- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Ah kuzum ya kıyamam allahtan uyanmışsin canım benim en korktuğum şey ateştir benim oğlumun çıktımı inmez 40 lara dır hep o yüzden ateş dedimi benim içim bi ciz eder aman dikkat et cnm ateşine bol bol sıvı içir çok çok geçmiş olsun tatlimAyy inşallah ortim ya.
Demin uyandik emzireyim dedim aslinda ben aldim uykusunda emsin diye bi süre sonra ağlamaya basladi.
Burnu da fıkır fıkır ediyordu temizleyeyim dedik bi baktik yaniyor çocuk.
Ateş olmus kulaktan 38.5 !
Biliyorsun kulak tam ölçü vermez. Diğer türlü ölçturmez.
Hemn soyduk soğuk kompres filan biraz daha iyi şimdi.
Ama emme.baska bahara kaldi.
Sutum gidecek.
Ben 2 yasina kadar emsin istemiştim oysaki...
Günaydın Can'ım işe mi başladın hayırlı olsun
Ah ada ahhh.. Cadı ada..Canim yaaa sporu dusunme halledersin sen çalışıyorsun yorgun argin eve gelip bide spor muu yapacan ammannnn uzat ayaklarini guzel iyiceeee tika basa karnini doyur...sonra al eline cayini bir tam bitter cikolatayi buyuk kase cekirdek al çitlet emiii...bak cok iyi gelecek dinle sen adayi hahaha puhaha puhahaada is basinda
Günaydın kızlar
Kızımı doktora götürdüm lef bezi iltihaplanması olmuş
Merhaba kızlar evdeyim bugün Ata bileğini burkmuş basamıyor..
Kedibochi sherrycim geçmiş olsun kuzuya..
2 yumurtayla güne başladım.,Allahtan haftasonu artı olmamışım..çorba ve yoğurt öğle menüm olacak ama hiç iştahım yok..yumurta bir mucize küçücük şey Nasıl tok tutuyor bu kadar şaşırtıcı yani.,
teşekkür ederim canım hayalim orada yaşamak tavuk alacağım.Bayildiim cok guzelmissss)
geçmiş olsun canımMerhaba kızlar evdeyim bugün Ata bileğini burkmuş basamıyor..
2 yumurtayla güne başladım.,Allahtan haftasonu artı olmamışım..çorba ve yoğurt öğle menüm olacak ama hiç iştahım yok..yumurta bir mucize küçücük şey Nasıl tok tutuyor bu kadar şaşırtıcı yani.,
yoğurt yasakmış amaGünaydin güzellikler hepinize hayirli bir hafta diliyorum
Bende insirah suresini tavsiye ediyorum.Rabbim gönlüne ferahlik vetsin canim
Kiz niye eziyet ediyon kendine,bas icine yogurdu ye oh mis
Ben
geçmiş olsun tühhhh
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım,takıma nazar değdi inanki, çocuğu hastalananlar,ateşlenenler,kendi hastalananlar,nazardan nazardan,okyun kendinizi kızlar..Merhaba kızlar evdeyim bugün Ata bileğini burkmuş basamıyor..
Valla ben yogurtla yapmistim 1.200 vermistimyoğurt yasakmış ama
Teşekkür ederim kaptanim..Günaydınlar .... Mutlu bir haftanın başlangıcına hoş geldinizzz
Selam verip çıkıyorum ... kahvaltı .. okula bırakma ... biraz market .. sonra ev .
Kedibochi tekrar geçmiş olsun canım . Kesinlikle diş çıkarma ateşi ve huysuzluğu ... ilk dişi olacakmış ya , zorlanıyor kuzum .
@Ahu060812 menü nerde güzelimyenge ahunun giden yarısını tamamlamaya çalışmadı inşallahhh
@DelyDoly sana özel mesajımmm var . Bugün aktif günlerine dön ve karbon almaaaa lütfen ... ve tartıl bana bildir
Pzt . Kilosu bildirimlerini bekliyorummm .
Rakiplerine duyurmak istemeyen özelden yazabilir
Hadi çıktım ben ....
Güzel olsun her şey
vallahi katar canım 1,5 gün bile olsa enerji verdi banaçok güzel görünüyor canım,ellerinize sağlık ne güzel bahçe yapmışsınız
insan orda yaşlanmaz ömrüne ömür katar valla
aslında yoğurt olsa yenir neyse bu öğlen salata ile yedim birazcıkValla ben yogurtla yapmistim 1.200 vermistim
Cook gecmis olsun canim...Merhaba kızlar evdeyim bugün Ata bileğini burkmuş basamıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?