Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

biz bugünn sabah kutladık sevgilliler gününü
arabada iki dk birbirimize girdik 5 dk içinde olay cereyann ettii
hönkürrek bagırarark arabadan inerkennnnn çok dgeişik bir kutlama oldu

Mübarek olsun canım

Gıı o ne ... mutasyona uğramış özel bir zayıflama formülün var da paylaşmıyorsan hele de ada81 ile

Maydanooz

Kuzumm lakinn bir eksi 200 daha ekleyelimm tartıyaaa çöööö dedii banaaa

Gıı o ne ... mutasyona uğramış özel bir zayıflama formülün var da paylaşmıyorsan hele de ada81 ile
bugün bahtsız bedevi gibiyim.güne yetişemiyorum.kendimide şiş hissediyorum .alışık olmadıgımdan cok meyve yemek mi sporu arttırmak mı etkili oldu çözemedim.

Ablaaaam helé 1 kilo altı olsun. Dünyam başıma yıkılır gari. Nolur .@fatmanurkaya Ablam. Gösterek günlerini şu rakip gruplara . Sonra oduller bizim. Olur .. sonra belkim poğaça simit kacamagi verir can kaptan

Kuzumm lakinn bir eksi 200 daha ekleyelimm tartıyaaa çöööö dedii banaaa

Çöööööööööööö istememmmmmmmmm .... oooo lalalala lazım bize

bugün bahtsız bedevi gibiyim.güne yetişemiyorum.kendimide şiş hissediyorum .alışık olmadıgımdan cok meyve yemek mi sporu arttırmak mı etkili oldu çözemedim.

Meyvedir tatlım .
Yeşil elma ve ananas ... ama ölçülü . Bu ikisi çok işe yarayan meyveler , ama ne zaman yediğinde önemli ne kadar yediğin kadar...

Ödül var tabiii ...ama 3 hafta sonunda toplamda ipi göğüsleyene ... poğaça da olur i simitte ... kim ne isterse sadece 1 öğünde ama .

Hamsiyı fırınlamak ii bişi dimi. O sopa ona değil. Bİ isirik çıkiliataya

Owwww bunu duydugum iyi oldu. aeben ablam à derim ankaradan atar banà simit ohyy miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…