Slm arkadaslar simdilik @aeben ime soz verdim yeniden gelmek icin bir slm verem dedim aksama gorusuruz ins.
inşallah canımVayy çok güzelmiş cnm güle güle oturun yetiştirin inşallah
Onuda mı
Yasoooooommm gel kız 2 lafın belini kirarizSlm arkadaslar simdilik @aeben ime soz verdim yeniden gelmek icin bir slm verem dedim aksama gorusuruz ins.
Anacim yeni gelinlerin evini gosteren bir program var aman tanrım didim..benim evim o kadar renkli olsa renk koru olurum.
Cok geçmiş olsun cnm bu ara butun cocuklar hasta aman dikkat et kuzuyaGünaydın kızlar
Kızımı doktora götürdüm lef bezi iltihaplanması olmuş
Geçmiş olsun ablacım inşallah ciddi bişeyi yokturMerhaba kızlar evdeyim bugün Ata bileğini burkmuş basamıyor..
@Sherrysherrylady sherrycim geçmiş olsun kuzuya..
2 yumurtayla güne başladım.,Allahtan haftasonu artı olmamışım..çorba ve yoğurt öğle menüm olacak ama hiç iştahım yok..yumurta bir mucize küçücük şey Nasıl tok tutuyor bu kadar şaşırtıcı yani.,
Aman iyi canım düşmesine sevindim vallaBizimki de 40 civarındaydı bence.
Çok şükür düştü şimdi bile var ama az.
Doktorlar ateşi çok cikmadikca ilaç vermeyin diyorlar.
Sabah ve gece emzirdim. Şükür.
Bol bol su.da.içiyor.
Sağol kontesim..
Ataya da geçmiş olsun,
Morarma var mi ?
Annem siyah zeytini dövüp sarardı böyle durumlarda.
İyi gelirdi.
Aklında bulunsun.
Bu arada evet yumurta bir mucize.
Bu diyet kesinlikle işe yariyor.
birileri beni duyuyor orası kesin.sınıyor beni .etrafta kamera arıyorum acaba kim.sabah şahitsiniz incirden tırstım.söylemessem sırf havuc mısır yapıyorlar.ayyyy kelebek inciri çagırdın vallaaaaa
ben havuç yiyorumm azcık salatada
kelebek aslında evden salatanı yapsan , hazır kutu ton balıgı alsan kolay olmaz mı ?
hemde ekonomik
hahahahahKız ada net ten bulup elmacioglunu mu aradın sen.
Allahım ya .alti üstü bi salata.
Dedim ki bol yesillikli havucsuz lahanasiz olsun.
Paket geldi bi açtım salatanın yarısı havuç.dedim değiştirin.yeni geleni şöyle hızlı bi gösterdiler ASM ye geldim bi açtım salataya incir kiymislar. Şaka gibi ya.
Ben incirden kaçıyorum yazmıştım buraya.hic incurlu salata duymadım.aralara mısır serpmisler.ayikladim artık geriye ne kaldıysa yedim.
Araştırmacı gazeteci ha hahaşu kk da denemedigim diyet kalmadı
bi dukan yapmadım
ama onunda krebini filan biliyorum yapıyorum
araşttırmacı gazeteci
ben artık salataya havuç koymama kararı aldım canım ... bu hafta böyle deniyecem ama kelebek koysun bol bol havuç hahahahahayyyy kelebek inciri çagırdın vallaaaaa
ben havuç yiyorumm azcık salatada
kelebek aslında evden salatanı yapsan , hazır kutu ton balıgı alsan kolay olmaz mı ?
hemde ekonomik
varken yap tabi adaaa,oturduğun yerden kalori yakarsın ne güzel
kızlar benim bundanda var akşam tv izlerken bunuda mı yapsam acabaaaaa ???
ayyyy fena gaza geldim yatanaaaaa kadar yaparım artık hahahahahahavarken yap tabi adaaa,oturduğun yerden kalori yakarsın ne güzel
kızz ada çatlatıyosun insanı işi bırakıp spora gidesim geldi,zati 2 gündür yapamadım çatlıyorumayyyy fena gaza geldim yatanaaaaa kadar yaparım artık hahahahahaha)))))))))
birileri beni duyuyor orası kesin.sınıyor beni .etrafta kamera arıyorum acaba kim.sabah şahitsiniz incirden tırstım.söylemessem sırf havuc mısır yapıyorlar.
genelde evde yapar getirirdim.burda ton balığım vardı evdde baktım cok yeşil bişey yok.dedim alırım.
hahahahah)) eferim onlara bol bahşiş verecem onlara iyi iş çıkarmışlar ))
canım niye ayıkladın nimetleri at ağzına hepsiniiii doymadıysan bir tane daha söyleyemmiiiii ?
Araştırmacı gazeteci ha haha
ben artık salataya havuç koymama kararı aldım canım ... bu hafta böyle deniyecem ama kelebek koysun bol bol havuç hahahahah))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?