bende kaçamak sandım dıevet kaçamak yaptın sandım
lapaya devam mı bugünde
ha birde 300 cc yakın yeşil su içtimde dün çokmu ?
çok oldugunu düşündüm ben
Ben de o kadar içiyor dum canım çok değilevet kaçamak yaptın sandım
lapaya devam mı bugünde
ha birde 300 cc yakın yeşil su içtimde dün çokmu ?
çok oldugunu düşündüm ben
Ay deme kız üzüldüm ben şimdi at adresi ben göndereyim sanaAyyy öğretmenler odasına gül gondermislerr her yer mis gibi gül kokiui aşk kokiyiii.Benim koca uyusun evde
Sağ demekki buna ne güldüm beeeYaaa ne kdar güzelll yaaa romantikler hala sağ demekkiii
Selam ortim naberrSelamlar 7. Takimin fistiklari
Canım sen lapada ne kadar verdin arselka 700 verdi ada 400 sende bi yazarmısınama hiç kaçamak yapmadım ki ben
Ben anlamadım lapa da yiyemedim zaten 300 Gr gittiCanım sen lapada ne kadar verdin arselka 700 verdi ada 400 sende bi yazarmısınbende yarın yapmayı düşünüyorum pek bi heves ettimde
Yok canım azcık soğuktu bende tekrar ısıtmayım dedim ama kötü ettim tabiSicak mi mayaladin acaba canim ??
Ada bu lapa işi sen başından çıkmış ti dimiHiiim simdi düşündüm deee pamuk rakiplerine caktirmiyo muuuu aceppp giden kilolariii
Kız iki dakka geç kalma e miii ? Yapıştır hemen o sıfırı
Yook öyle veronun arkasına saklanmakkkk , rakiplerden bazıları var kiii uçuyooooor ben diyeyim
Senin bomba vaktin geldi artık fatmam , 1 kg üzerii , di miiiii @vorones ?
begümmmm yaaaa , sonuç ??? kilo alacak mısın verecek misin
biz bugünn sabah kutladık sevgilliler gününü
arabada iki dk birbirimize girdik 5 dk içinde olay cereyann ettii
hönkürrek bagırararkarabadan inerkennnnn çok dgeişik bir kutlama oldu
Ablaaaam helé 1 kilo altı olsun. Dünyam başıma yıkılır gari. Nolur .@fatmanurkaya Ablam. Gösterek günlerini şu rakip gruplara . Sonra oduller bizim. Olur .. sonra belkim poğaça simit kacamagi verir can kaptan
Çöööööööööööö istememmmmmmmmm .... oooo lalalala lazım bize
Meyvedir tatlım .
Yeşil elma ve ananas ... ama ölçülü . Bu ikisi çok işe yarayan meyveler , ama ne zaman yediğinde önemli ne kadar yediğin kadar...
Ödül var tabiii ...ama 3 hafta sonunda toplamda ipi göğüsleyene ... poğaça da olur i simitte ... kim ne isterse sadece 1 öğünde ama .
ne karıştıyonuz siz özelde
fazla konuşmayın kaptan özelde konuşmayın burda konuşun didisöylerim yoksa sizi
öyle tüyo falanda yok yassak
Gel yapak rakibem yarın birlikte perşembeyi riske atamam ben günü kurtarmak için bir günümüz olsunbende heveslendim ama yaa,ortim yaptı,rakibim yapıcak benim başım kelmi
ben bunu bugün düşüneyim yarın yada perşembe yaparım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?