Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü güzel .....

Yeşil çay ekle .

Olmuştur değil ..2.5 olsun su :)

Ve spor ?

Tam spora sarılıyorum 4 elle bisiy çıkıyor
Ama yarın kalkıp yapicam yine lesilemi

Tatlım , ya bak iyi ki yazdın . Okumuştum onu unuttum .
Sen resmen şu an yaşadığına davetiye çıkarmışsın terli terli ip askılı ile

Spor yapar yapmaz , bi soluk almadan duşa .

Hatta bir 5 dk önceden açın suyu , buhar olsun içerde (Allah affetsin israf ama )

Spor nerde nerde nerde
Saklandı....
Uffff benim oğlan bütün eşofman altlarının dizlerini yine inceltmis.coraplar ha keza.
Avm gezdim itinayla.hic eksik bitmiyoki.az dinleneyim sen 1.5 saat yurumussun gördümm. 5mil yapmayan ne olsun

Canim inan bende suan bilmiyorum metom be halde az yiyerek mi cok yiyerek mi verebilicem hic bilmiyorum, deneme yanilma ögrenicem sil bastan, önceden az kissam tikir tikir gidiyodu ama yap boza cevirince isi havani alirsin dedi bundan sonra
Bu arada kahvalti 11.30 ara 15 aksamda 18 30 du sabah yumurtada vardi untmusum :)

Aman sunuda yapıp girerim , bunuda yapıp girerim diyene kadar zaman geçti terim üstümde kurudu , yarından sonra dikkat edeceğim

Yok tatlım benim gibi azla durabilmeni beklemiyorum , beklemek haddim de değil .

Ama bu liste çok yani , her şey var . Sağlıklı geldi çok bana :) ben yesem kilo alırım gibi bile geldi .

Hmmm gece tartısı böyle ise , sabah 80.8 ..demedi deme :)

Hafta içi akşam için şişkinlik yapmayacak kabak gibi sebzeleri tercih edeceğim.yemek olarak degilde haslanmis olarak.aksam meyvesini yemesem diyorum.bilemedim.

Yeşil elmaaaa .

Sabah ananas , akşam yeşil elma .

Kaptan tüyoları , yakala :))

Tesekkurler kaptanim bugun ustelik 1 saat 15 dakika yuruyus bandinda hem yurudum hem kostumnnm )) betulde spor yapamayacakmis bu hafta haber vereyim dedim size haha ))

Saygılar hörmetler

Betulina yı şimdi telden dürtüp , 3 mil leslie yaptırmam mııı ben ?

Amaaaan vero nesi güzel onun ? Hamur hamur ...

Yaz gelecek yaz . Sen sanma ki , verdin bitti . Koruma yapacağız diyorum sana . Koruma prog. olmazsa hepsi geri gelir .
O yüzden bu işi bitir , koruma 2 ay vermek gerek .Yaz geliyooooooooooor:)

Pazartesi günü ben hep artı görürüm
Çünkü hafta sonu düzen bozuluyor uyku düzeninden , yemek düzenine kadar hepsi bozuluyor ve ptesi artı olabiliyor tartı

Ben bu zaman ptesi sabah ve akşam işten gelince aynı rakamı goruyorum

Artı var artı var masummm . cumadan pzt 1.5 görüp onu temizledin sen ... 200 300 artı demek , cumaya kadar 1 kilo rahat verebilmek demek .
sen tartıl .

yaz geliyor diyince panik oldum

aşkolsun
haddin olmaz olur mu .. keşke azla yetinebilsem ama olamıyor işte.
bilmiyorum belki alışmam gerekli.

liste güzel, protein çok tok tutuyor, normal şartlarda beni de güzel tutardı ama altını bir kez daha çizeyin regime 3 gün kaldı.
bu dönem bedenin ihtiyaçları değişiyor.
zorlanmam daha çok bundan diyorum.
sen lütfen beni zorla, çekinme
ayy sabaha inşşallah artılarım gidip üstüne eksileri göreceğim.
agzından bal damlıyor.
diyetim perşembe son, bırakmayı düşünmüyorum.
bakarsın 17 şubat hedefime ulaşırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…