biz bugünn sabah kutladık sevgilliler gününü
arabada iki dk birbirimize girdik 5 dk içinde olay cereyann ettii
hönkürrek bagırararkarabadan inerkennnnn çok dgeişik bir kutlama oldu
Haha)) cok degisik olmus gercekten...
Yook anacim benimki kutlamaz oyle gunleriii hic kutlamaz normal bir gunde hediye alir gelir boyle gunlerde maydanoz bile istesem almaz ....oyle gıcık oluyor boyle gunlere...
Ama Allah var normal bi gunde bi bakarsin hediye almis gelmis))benim icin bugun cook siradan...
Kuzumm lakinn bir eksi 200 daha ekleyelimmGirip çıkınca aldığım alıntılar püüüüüüüüüf
Aklımda kalanbegum75 ün pizzası
DelyDoly nun düzensiz ve kekli menüsü
@pamukskr in 2 kaşık lapa ile mücadelesi
@Sherrysherrylady portakal diyetine devammmm .hurma ekli:)
vorones in balığı son anda fırınlaması ve bi ısırık çik i
Unuttuğum bir kaçamak varsa deyiverin , geri dönersem bugüne ulaşamayacağım bir türlü
bugün bahtsız bedevi gibiyim.güne yetişemiyorum.kendimide şiş hissediyorum .alışık olmadıgımdan cok meyve yemek mi sporu arttırmak mı etkili oldu çözemedim.
Ablaaaam helé 1 kilo altı olsun. Dünyam başıma yıkılır gari. Nolur .@fatmanurkaya Ablam. Gösterek günlerini şu rakip gruplara . Sonra oduller bizim. Olur .. sonra belkim poğaça simit kacamagi verir can kaptanKız iki dakka geç kalma e miii ? Yapıştır hemen o sıfırı
Yook öyle veronun arkasına saklanmakkkk , rakiplerden bazıları var kiii uçuyooooor ben diyeyim
Senin bomba vaktin geldi artık fatmam , 1 kg üzerii , di miiiiivorones ?
begümmmm yaaaa , sonuç ??? kilo alacak mısın verecek misin
bugün bahtsız bedevi gibiyim.güne yetişemiyorum.kendimide şiş hissediyorum .alışık olmadıgımdan cok meyve yemek mi sporu arttırmak mı etkili oldu çözemedim.
Valla kız minicik.O dà bademi geldi ağzıma. oy ben onu katur kutur yemez miydim. Yemedim
banada oyüzden sabah greyfurt suyunu içmedim.Allahtan daha evvel buraya yumurta zula yapmısım.2 tane haslayıp bir dilim ananasla yedim.kelebek listendeki meyveler çok geldi bana
Kuzumm lakinn bir eksi 200 daha ekleyelimmtartıyaaa çöööö dedii banaaa
Ablaaaam helé 1 kilo altı olsun. Dünyam başıma yıkılır gari. Nolur .@fatmanurkaya Ablam. Gösterek günlerini şu rakip gruplara . Sonra oduller bizim. Olur .. sonra belkim poğaça simit kacamagi verir can kaptan
Hamsiyı fırınlamak ii bişi dimi. O sopa ona değil. Bİ isirik çıkiliatayaGirip çıkınca aldığım alıntılar püüüüüüüüüf
Aklımda kalanbegum75 ün pizzası
DelyDoly nun düzensiz ve kekli menüsü
@pamukskr in 2 kaşık lapa ile mücadelesi
@Sherrysherrylady portakal diyetine devammmm .hurma ekli:)
vorones in balığı son anda fırınlaması ve bi ısırık çik i
Unuttuğum bir kaçamak varsa deyiverin , geri dönersem bugüne ulaşamayacağım bir türlü
Owwww bunu duydugum iyi oldu.Çöööööööööööö istememmmmmmmmm .... oooo lalalala lazım bize
Meyvedir tatlım .
Yeşil elma ve ananas ... ama ölçülü . Bu ikisi çok işe yarayan meyveler , ama ne zaman yediğinde önemli ne kadar yediğin kadar...
Ödül var tabiii ...ama 3 hafta sonunda toplamda ipi göğüsleyene ... poğaça da olur i simitte ... kim ne isterse sadece 1 öğünde ama .
Hamsiyı fırınlamak ii bişi dimi. O sopa ona değil. Bİ isirik çıkiliataya
Hiçtem bile çatladığımız felan yok bi keremortim süpersin,maşallah,rakip çatlatıyosun yahuu
Hiçtem bile çatladığımız felan yok bi kerem(ortadan ikiye yarılan smayli)
Ayyy öğretmenler odasına gül gondermislerr her yer mis gibi gül kokiui aşk kokiyiii.SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZLARAŞK AŞK AŞKKKKKKKKKKKK NE GÜZEL ŞEY DEMİ
Teşekkürler canımm seninde kutlu olsunnn kesinliklee sevilmek gibisi yoktur.SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZLARAŞK AŞK AŞKKKKKKKKKKKK NE GÜZEL ŞEY DEMİ
Yaaa ne kdar güzelll yaaa romantikler hala sağ demekkiiiAyyy öğretmenler odasına gül gondermislerr her yer mis gibi gül kokiui aşk kokiyiii.Benim koca uyusun evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?