Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben de öyle düşünüyorum ausum.
diyete ilk başladığım dönem buralara ilk geldiğim zamanlarki menümü hatırlarsın.
bir de şimdikileri.
ne çok fark var değil mi ?
çünkü alıştım.
ben patt diye kesemiyorum işte, zaman alıyor.
yarın az yemeye daha da alışırım diyorum ben de. hele bi eksiler gelsin. daha da kolaylaşacak.
moralsizlik var şu an, onu aştım mı sorun yok..

Menüne yorumumu yazdım verocum , okursan mantı dışında da uyarılarım oldu .

Hadi göreyim seni . Kötü değildi ama daha iyi olabilir .

Hatırlamaz mıyım :)) Eser kalmadı şimdi o yediklerinden .

Ama ne kadar geçti üzerinden değil mi ? Madem süt verme olayı geceye kalmış artık , bundan önce eleştirmediğim kısımları da eleştireceğim shery'im . Eleştirilerin hepsi senin iyiliği için .
Şimdi derin bir nefes al ve ben bu diyeti başarabilirim de.

Ha unutmadan , sabah tartıl . Nedir ne değildir bak .

Hayirli aksamlar,

Bugünkü menüm
cydnz_1
Sabah
2 dilim kizarmis kepekli tost ekmegi
Peynir zeytin
1 dilim pastirma
Yumurta (tava)
Yesil sogan

Ara
Sütlü kahve
Cok az kuru üzüm kuruyemis

Aksam
Tonlu Salata

Su suan 1 750 mllik sisemi doldurdum bitiririm ins bi kac gündür limonlu iciyorum suyu 1 kupada yesil cay icerim ins.

Ausencia cnm hedef icin tesekürler ama ben bu hafta 79.9 u görmeyi cok istiyorum önceden olsa coktan görmüstüm malesef meto mu cok bozmusum spora baslamam lazim ama önce parmagimin iylesmesini bekliyorum
Sabahki tarti mutlu etti devami gelir ins

Son düzenleme:
Ausencia kaptanim su coktaaan 2.5 lt oldu ) bugun tvde bir diyetisyen sunu onerdi aksam yatmadan cirek otu yagi ve sirke suyunu icin diyor sabah daha kolay wc cikarsiniz diyor... burada kizlar sabah yapiyor ama ben suan iciyorum sabaha yatirim ))

Hiiiç yüzünü saklama .

Yarın kilo bildirimi bekliyorum . Senden ve Betulina dan da . Burdan yazmak istemeyebilirsiniz , yarıştasınız rakipleriniz görmesin

Ama koskoca bir hafta sonu boşa gitmiş olamaz ..Hafta içine 74.9 de olsa ... en kötü ihtimal başlamam lazım kelebek .

2 günde 200 gr. gitmiyorsa , yanlış var demektir . yanlışı bulup düzeltmek için tartılacağız zaten

Şaka şaka kaptanicem görev tmm.liste seçildi. Menü uygun .spora hazirlik

Betulina ada81 Nare83
Kalkınca limonlu su yarım çay kaşığı bal
Sabah 1 dilim ekmek
1 yumurta 4 zeytin maydanoz nane 1cay kaşığı acı sos

Ara 1 dilim ananas

Öğle 3 köfte salata

Ara bir minik greyfurt

Ara 1 dilim ananas

Akşam karnibahar 2 yi yoğurt biraz salata

Ara küçük 1 elma

Su 2 litre olmustur

Canım sen görmek istersin de ben istemez miyim :)) onlar min . hedefler ve açıkcası henüz senin metanı iyi tanımayamadığım ... arada bir salladın diyeti . Seni tanımadan sana hedef koymak farazi olur çok .

79.9 görecek bir metan varsa lütfen onun kıymetini bil , bozulsa da senin meta o :)) eskiye dönebilir .

Menün kaçamaksız ama az . İki öğün arası uzuun zaman değilse , ara ile beraber iyi .

Yap yatırımını adacım , yatırımsız olmuyor :) Bugün çok beğendiğim bir menü idi senin ki

Spor nerde nerde nerde

Ayrica regl donemleri diyet icin altin firsat ..regl odemi gidince normal zamandan daha cok kilo verdigini goreceksin
aynen kontesim

evet çook !
4 ay olacak bu ayın 28 inde. 4 aydır 8 kilo gitmedi !
delirmek üzereyim.
ve 24 aralıktan beri de sıktım kendimi ama yetmedi işte...
beni eleştirmene açığım ama lütfen benim senin gibi az yiyerek durabildiğimi sanma.
başım agrıyor benim aç kalınca, mutlaka aralarda yemem lazım.
bak hala başımda bir agırlık var, suya abandım şimdi 3 lt yi bulacak.

ben her sabah tartılıyorum zaten, bugün akşamüstü de tartıldım dayanamayıp.
sabaha göre eksi geldim, zorladım seksen küsürü göreceğim diye, ı ıh olmadı.
sabahı iple çekiyorum

Tesekkurler kaptanim bugun ustelik 1 saat 15 dakika yuruyus bandinda hem yurudum hem kostumnnm )) betulde spor yapamayacakmis bu hafta haber vereyim dedim size haha ))

Saygılar hörmetler

Menüne yorumumu yazdım verocum , okursan mantı dışında da uyarılarım oldu .

Hadi göreyim seni . Kötü değildi ama daha iyi olabilir .
Evet evet okudum. Onemsedım haklsin. Bu arada o peynir ortalama olan bi de tek çeşit değil. Aslında yazım dimi . Bakım daha dikkat etcem. Ekmek olmayınca peynir é yukleniom galiba . Hele bugün bi çıtır sıcak ekmek vardı ki yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…