Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

79.9 değil mi ?

Ulaşmamam için sebep göremedim ben ?

5 günde 900 gr ... hiç anormal değil ...hele bir iki haftadır durmuş bir bünyede ... (yarın 80.8 olacaksın ya :) o yüzden 900 dedim )

Seri sabaha göre gün içinde eksi çıktıysa
Bence sabaha eksileri görürsün cnm bı

Evet hamur hamur. Löp löp kilo

Seriimm benim.eksi ciktigm hafta reglin kapıda oldgu sınir stres tavan ödem tavan ken di. Senin bu durum geçici. 17 subat hedeflerimiZe ulasak ya. Bu zipirciklar ı kucağına al koy zaten acayip dambıl görevi görüyorlar. Benim bıdık daha uyumadi . Ben pes ettim gene .babası uyutuor. Ne bebe yaa 40 takla atio uyumamak icin

Oyy az önce de bi Video izledim ki çok canım çekti .ben bu hafta ici sanırım o poğaça dan yaparım. Ne bilim ben böyle acı cekiomus gibi diyete karsiyim. 5 tane yemem bel ki ama bı tane yerim . Öf öf .benim hedefe ulastiktan sonra kahnem planlarim var lakin kaptan koruma neyin dio . Oy viy .neyse şu hedefe bi gelim de sonra düşünürüz

Merhaba arkadaşlar geldim İşler güçler lapami yaptim ama sebze olmadan çok da beğenmedim artık başladık yapacaz sabah ola hayrola bu arada regl oldum her tarafım ağrıyor

Pamuk hoş geldin canım , özlendin

Regl olman iyi zamanlama bence . Öncesi ve ilk iki günü şişkinlik ...3 .güne veda :)

Bir yarış başlattık , geçmişten görebilirsin adın etiketlidir .

Göz at ve bana haber et canım , pzt ona göre değişklik isteyen olursa düzenleme yapacağımm.

O poğaçayı yapar yersen , çok üzülürüm .
Poğaça hayatımızı devam ettirmek için gerekli bir yiyecek değil.
Poğaça yememek mutsuzluk kaynağı da değil .
Neden poğaça yemediğin de acı çekiyorsun ki ?
Hayatta seni mutlu edecek şey bir poğaça mı ?

Hayır vero ..fatmada ekmek yiyerek mutlu oluyor ama ona ekmeği kes 3 hafta diyorsan , sende poğaçayı unut canım.

Çok haklsin .. tamam özür ... aptalca ydi soyledgm. Z at en herkes her yer cıs tesvikli. Pogaca yaparsam yerim. Başta kendime ayıp ederim.. vazgeçtim hiç de yapmam. Hiç değilse bu 3 hafta da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…