- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Bende bende icmediğim olmadı mi oldu....ama ne kadar zorlandımBen kahve yasaklayan diyetlerde hep yasağı delerim..kahve icmeyi zayifliga yeglerim yanii..
ben de öyle düşünüyorum ausum.Diyette açlık olacak . Gece son derece doymuş bir mide ile yatıyorsak orada sorun var .
Açlık olacak evet ama sürekli halsizlik / baş ağrısı varsa ... bu sorundur . Orda bir şeyler yanlış gidiyor demektir .
Vücut direnci düşürmeyecek besinlerle , açlık hissi ile :) ikisi bir arada yani.
@Daydream15 bu diyeti ilk paylaştığından beri , çok uygun bulduğum bir liste . Aksi halde zaten sayfanın başına eklemezdim listeyi .
İlk gün zorluğu olduğunu düşünüyorum sendeki durumun .
Yarın düzelecektir .
Ben de 17 subat ı çok önemsiyirm. Hedef absurd geliodu 63 ama belkı yaklasirim belki de olurbu Arada mantı için @fatmanurkaya dan ve senden özür dilerim ama işte ben eskisi gibi yemedim. Biraz içim rahat. Tabi dikkat etmem gerek 17 subat hedefinı istiorumm
Seni bırakmam ...
Seni bırakırsam , başa dönüyoruz .
Ve çok stres oluyorsun .
Bak şimdi stres var mı ? Hayır .
Ne güzel işte
ben de öyle düşünüyorum ausum.
diyete ilk başladığım dönem buralara ilk geldiğim zamanlarki menümü hatırlarsın.
bir de şimdikileri.
ne çok fark var değil mi ?
çünkü alıştım.
ben patt diye kesemiyorum işte, zaman alıyor.
yarın az yemeye daha da alışırım diyorum ben de. hele bi eksiler gelsin. daha da kolaylaşacak.
moralsizlik var şu an, onu aştım mı sorun yok..
kelebekolacam dürtme zamanı .
Daktırım hangi listede karar kıldın en son ?
Ananaslı olan mı ?
Onu bol sporla destekle , gelsin 73.9.
74 ü görmememiz gerek .
Madem 75 kırılmıyor ,biz de 74 ü yok ederiz .
Hayirli aksamlar,
Bugünkü menüm
cydnz_1
Sabah
2 dilim kizarmis kepekli tost ekmegi
Peynir zeytin
1 dilim pastirma
Yesil sogan
Ara
Sütlü kahve
Cok az kuru üzüm kuruyemis
Aksam
Tonlu Salata
Su suan 1 750 mllik sisemi doldurdum bitiririm ins bi kac gündür limonlu iciyorum suyu 1 kupada yesil cay icerim ins.
Ausencia cnm hedef icin tesekürler ama ben bu hafta 79.9 u görmeyi cok istiyorum önceden olsa coktan görmüstüm malesef meto mu cok bozmusum spora baslamam lazim ama önce parmagimin iylesmesini bekliyorum
Sabahki tarti mutlu etti devami gelir ins
Ausencia kaptanim su coktaaan 2.5 lt oldu ) bugun tvde bir diyetisyen sunu onerdi aksam yatmadan cirek otu yagi ve sirke suyunu icin diyor sabah daha kolay wc cikarsiniz diyor... burada kizlar sabah yapiyor ama ben suan iciyorum sabaha yatirim ))
Spor nerde nerde nerdeŞaka şaka kaptanicem görev tmm.liste seçildi. Menü uygun .spora hazirlik
Betulina ada81 Nare83
Kalkınca limonlu su yarım çay kaşığı bal
Sabah 1 dilim ekmek
1 yumurta 4 zeytin maydanoz nane 1cay kaşığı acı sos
Ara 1 dilim ananas
Öğle 3 köfte salata
Ara bir minik greyfurt
Ara 1 dilim ananas
Akşam karnibahar 2 yi yoğurt biraz salata
Ara küçük 1 elma
Su 2 litre olmustur
aynen kontesimAyrica regl donemleri diyet icin altin firsat ..regl odemi gidince normal zamandan daha cok kilo verdigini goreceksin
evet çook !Hatırlamaz mıyım :)) Eser kalmadı şimdi o yediklerinden .
Ama ne kadar geçti üzerinden değil mi ? Madem süt verme olayı geceye kalmış artık , bundan önce eleştirmediğim kısımları da eleştireceğim shery'im . Eleştirilerin hepsi senin iyiliği için .
Şimdi derin bir nefes al ve ben bu diyeti başarabilirim de.
Ha unutmadan , sabah tartıl . Nedir ne değildir bak .
Tesekkurler kaptanim bugun ustelik 1 saat 15 dakika yuruyus bandinda hem yurudum hem kostumnnmCanım sen görmek istersin de ben istemez miyim :)) onlar min . hedefler ve açıkcası henüz senin metanı iyi tanımayamadığım ... arada bir salladın diyeti . Seni tanımadan sana hedef koymak farazi olur çok .
79.9 görecek bir metan varsa lütfen onun kıymetini bil , bozulsa da senin meta o :)) eskiye dönebilir .
Menün kaçamaksız ama az . İki öğün arası uzuun zaman değilse , ara ile beraber iyi .
Yap yatırımını adacım , yatırımsız olmuyor :) Bugün çok beğendiğim bir menü idi senin ki
Evet evet okudum. Onemsedım haklsin. Bu arada o peynir ortalama olan bi de tek çeşit değil. Aslında yazım dimi . Bakım daha dikkat etcem. Ekmek olmayınca peynir é yukleniom galiba . Hele bugün bi çıtır sıcak ekmek vardı ki yemedimMenüne yorumumu yazdım verocum , okursan mantı dışında da uyarılarım oldu .
Hadi göreyim seni . Kötü değildi ama daha iyi olabilir .
bendeŞimdi şöyle bisey var.malum perşembe son ogunu erken yapıyoruz.sporu birakiyoruz.ama şunu deyim gün içinde tartilarim pozitif yani cumaya gore daha hafifim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?