Maşallah diyim cnmBi gün işden çıktım bi baktım kapıda nar satilıyor gözlerim nar çevirdi.arka arkaya kafam kadar 3 tane yedim.
Hatta ekşi nardi ilk yediklerim.dalindan.normalde yenmez eksisi yapılırmış.
Tam yemelikBanyo sonrasi kizima kakao.yağı ile masaj yapmıştım
Optukce hafif haffi mis gibi çik kokuyor kuzum
Kız yeme bebeyiBanyo sonrasi kizima kakao.yağı ile masaj yapmıştım
Aman diyim ortim gece kalkıp kızını yeme sakin çikolata diyeBanyo sonrasi kizima kakao.yağı ile masaj yapmıştım
Uyudu mu ku z un . Kaçta kalkio sabah. Benim ki 8 den önce acio gozler ı . Yatak ta kafam ı tekmeler yataktan atlarAynen.
Sıfır kalori bal yavru
Kız yeme bebeyi
Hahhaha yok yemem merak etmeyin listemde çik yokAman diyim ortim gece kalkıp kızını yeme sakin çikolata diyebugün benim oğlum çikolata yiyo ben yalaniyorum tabi dedim grl bi opeyim o cikolu agzindan eşimi ise gönderirken baktim ondada çikolata kokuyor dedim sendemi yedin yok diyo oğlum öptü düşün artık nasil bi kokuysa ordan onu alıyo beyin nasil bi yoksunluksa artik
Kız yeme bebeyi
Duble msjAman diyim ortim gece kalkıp kızını yeme sakin çikolata diyebugün benim oğlum çikolata yiyo ben yalaniyorum tabi dedim grl bi opeyim o cikolu agzindan eşimi ise gönderirken baktim ondada çikolata kokuyor dedim sendemi yedin yok diyo oğlum öptü düşün artık nasil bi kokuysa ordan onu alıyo beyin nasil bi yoksunluksa artik
Benim kocà da cikilata yiyodü bademli . Mini ısırik aldim. Kaptan duymaisnAman diyim ortim gece kalkıp kızını yeme sakin çikolata diyebugün benim oğlum çikolata yiyo ben yalaniyorum tabi dedim grl bi opeyim o cikolu agzindan eşimi ise gönderirken baktim ondada çikolata kokuyor dedim sendemi yedin yok diyo oğlum öptü düşün artık nasil bi kokuysa ordan onu alıyo beyin nasil bi yoksunluksa artik
Düzen yok veroUyudu mu ku z un . Kaçta kalkio sabah. Benim ki 8 den önce acio gozler ı . Yatak ta kafam ı tekmeler yataktan atlar
İyi geceler ortimI ih baktim benim kizda uyku gözü yok.
Babasina pasladim o.geç saate kadar oturur nasilsa ben de.yatayim.
İyi geceler bol eksiler
Demeee almayayım iydi kucucuuuuucuktu demi miniiiiiciiikkBenim kocà da cikilata yiyodü bademli . Mini ısırik aldim. Kaptan duymaisn
İyi geceler sekerimİyi geceler bayanlar
Hadi yaaa. Gece uykusu olsun ya. . Yoksa çok zor . Emmeye başladı mı yeniden. Ben de korktum. Bugün rezene içtim. Falan..regl dolayisiya azalio sanki. Su ara yemek reddedio yaa. İnşallah boyle gitmez. Dun mantı bugün hamsi verdim..Umarım saçmalamiyorumdurDüzen yok vero
Dun.sabah 3 ten sekize kadar ugrastirdi.
Öğlene kadarda yattı..
Valla kız minicik.Demeee almayayım iydi kucucuuuuucuktu demi miniiiiiciiikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?