- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Ausencia
cumartesi menüsü
kahvaltı
sucuklu yumurta
7 yeşil zeytin
biraz peynir
öğlen
yaprak sarma
1 kepçe çorba
3 köfte
akşam
yaprak sarma
pazar menü
kahvaltı ve öğlen
menemen
7 yeşil zeytin
peynir
1 dilim ekmek
akşam
4 köfte
salata
2 kaşık pirinç lapası tatmak için sıcakken yeniyordu
ablam karasuda yaşıyor ve yalnız
bizim için sarma yapmış kek yapmış yemesem çok kırılacaktı
yedim özür dilerim gerçekten
vardı vardı
Butun duygulari ayni anda yasadim saskinlik , kiskanclik , imrenmeeeBurda hafiften bir rakibi kıskanma
Burda da bir yıldırmama mı gördüm ada ?
Pon pon gelsin o zaman begümüm .
Senin kilonda 100 gr. 2 günde müthiş rakam .
Akşam ekmeğini bırak tuba . BU hafta 85.0 görmelisin artık . Bir de bana bugün kilo bildirimi yap , ister özelden ister burdan ... bildirimler geliyoor herkesten
Canımmmmmmmmmmmm mimummmmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşş
Ama yine miii mutsuzmuuuş
Ay ben iyi mi yaptım kötü mü yaptım sizi @Dersaadet_ ile orti yapıpİstanbulda buluşup efkarın dibine vuracaksın diye korkuyorum .
Hadi hadi toparlanın . Tartılın
Deliiiii , tut onu sıkı sıkı . Bu hafta Cuma seni kurtaracak kilo 85.9 unutma
Karbon yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Çarşamba yine tartı var . 86.5 görmeliyizzzz .
Bu iş böyle 75 e gelene kadar
Ya ne güzeeel ya ...
Keşke benim dr um olsan
Nefis daha ne olsun ada ?
Kabak iyidir bağırsak çalıştırır.
Kırmızı biber meta hızlandırır .
Mis mis .
Huuuuu huuuuuu betülsen sakın dinleme ada'yı
Spor candır can . Dün konuştuğumuz gibi kendine 1 saat ayır sadece ve br salona başla . İstanbul spor salonu kaynıyor yavrum illa ki uygun bir yer vardır rahat gidebileceğin .
Hadi hadi ..
Tartını da al . Kontrolsüz kilo kilo değildirCumları şok yaşamamak için önlem bunlar ..pzt çrş .. en az
Tamamdır canım .
Bekliyoruz .
Day in menüleride yorumla fırsat bulunca . Ortinle taktik belirleyin :)
helal ada beni bile peşinden koşturuyorsun.verdin gazı 1.5 saat yürüdüm diye .bastım 5 mili.mimu88 ve saadet canlar niye erkekleri pesinizden kosturmuyoruz....niye uzuluyorsunuz niye giden kaybeder demiyorsunuz....hayatinizin merkezi olmasinlar siz onlarin hayatinin merkezi olun....
Siz ne kadar güçlü ne kadar tınlamasaniz onlar o kadar pesinizde...bi aramayin sormayin mutsuz olmadiginizi bi hissettirin nasil tutusacaklar bakin görün...
Eger olmuyorsa vardir bi hayir der....hayata devam edersiniz...
Gitme gitme simdi yürürsun yag yakarsin neme lazim
kaptanım yarın sabah tartılıp kilo bildireceğimSarmaların adetleri önemli tabii ki pamuk , kırılmasın diye 4-5 sarmamı ? çok beğendin diye tepeleme bi tabak mı :)
Bu haftadan itibaren pzt , çrş kilo kontrol var . Yarış olduğu için rakiplerden gizli özelden de yazabilirsiniz .
Bu arada lapa tuzsuz olacak kesinlikle ... bol yeşillikle . Baharat atmadın mı ? o zaman güzel olur bence .
Canım , dün telin bozulmuş ama yediklerin aklında değil mi :))
Alayım hemen bir menü ...
B Bebetomm da erakta rakibim ne yedi diye
Gitme gitme simdi yürürsun yag yakarsin neme lazim)) soyle yarim ekmeğin arasina bi yag sur sonra domatesleri diz sobra salatlik biberleri diz beyaz tam yagli peynirden bolca koyyy bide maydanoz ohhhh mis yaninda soyle cola ohhhhh )) simdi ogle arasi zaten kısa yorma kendini pratik hemen hazir yemegin..dur bekle gelem ben yapam )))
Seni seviyorummm kizzzzz
kaptanım yarın sabah tartılıp kilo bildireceğim
sarmalar 6-7 adet diyelim
lapayı fesleğen karabiber ve pul biber ile pişirdim
öğle yeşillikle yiyeceğim
akşamda salata yapacağım ama sabah gitmedi açıkçası ama yenecek yani 2 gün dayanırsam 3 e tamamlamaya çalışacağım.
canım o kadar ne derdin var yaseninkidemi erkek arkadaş meselesi
ümit varsa bilemem ama ümitsiz vaka ve kısır döngüdeyse kopar gitsin,ömür boyu üzüleceğine bir süre üzülür ve alışırsın,değer bilen insanla birlikte ol
Burda hafiften bir rakibi kıskanma
Burda da bir yıldırmama mı gördüm ada ?
Pon pon gelsin o zaman begümüm .
Senin kilonda 100 gr. 2 günde müthiş rakam .
Akşam ekmeğini bırak tuba . BU hafta 85.0 görmelisin artık . Bir de bana bugün kilo bildirimi yap , ister özelden ister burdan ... bildirimler geliyoor herkesten
Canımmmmmmmmmmmm mimummmmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşş
Ama yine miii mutsuzmuuuş
Ay ben iyi mi yaptım kötü mü yaptım sizi @Dersaadet_ ile orti yapıpİstanbulda buluşup efkarın dibine vuracaksın diye korkuyorum .
Hadi hadi toparlanın . Tartılın
Deliiiii , tut onu sıkı sıkı . Bu hafta Cuma seni kurtaracak kilo 85.9 unutma
Karbon yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Çarşamba yine tartı var . 86.5 görmeliyizzzz .
Bu iş böyle 75 e gelene kadar
Ya ne güzeeel ya ...
Keşke benim dr um olsan
Nefis daha ne olsun ada ?
Kabak iyidir bağırsak çalıştırır.
Kırmızı biber meta hızlandırır .
Mis mis .
Huuuuu huuuuuu betülsen sakın dinleme ada'yı
Spor candır can . Dün konuştuğumuz gibi kendine 1 saat ayır sadece ve br salona başla . İstanbul spor salonu kaynıyor yavrum illa ki uygun bir yer vardır rahat gidebileceğin .
Hadi hadi ..
Tartını da al . Kontrolsüz kilo kilo değildirCumları şok yaşamamak için önlem bunlar ..pzt çrş .. en az
Tamamdır canım .
Bekliyoruz .
Day in menüleride yorumla fırsat bulunca . Ortinle taktik belirleyin :)
mimu88 ve saadet canlar niye erkekleri pesinizden kosturmuyoruz....niye uzuluyorsunuz niye giden kaybeder demiyorsunuz....hayatinizin merkezi olmasinlar siz onlarin hayatinin merkezi olun....
Siz ne kadar güçlü ne kadar tınlamasaniz onlar o kadar pesinizde...bi aramayin sormayin mutsuz olmadiginizi bi hissettirin nasil tutusacaklar bakin görün...
Eger olmuyorsa vardir bi hayir der....hayata devam edersiniz...
walla nasıl bi yer oldugunu bilsen git diye yollarsın .ordan bi salatayla çıkmak varya büyük zafer.ben salatamı alıp çıkacagım.Gitme gitme simdi yürürsun yag yakarsin neme lazim)) soyle yarim ekmeğin arasina bi yag sur sonra domatesleri diz sobra salatlik biberleri diz beyaz tam yagli peynirden bolca koyyy bide maydanoz ohhhh mis yaninda soyle cola ohhhhh )) simdi ogle arasi zaten kısa yorma kendini pratik hemen hazir yemegin..dur bekle gelem ben yapam )))
Seni seviyorummm kizzzzz
kartepeye gittim ya haftasonu... kayseriye kurban olsunlar valla. Hizmet, düzen temizlik tesis herşey mükemmel. ve fiyat uygun. Kartepe pahalı bi de hizmet sıfır. ben kayseriyi şehir olarak da çok sevdim. varlıklı bir şehir.
12 senedir Kocaelindeyim bir kere çıktım kartepeye .. Değişmiş mi gelişmiş mi merak edip , bir daha gideyim dediğimde ..hep gidenlerden şikayet duyup vazgeçtim .
hayır kaptanım nasıl dır acepweight-watchers çok eski bir diyet ..puanlama ile önce puanını hesaplıyorsun ... sonra listeni hazırlıyorsun .
Deneyen oldu mu hiç ?
ay çok sevindim yemin ederim.lapayı 3 gün yapma cnm bu iki günlük bir kür kilo alırsın 3. günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?