Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağol inşallah 63 kiloyu en son 16 yıl önce gördüm

Ay kızlar böyle diyette oldgmu bilmek kıyafetlerm den simdiden bile farketmesi o kadar huzur ve enerji verio ki ne olsa pek moralim bozulmuo yanı . Tekrar teşekkürler Ausencia iyi ki beklememisizzz. Bu arada bugün menude mantı var. Lakin bana güvenin yicem ama her zamnki gibi değil. Emin olun

Basladinmi rakibem insallah iyi sonuçlar alırsın ben iki gün yaptım bunu ama o kadar çok geliyoduki yediklerim değil kilo vermek aldım bile ve hemen bıraktım iki gün yaptım sadece meyve bana yaramıyor galiba

kelebekolacam
Cnm KH yemiyorum ben o onun da direnç düşürme etkisi var mıdır?
Ekmek, pilav , makarna börek çörek yemiyorum. Günde 1 tane meyve yiyorum
Süt Ürünleri, protein bol tüketiyorum, sebze yemeği yiyorum

Ben sabah kalkıp lesile yapıyorum
Sonrada terleyip ip askılı badi ile durdum ondan usuttüm biliyorum

Son düzenleme:
Hadi ya kötü olmuş cnm çok geçmiş olsun ama diyette biraz direncimızı dusuruyor malesef vitamin takviyesi almak lazım diyet yaparken

Portakala basladim ortim. Bakalim bende ise yarayacak mi !
Min 1 kilo ve uzeri gitmek zorunda, sıkıldım ujyujj besyujj gr.gr.gidenlerden..
Aynen ortim ya bende artık şöyle kilo kilo gitsin istiyorum bende işe yaramadı portakal diyeti iki günde bıraktım baktım artıyı gidiyorum karmi yağdı kız sizin oraya avrupa da yok daha ufff şu kısoda hiç sevmiyorum yaz gelse artik

Basladinmi rakibem insallah iyi sonuçlar alırsın ben iki gün yaptım bunu ama o kadar çok geliyoduki yediklerim değil kilo vermek aldım bile ve hemen bıraktım iki gün yaptım sadece meyve bana yaramıyor galiba
Ay bana da ara öğün olmamasi az geldi.
Öğle çok tuttu aslında ama çay~ kahve serbest olmasına rağmen yaninda bisi olmayinca icesim gelmiyor..
Umarim ben kilo almam ortim ya.
Yoksa tüm bu kasmalarbosuna mı?
Dur 2 gun yapayim da sonucu bildiririm

Serpeledi geçti canım tutmadı.
Yok ya gelmesin daha yaz, brn kilocuklarimin çoğunu vermedim..
Yazın diyet yapamam ben kiii

Şeri bende senin tarçınlı portakallı ,yoğurttan yedim bı iyi geldi içim yanıyor zaten ama portakal ve yofurtta asitli boğaza etkileri nedir bilmiyorum

bana az yiyorsun izlenimi olduğundan yetersiz hissettim.belki miktarlar vs bana öyle geldi.ben arada çinko alıyorum.bendeki magnezyum artı çinko. Ben spor sonrası rahatlatıyor hem bagisikliga iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…