Şaka şaka kaptanicem görev tmm.liste seçildi. Menü uygun .spora hazirlik
Betulina ada81 Nare83
Kalkınca limonlu su yarım çay kaşığı bal
Sabah 1 dilim ekmek
1 yumurta 4 zeytin maydanoz nane 1cay kaşığı acı sos
Ara 1 dilim ananas
Öğle 3 köfte salata
Ara bir minik greyfurt
Ara 1 dilim ananas
Akşam karnibahar 2 yi yoğurt biraz salata
Ara küçük 1 elma
Su 2 litre olmustur
Tam spora sarılıyorum 4 elle bisiy çıkıyor
Ama yarın kalkıp yapicam yine lesilemi
Saklandı....Spor nerde nerde nerde
Canım sen görmek istersin de ben istemez miyim :)) onlar min . hedefler ve açıkcası henüz senin metanı iyi tanımayamadığım ... arada bir salladın diyeti . Seni tanımadan sana hedef koymak farazi olur çok .
79.9 görecek bir metan varsa lütfen onun kıymetini bil , bozulsa da senin meta o :)) eskiye dönebilir .
Menün kaçamaksız ama az . İki öğün arası uzuun zaman değilse , ara ile beraber iyi .
Yap yatırımını adacım , yatırımsız olmuyor :) Bugün çok beğendiğim bir menü idi senin ki
Bakak görekSaklandı....
Uffff benim oğlan bütün eşofman altlarının dizlerini yine inceltmis.coraplar ha keza.
Avm gezdim itinayla.hic eksik bitmiyoki.az dinleneyim sen 1.5 saat yurumussun gördümm. 5mil yapmayan ne olsun
Menü güzel .....
Yeşil çay ekle .
Olmuştur değil ..2.5 olsun su :)
Ve spor ?
Tatlım , ya bak iyi ki yazdın . Okumuştum onu unuttum .
Sen resmen şu an yaşadığına davetiye çıkarmışsın terli terli ip askılı ile
Spor yapar yapmaz , bi soluk almadan duşa .
Hatta bir 5 dk önceden açın suyu , buhar olsun içerde (Allah affetsin israf ama)
Tozdan dumandan görebilecen miiiiiiiiiBakak görek))
aynen kontesim
evet çook !
4 ay olacak bu ayın 28 inde. 4 aydır 8 kilo gitmedi !
delirmek üzereyim.
ve 24 aralıktan beri de sıktım kendimi ama yetmedi işte...
beni eleştirmene açığım ama lütfen benim senin gibi az yiyerek durabildiğimi sanma.
başım agrıyor benim aç kalınca, mutlaka aralarda yemem lazım.
bak hala başımda bir agırlık var, suya abandım şimdi 3 lt yi bulacak.
ben her sabah tartılıyorum zaten, bugün akşamüstü de tartıldım dayanamayıp.
sabaha göre eksi geldim, zorladım seksen küsürü göreceğim diye, ı ıh olmadı.
sabahı iple çekiyorum
Hafta içi akşam için şişkinlik yapmayacak kabak gibi sebzeleri tercih edeceğim.yemek olarak degilde haslanmis olarak.aksam meyvesini yemesem diyorum.bilemedim.
Tesekkurler kaptanim bugun ustelik 1 saat 15 dakika yuruyus bandinda hem yurudum hem kostumnnm)) betulde spor yapamayacakmis bu hafta haber vereyim dedim size haha ))
Saygılar hörmetler
Evet evet okudum. Onemsedım haklsin. Bu arada o peynir ortalama olan bi de tek çeşit değil. Aslında yazım dimi . Bakım daha dikkat etcem. Ekmek olmayınca peynir é yukleniom galiba . Hele bugün bi çıtır sıcak ekmek vardı ki yemedim
Şuan bi belgesel izliyorum.kertenkele yılan gelince ölü numarası yaptı bende cuma hedefe ulaşsammmmm.......
Sen yap ben o sisleri dağıta dağıta gelirim şekerimTozdan dumandan görebilecen miiiiiiiii
Pazartesi günü ben hep artı görürüm
Çünkü hafta sonu düzen bozuluyor uyku düzeninden , yemek düzenine kadar hepsi bozuluyor ve ptesi artı olabiliyor tartı
Ben bu zaman ptesi sabah ve akşam işten gelince aynı rakamı goruyorum
Yok tatlım benim gibi azla durabilmeni beklemiyorum , beklemek haddim de değil .
Ama bu liste çok yani , her şey var . Sağlıklı geldi çok bana :) ben yesem kilo alırım gibi bile geldi .
Hmmm gece tartısı böyle ise , sabah 80.8 ..demedi deme :)
Yeşil elmaaaa .
Sabah ananas , akşam yeşil elma .
Kaptan tüyoları , yakala :))
Betulina yı şimdi telden dürtüp , 3 mil leslie yaptırmam mııı ben ?
Amaaaan vero nesi güzel onun ? Hamur hamur ...
Yaz gelecek yaz . Sen sanma ki , verdin bitti . Koruma yapacağız diyorum sana . Koruma prog. olmazsa hepsi geri gelir .
O yüzden bu işi bitir , koruma 2 ay vermek gerek .Yaz geliyooooooooooor:)
Artı var artı var masummm . cumadan pzt 1.5 görüp onu temizledin sen ... 200 300 artı demek , cumaya kadar 1 kilo rahat verebilmek demek .
sen tartıl .
Yok tatlım benim gibi azla durabilmeni beklemiyorum , beklemek haddim de değil .
Ama bu liste çok yani , her şey var . Sağlıklı geldi çok bana :) ben yesem kilo alırım gibi bile geldi .
Hmmm gece tartısı böyle ise , sabah 80.8 ..demedi deme :)
;( bu ne ?Tamam cnmm , bugün cumaya göre -100 dum;(
;( bu ne ?
Hem diyorsun ben artı çıakarım hep ... eee aarı çıktığın hafta 1 kilo üstü veriyorsan ... - 100 olduğunda hafta 67 cepte o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?