- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Lapacilar nerde sonuç bekliyoruz
slm abla sizi neden rakip olarak görmeyelim benim net paketim az ondan yazamıyorum ama sessizce emin adımlarla geliyorumHayırlı aksamlar sevgili takımım akşam 2misafirliğe gittim oğluşumu uyuttum geçmşi bitirdim ancak yazmaya sıra geldi
Öncelikle rakip firma olan @pamuksk ve T tuba52 bize neden sataşmıyorbizi rakip olarak görmüyorlarmı bizi bepenmiyorlarmı
Bizimde ne yspacağimiz belli olmaz ortimlesizi yenebiliriz
Hadi hanımlar hepimize bol eksiler
Günün menüsü
Sabah 1 i elma sirkeli olmak üzere 2 bardak su
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 6 zeytin beyaz peynir kaşar peynir 1 tatlı kaşığı bal 4 badem 1 ceviz
Öğlen çorba tavuk döner(sade) salata ve 1 kase yoğurt
ARA Yeşilçay yanında yarım parmak cevizli sucuk
Akşam karnabahar haşlama ve yoğurt
ARA sodalı limonlu Yeşilçay
Su 3 litre
Spor yarım saat tempolu yürüyüş 350 ip atlama 250 bel simidi hareketi
pek heyecanlı olmuşHer şeyi sabaha bırakıp sabah da uyuyakaldim.cantamda pisip pismedigini bilmediğim bi yumurtayla yoldayim.
Canim 3 haftalik yaris var kaptanimiz eslesme yapti okumadin mi ?slm abla sizi neden rakip olarak görmeyelim benim net paketim az ondan yazamıyorum ama sessizce emin adımlarla geliyorum
okudum canım sadece korkutmak istemedim rakiplerimiCanim 3 haftalik yaris var kaptanimiz eslesme yapti okumadin mi ?
Canim 3 haftalik yaris var kaptanimiz eslesme yapti okumadin mi ?
amin cümlemizin canımGünaydın kizlar hayirli musmutluuu sabahlariniz olsunn
Günaydın herkese benim bugün 69,3 dün 70 idi cumaya kadar korurum insallah lapaya bugün devam etmiyorum bir gün yeter dedim
benim ufak bir kestane şekerim vardı ama onu yorumladınGirip çıkınca aldığım alıntılar püüüüüüüüüf
Aklımda kalanbegum75 ün pizzası
DelyDoly nun düzensiz ve kekli menüsü
pamukskr in 2 kaşık lapa ile mücadelesi
@Sherrysherrylady portakal diyetine devammmm .hurma ekli:)
vorones in balığı son anda fırınlaması ve bi ısırık çik i
Unuttuğum bir kaçamak varsa deyiverin , geri dönersem bugüne ulaşamayacağım bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?