aşkolsun
haddin olmaz olur mu .. keşke azla yetinebilsem ama olamıyor işte.
bilmiyorum belki alışmam gerekli.
liste güzel, protein çok tok tutuyor, normal şartlarda beni de güzel tutardı ama altını bir kez daha çizeyin regime 3 gün kaldı.
bu dönem bedenin ihtiyaçları değişiyor.
zorlanmam daha çok bundan diyorum.
sen lütfen beni zorla, çekinme
ayy sabaha inşşallah artılarım gidip üstüne eksileri göreceğim.
agzından bal damlıyor.
diyetim perşembe son, bırakmayı düşünmüyorum.
bakarsın 17 şubat hedefime ulaşırım...
aşkolsun
liste güzel, protein çok tok tutuyor, normal şartlarda beni de güzel tutardı ama altını bir kez daha çizeyin regime 3 gün kaldı.
agzından bal damlıyor.
Evet hamur hamur. Löp löp kiloYok tatlım benim gibi azla durabilmeni beklemiyorum , beklemek haddim de değil .
Ama bu liste çok yani , her şey var . Sağlıklı geldi çok bana :) ben yesem kilo alırım gibi bile geldi .
Hmmm gece tartısı böyle ise , sabah 80.8 ..demedi deme :)
Yeşil elmaaaa .
Sabah ananas , akşam yeşil elma .
Kaptan tüyoları , yakala :))
@Betulina yı şimdi telden dürtüp , 3 mil leslie yaptırmam mııı ben ?
Amaaaan vero nesi güzel onun ? Hamur hamur ...
Yaz gelecek yaz . Sen sanma ki , verdin bitti . Koruma yapacağız diyorum sana . Koruma prog. olmazsa hepsi geri gelir .
O yüzden bu işi bitir , koruma 2 ay vermek gerek .Yaz geliyooooooooooor:)
Seriimm benim.eksi ciktigm hafta reglin kapıda oldgu sınir stres tavan ödem tavan ken di. Senin bu durum geçici. 17 subat hedeflerimiZe ulasak ya. Bu zipirciklar ı kucağına al koy zaten acayip dambıl görevi görüyorlar. Benim bıdık daha uyumadi . Ben pes ettim gene .babası uyutuor. Ne bebe yaa 40 takla atio uyumamak icinaşkolsun
agzından bal damlıyor.
Oyy az önce de bi Video izledim ki çok canım çekti .ben bu hafta ici sanırım o poğaça dan yaparım. Ne bilim ben böyle acı cekiomus gibi diyete karsiyim. 5 tane yemem bel ki ama bı tane yerim . Öf öf .benim hedefe ulastiktan sonra kahnem planlarim var lakin kaptan koruma neyin dio . Oy viy .neyse şu hedefe bi gelim de sonra düşünürüz
Merhaba arkadaşlar geldim İşler güçler lapami yaptim ama sebze olmadan çok da beğenmedim artık başladık yapacaz sabah ola hayrola bu arada regl oldum her tarafım ağrıyor
Sende ise yariyorsa yap canim bende persembe kesin lapa yapacamBende 3 gün sebze suyu yapacaktım,
Yapsam mı diye düşünüyorum
Oyy az önce de bi Video izledim ki çok canım çekti .ben bu hafta ici sanırım o poğaça dan yaparım. Ne bilim ben böyle acı cekiomus gibi diyete karsiyim. 5 tane yemem bel ki ama bı tane yerim . Öf öf .benim hedefe ulastiktan sonra kahnem planlarim var lakin kaptan koruma neyin dio . Oy viy .neyse şu hedefe bi gelim de sonra düşünürüz
Mantı tok tutmadı haliyle ben pert ben aciktim ... ogluş uyuduben nereelere gidem. Kaptanim portakal yesem olur mu Ausencia
Yesil cay ic,iyi geliyorMantı tok tutmadı haliyle ben pert ben aciktim ... ogluş uyuduben nereelere gidem. Kaptanim portakal yesem olur mu Ausencia
Çok haklsin .. tamam özür ... aptalca ydi soyledgm. Z at en herkes her yer cıs tesvikli. Pogaca yaparsam yerim. Başta kendime ayıp ederim.. vazgeçtim hiç de yapmam. Hiç değilse bu 3 hafta daO poğaçayı yapar yersen , çok üzülürüm .
Poğaça hayatımızı devam ettirmek için gerekli bir yiyecek değil.
Poğaça yememek mutsuzluk kaynağı da değil .
Neden poğaça yemediğin de acı çekiyorsun ki ?
Hayatta seni mutlu edecek şey bir poğaça mı ?
Hayır vero ..fatmada ekmek yiyerek mutlu oluyor ama ona ekmeği kes 3 hafta diyorsan , sende poğaçayı unut canım.
Süte zararli die okudum . Bİ de şimdi aç karna icmim.Bak ne güzel fikirvorones
Siyah çay içtim kayısı ile . Öğy geldi çaydan . Sıcak bişi içmek istemem bi de. Kaptan duymasın ekmek arası domates peynir çekti canımYesil cay ic,iyi geliyor
Süte zararli die okudum . Bİ de şimdi aç karna icmim.
Siyah çay içtim kayısı ile . Öğy geldi çaydan . Sıcak bişi içmek istemem bi de. Kaptan duymasın ekmek arası domates peynir çekti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?