Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sarmaların adetleri önemli tabii ki pamuk , kırılmasın diye 4-5 sarmamı ? çok beğendin diye tepeleme bi tabak mı :)

Bu haftadan itibaren pzt , çrş kilo kontrol var . Yarış olduğu için rakiplerden gizli özelden de yazabilirsiniz .

Bu arada lapa tuzsuz olacak kesinlikle ... bol yeşillikle . Baharat atmadın mı ? o zaman güzel olur bence .

Canım , dün telin bozulmuş ama yediklerin aklında değil mi :))

Alayım hemen bir menü ...

B Bebetomm da erakta rakibim ne yedi diye

Butun duygulari ayni anda yasadim saskinlik , kiskanclik , imrenmeee )) sonrada bi yildirma yapayim dedim ))

mimu88 ve saadet canlar niye erkekleri pesinizden kosturmuyoruz....niye uzuluyorsunuz niye giden kaybeder demiyorsunuz....hayatinizin merkezi olmasinlar siz onlarin hayatinin merkezi olun....

Siz ne kadar güçlü ne kadar tınlamasaniz onlar o kadar pesinizde...bi aramayin sormayin mutsuz olmadiginizi bi hissettirin nasil tutusacaklar bakin görün...

Eger olmuyorsa vardir bi hayir der....hayata devam edersiniz...

helal ada beni bile peşinden koşturuyorsun.verdin gazı 1.5 saat yürüdüm diye .bastım 5 mili.

öğle arası elmacıoğluna gidecem mimu88
ton balıklı salata yemeye
Gitme gitme simdi yürürsun yag yakarsin neme lazim )) soyle yarim ekmeğin arasina bi yag sur sonra domatesleri diz sobra salatlik biberleri diz beyaz tam yagli peynirden bolca koyyy bide maydanoz ohhhh mis yaninda soyle cola ohhhhh )) simdi ogle arasi zaten kısa yorma kendini pratik hemen hazir yemegin..dur bekle gelem ben yapam )))

Seni seviyorummm kizzzzz

kaptanım yarın sabah tartılıp kilo bildireceğim
sarmalar 6-7 adet diyelim
lapayı fesleğen karabiber ve pul biber ile pişirdim
öğle yeşillikle yiyeceğim
akşamda salata yapacağım ama sabah gitmedi açıkçası ama yenecek yani 2 gün dayanırsam 3 e tamamlamaya çalışacağım.

lapayı 3 gün yapma cnm bu iki günlük bir kür kilo alırsın 3. günde

öyle tabii boş sıkıntılar bunlar biliyorum ama ne kadar takmıyorum desem de kalbim ağrıya ağrıya takıyorum kafaya...

ablammm dipdibe oturuyoruz zaten

mimu88 @Dersaadet_ e yakışmadığı gibi sanada yakışmıyor mutsuz olmak.

doğru diyorsunn ama çıkamıyorumm işin içinden...

öğle arası elmacıoğluna gidecem mimu88
ton balıklı salata yemeye

kartepeye gittim ya haftasonu... kayseriye kurban olsunlar valla. Hizmet, düzen temizlik tesis herşey mükemmel. ve fiyat uygun. Kartepe pahalı bi de hizmet sıfır. ben kayseriyi şehir olarak da çok sevdim. varlıklı bir şehir.

kendimi hiç düşünmüyorum içime düşüp hastalanıcam diye korkuyorum valla...

walla nasıl bi yer oldugunu bilsen git diye yollarsın .ordan bi salatayla çıkmak varya büyük zafer.ben salatamı alıp çıkacagım.
eğer öğlden sonra burda olmazsam adımı 7.takıma gömün.kilo vermeyi çok istemişti lakin kaymaklıincir tatlısının uoluna gitti diye ekleyin.

12 senedir Kocaelindeyim bir kere çıktım kartepeye .. Değişmiş mi gelişmiş mi merak edip , bir daha gideyim dediğimde ..hep gidenlerden şikayet duyup vazgeçtim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…