ne yapmadın söyle bakalımama hiç kaçamak yapmadım ki ben
İnsan kıskanıyor kızz. Keşke benim olsaaaaYaaa ne kdar güzelll yaaa romantikler hala sağ demekkiii
Dün bende kaynattım yoğurt yaptım ama sabah bi kalktım mayalanmamış ufff cok sinir oldummmSut geldi kaynatiyorum burayi okurken kesin tasiracam))
Sicak mi mayaladin acaba canim ??Dün bende kaynattım yoğurt yaptım ama sabah bi kalktım mayalanmamış ufff cok sinir oldummm
Senden haber bekliyorum kiz azda yapmis oldun lapa tartida ne dedi ???ama hiç kaçamak yapmadım ki ben
Dün bende kaynattım yoğurt yaptım ama sabah bi kalktım mayalanmamış ufff cok sinir oldummm
Benim de ctsi. Ben yapmiom da. Masallahhhhh güzel tutuyobende dün yaptım her pazartesi yogurt mayalama günüm benim
ne karıştıyonuz siz özelde
Neyse ben gidem. Öğle yemeğimi yiyem koce evde . Dikkat edemeyebilirmsabah kahvaltısı yaptım gibi de aciktim
Sabah
2 dilim peynir
Limonlu su
Yarım domates
Azda yiyokta bacım bu tartının bize kastı ne hiç anlamadım
az yiy sizinde olur
Kacmadim ki şirket te net gittipamukskr kaçma gel , ne yedin ?
Bencede ama ne yapayım inmedi yoksa çok cabaladim ben
evet kaçamak yaptın sandımKacmadim ki şirket te net gitti
Neyse hastane Ye giderken yanıma küçük bir elma aldım onu yedim bozdum ve kaçtım mı sandın tatlı şey
bende heveslendim ama yaa,ortim yaptı,rakibim yapıcak benim başım kelmiAzda yiyokta bacım bu tartının bize kastı ne hiç anlamadımama yarın bende yapıcam şu lapayı bi görek bende ne gidecek çok heveslendim ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?