Oyyy aynı benBende mıy mıy sürücü tahammülsüzlüğü var .Sol şeritte ise ve benim hızımı kesiyorsa , tampon tampona gidip taciz huyum
O işe arabayla sen otobüsle mi.gidiyorsun?
Ee arada sen de istesene.
Uff genelde erkekler eslerine araba vermek istemiyorlar..
Sadece sen mi yapacan öyleyde çok saçma herkes kendi çocuğuna yapsın.toplantıya gittim ögretmen 30 martta eski kotlardan çanta yapma görevi verdi veli katılımı olarak
1 tane olsa iyiydi ya 19 tane yapılacakmış
Geçenlerde yıne bi kadın surucu arkamda geri gekigorum. Manevra yapip çıkacağım sokaktan kadin.bi kornaya asiliyor.Oyyy aynı ben
Kedibochi benim öyle bi karakolluk olmuşluğum var gerçi benimki kadındı ben ona azıcık öte git diye korna çaldım dı parktan araba çıkmaya çalışıyordu yani o yüzden bu yeşil yanınca arabayı sürmedi indi benim kapıyı açıp açıp kapatıyor sen bana nasıl korna çalarsın diye benim bebeler arabada ağlıyo benim dışarı çıkmama Bile fırsat vermiyodu beni kapıya sıkıştırdı esnaflar geldi kadına çıkıştı çingen gibi bişeydi Tam da kızımın doğumgünü yemeğe gidiyoduk ben çek sağa dedim kadında sağa çekti beni esnaflar durdurmadı çingen bu bas git diye bende bastım karakola gittim 3 çocukla 3 saat bi şikayetçi olmak için uğraştım sonuç olarak benim uğradığım şiddeti kovuşturmaya gerek YOk diye düşürmüşler ben ona gerizekalı dedim oda bana bel altı küfür etmişti bunun için kamu davası açılmış haziranda yanii çok saçma hakkını aramayacaksın bu devirde
Tabiki musade etmezsin de,.arada direksiyonu sen al gülüm.yok cnm okaaa degil kuuuu sence öyle bir şeye ehemmiyet verirmiyim ben ahahaha
birlikte geliyoruz aynı istikametteyizzz biz , akşamda brilikte giiyoruz
hafta sonu ctesi çalışır , o arabasız olmaz gece geç geliyor pazarda evdeyiz
Hadi inşallah görürsun 75.ıSelam kizlar gelemedim bi türlü..esimi gonderdim yaban ellere 2 hafta tatil yapacak. O gitmisken hemen halilar yikanmaya nefret eder halisiz evden firsat bu firsat bahar temizligi erken olacak bu yil. Bugun yogurda es erme gunum sabah kalktim direk dolaba yüzümü bileyikamadan yogurt yedim yani :)oglende activia..200 gr gitmis bu sabah tartisinda düz 76 olmus..75 i gorsem saclari kestirecem rapunzel oldum ayni..
Oylamaya sundum son 20 dk karar vermek için . K.valide ben gidené kadar yıkıcak ispanaklariAksamà ıspanak var. Bir de mercimek çorbası düşünüyorum sebzeli yapem. De şu ıspanagi pirinçli yoğurtlu kiymali yemek mi yapsam. Yumurta li mi yapsam kizlar
anammmm ne yapacak o kadar çantaı ayolll kot çanta mı kaldı deseydin hocaya şöyle tüylü puf puf şeyler yapalım çağalara deseydintoplantıya gittim ögretmen 30 martta eski kotlardan çanta yapma görevi verdi veli katılımı olarak
1 tane olsa iyiydi ya 19 tane yapılacakmış
yumurtalı olsun,hem proteinli hemde daha pirinçsiz daha az kalorili olurAksamà ıspanak var. Bir de mercimek çorbası düşünüyorum sebzeli yapem. De şu ıspanagi pirinçli yoğurtlu kiymali yemek mi yapsam. Yumurta li mi yapsam kizlar
O dà ekmeksiz çok zor yenio yaaayumurtalı olsun,hem proteinli hemde daha pirinçsiz daha az kalorili olur
Selam kizlar gelemedim bi türlü..esimi gonderdim yaban ellere 2 hafta tatil yapacak. O gitmisken hemen halilar yikanmaya nefret eder halisiz evden firsat bu firsat bahar temizligi erken olacak bu yil. Bugun yogurda es erme gunum sabah kalktim direk dolaba yüzümü bileyikamadan yogurt yedim yani :)oglende activia..200 gr gitmis bu sabah tartisinda düz 76 olmus..75 i gorsem saclari kestirecem rapunzel oldum ayni..
Selam kizlar gelemedim bi türlü..esimi gonderdim yaban ellere 2 hafta tatil yapacak. O gitmisken hemen halilar yikanmaya nefret eder halisiz evden firsat bu firsat bahar temizligi erken olacak bu yil. Bugun yogurda es erme gunum sabah kalktim direk dolaba yüzümü bileyikamadan yogurt yedim yani :)oglende activia..200 gr gitmis bu sabah tartisinda düz 76 olmus..75 i gorsem saclari kestirecem rapunzel oldum ayni..
1 dilim yersin olmadı,onun yerine çorba içmezsin, yanında salata ve yoğurtla öyle güzel doyulurki,ama kendini şartlama illa ekmek diye, bende ekmeği çok yerdim şimdi akşamları hiç yemiyorum bile tamamen alışma meselesi,bunu kendin istemelisin yoksa başaramazsınO dà ekmeksiz çok zor yenio yaaa
ayyy yaptırda bakam nasıl olacak kızzz.. bende çok seviyorum bir kere yaptırdım güne giden kadınlara benzedim ama başkasında çook beğeniyorummmmmkuaför diyince bende tekrar omre yaptırıcam saçlarımı sanırım ay sonundaa
ayyy yaptırda bakam nasıl olacak kızzz.. bende çok seviyorum bir kere yaptırdım güne giden kadınlara benzedim ama başkasında çook beğeniyorummmmm))
Yumurtali yap veroo..Aksamà ıspanak var. Bir de mercimek çorbası düşünüyorum sebzeli yapem. De şu ıspanagi pirinçli yoğurtlu kiymali yemek mi yapsam. Yumurta li mi yapsam kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?