Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben hayatımın anlamı kocişimden ayrı ilk sevgililer günümü geçiriyorum cok bedbahtım çok özledim aşkımı ki ben

oyy kıyamam sanaaa
seni o kadar iyi anlıyorum ki canım benim

rabbim sizi ayırmasın, bir yavruyla mutluluğunuzu taçlandırsın..
Amin..

Kizlarr bugünkü menum

SABAH: 11:30 3 haşlanmış yumurta yesil zeytin bir bardak tarcinli süt

AKŞAM: karninahar ve yoğurt
2litre su 2 BARDAK yesil çay

SPOR: 8km tempolu yürüyüş 1 saat 1dakika

Kizlarr bugünkü menum

SABAH: 11:30 3 haşlanmış yumurta yesil zeytin bir bardak tarcinli süt

AKŞAM: karninahar ve yoğurt
2litre su 2 BARDAK yesil çay

SPOR: 8km tempolu yürüyüş 1 saat 1dakika

Tatlım takımlar karıştı galiba

Yaaa lütfen ardında bisey aramadan mutlu olun.
Hem kendiniz için hem eşiniz için yaptığı güzelliklerde altta yatan sebep aramayın.tadini çıkarın.
Ben de yedim içtim az kestireyim çocukları almaya gideyim dedim yatamadim 3 mil leslie yaptım. Yoruldum.nasil gidecem okula derken eşim aradı geliyorum bisey lazım mi demez mi.ayy bana günün hediyesi oldu.cocuklari okuldan al dedim hay hay dedi .Allahim başka dua edeydim.

Son düzenleme:
Aynen canım ama belle beraber kafada dönüyor

Ah be canım 38 senedir beceremediğim iki şey bisiklet kullanmak , hulohop çevirmek

Tavsiye için çok teşekkürler
Rica ederim allahtan ikisini de beceriyorum bu kadar kiloma rağmen belimin inceliğini hulohopa borçluyum

kaptanım bu arada ısındıktan sonra yapılacak bir kaç crossfit hareketi ile belini inceltebilirsin... video bulmaya çalışayım ama bulamazsam da burpee hareketi varya şınav pozisyonu gibi eğiliyorsun sonra ayaklarını çek koşar gibi anlatabildim mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…