Sağol inşallah 63 kiloyu en son 16 yıl önce gördümFatmanın son diyet macerası olması konusunda ben de en az fatma kadar niyetli ve kararlıyım .
Ona önce 99 partisi ..sonra 88 kutlaması yapacağız .
Senin başlangıç kilon benim başlangıç kilomla yakın . Mezun oldumm çoktan . Şu an kilomda senin hedef kilonla aynı :) Boyumuzda aynı :)
Bildiğin aynıyız yahu :)
Bir fark var o da seni de mezun etmek .
Memnun oldum
Sağol canım
Kar mı yağdı??diyorum hep bu memleket cennet ayni anda 4 mevsim..Ne.güzel.
Sımsıcak !
Kolay gelsin ex ortim.
Az once kar yağdı buraya..
Basladinmi rakibem insallah iyi sonuçlar alırsın ben iki gün yaptım bunu ama o kadar çok geliyoduki yediklerim değil kilo vermek aldım bile ve hemen bıraktım iki gün yaptım sadece meyve bana yaramıyor galibaPortakal diyetine bugun itibari ile başlamış bulunuyorum.
Kahvaltı hiç doyurmadi, açlık ile savastim resmen.
Allahtan geç yapmıştım kahvaltiyi da sıra öğlene geldi 1.5 saat sonra.
Ara öğün filanda yok, reglim 3 güne gelecek zaten normalden aç olurum.
Ama umarim sonucu tatmin edici olacak.
Gideyim suyumu dikeyim kafaya
Canım selam cuma 60 dk , cumartesi 60 dk toplam 12 km yurumeKızlar bu cuma sporları eksikler söylesin
Hadi ya kötü olmuş cnm çok geçmiş olsun ama diyette biraz direncimızı dusuruyor malesef vitamin takviyesi almak lazım diyet yaparkenTeşekürler @roxen2303
Ausencia cnm antibiyotik verdi kapanmış boğazım hiç yutkunamiyorum zaten
Komple beyazlamış ağzımın içi
Utanmasam ağlıycam valla
Birde eşle ugrasmaca , diyet yaptığım için mis .. e sende iki gün önce yatttin diyetmi yapıyorsun diyorum .... Hemen herşeyi diyete bağlıyorlar
Nare83 canım diyet süresince takviye vitamin alsan.bu enfeksiyon genel de vücut direnci düşünce olur öyle beyaz beyaz
Yaa ne güzelTU NAY DINNN
Mis gibi bir hava ve Hülya balkonun yaz temizligine girişir..şükür şükür şükür..ne cok sebep var aslında..
Aynen ortim ya bende artık şöyle kilo kilo gitsin istiyorumPortakala basladim ortim. Bakalim bende ise yarayacak mi !
Min 1 kilo ve uzeri gitmek zorunda, sıkıldım ujyujj besyujj gr.gr.gidenlerden..
@roxen2303 masallahhh ben senin okadar kilo verdiğini bilmiyordum, 10 kilo verdim sanıyorum tebriks canım....
Ay bana da ara öğün olmamasi az geldi.Basladinmi rakibem insallah iyi sonuçlar alırsın ben iki gün yaptım bunu ama o kadar çok geliyoduki yediklerim değil kilo vermek aldım bile ve hemen bıraktım iki gün yaptım sadece meyve bana yaramıyor galiba
Serpeledi geçti canım tutmadı.Aynen ortim ya bende artık şöyle kilo kilo gitsin istiyorumbende işe yaramadı portakal diyeti iki günde bıraktım baktım artıyı gidiyorum karmi yağdı kız sizin oraya avrupa da yok daha ufff şu kısoda hiç sevmiyorum yaz gelse artik
Ay bana da ara öğün olmamasi az geldi.
Öğle çok tuttu aslında ama çay~ kahve serbest olmasına rağmen yaninda bisi olmayinca icesim gelmiyor..
Umarim ben kilo almam ortim ya.
Yoksa tüm bu kasmalarbosuna mı?
Dur 2 gun yapayim da sonucu bildiririm
bana az yiyorsun izlenimi olduğundan yetersiz hissettim.belki miktarlar vs bana öyle geldi.ben arada çinko alıyorum.bendeki magnezyum artı çinko. Ben spor sonrası rahatlatıyor hem bagisikliga iyi geliyorkelebekolacam
Cnm KH yemiyorum ben o onun da direnç düşürme etkisi var mıdır?
Ekmek, pilav , makarna börek çörek yemiyorum. Günde 1 tane meyve yiyorum
Süt Ürünleri, protein bol tüketiyorum, sebze yemeği yiyorum
Ben sabah kalkıp lesile yapıyorum
Sonrada terleyip ip askılı badi ile durdum ondan usuttüm biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?