hadi burdanda yazayım ptesi yenge yemeğinden Sonra +200 olarak 81.5 geldim dünkü iki öğün sebze yoğurt olunca bugün -500 oldu bakalım 79 ü görmek çok çok istiyorum hani bu 79.9 fatmanur ablamın 99 u masumun 69 u gibi benim için 10 yıldır görmedim yaa 10 yıldır.ha bu arada ne hikmetse banada başladılar yeter böyle iyisin fazla verme demelere
Niye araba almani.istemiyor ki.kız valla hiç öle degildir dogum günümü bile unutmuştu bir keresindearaba alcam diye korktu o
o gömlek süzülünce gözüne pek bi hoş gelmiş olmayasın.hönkürmenin sonucu gibi gelmedi bana
aman kızlar hönkürmek pirinc lapası gibi kime ne yapacagı belli olmaz lütfen denemeyin.
koca bi tek taşHonkurmenin istenmeyen yan etkisi
Eki Görüntüle 1953666
Benim de k.valide ben vebalı misim gibj davranio. Ekmek yemeyip salata yediğimı gördükçe . Hay allam.68 kilo iken onunla aynı cikiodum da .aman yarebbi. Ben böyle olmamaliyim. Siz yiyin anacim ben almim böyle iyi....hadi burdanda yazayım ptesi yenge yemeğinden Sonra +200 olarak 81.5 geldim dünkü iki öğün sebze yoğurt olunca bugün -500 oldu bakalım 79 ü görmek çok çok istiyorum hani bu 79.9 fatmanur ablamın 99 u masumun 69 u gibi benim için 10 yıldır görmedim yaa 10 yıldır.ha bu arada ne hikmetse banada başladılar yeter böyle iyisin fazla verme demelere
Tam kafayà vurmalikkkoca bi tek taşkaç karat bu doktorum,hesap makinası yetmedi hesap etmeye
arada kafasına kafasına vurursun
Kız kaptan ruh ikiimiyiz neyiz kııı
ben buna çok güldüm yaaaaa ..
Nare83 çiçeğin hayırlı olsun güzelim
@Ahu060812 gel bi gün kapışalım , sende ben gibi delisin direksiyonda aldımm kokunu
Kız kaptan ruh ikiimiyiz neyiz kııı
Niye araba almani.istemiyor ki.
Al kız araba.
Oğlanları atar gezersiniz.
Koca gelsin bizi götürsün diye onun keyfini bekleme yok.
Ohhhh araba özgürlük demek ...
2 sene önce yazın ankaradan batı karadeniz e tek basima gitmistim arabayla.
Ne harika özgürlük hissi dolu bi gündü....
Yavrum benim adam bana hep seni bir gün karakoldan toplayacam da bakalım ne zaman der trafikte
Kaban caanım ... ama daha önce kapısından bakıp uygun beden hiiiç bulamadığım mağaza :) kalıplarını bilmediğim için olacak mı olmayacak mı tırsaklığı içinde 38 beden sipariş ettim . N yapayım tükenmişti hepsi ....:))))
heyecanlıyım gelse de göbeğim mi pırtlayacak kollar mı dar gelecek görsem
bence olur olmasada seneye , kışa keisn olur
bende lcw de indirim vardı geçen yaz başı idi trenç kot kemik rengi
birtek 38 kalmıştı 78 kg ile 38 beden ternç kotu almıştım
hiç olmuyordu bu akşam bi deneyeim bakalım iyi aklıma getirdin
lcw olur canım ... 38 rahat giyiyorum onda ben .Sende dene kesin olur .trençkot zamanına kadar en azından
Adamin biri önüme kirdi diye bende ona tepki koyup onu.gectiydimYavrum benim adam bana hep seni bir gün karakoldan toplayacam da bakalım ne zaman der trafikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?