Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menu yazım yatiyim . Misafirler yordu beni.
Sabah 1dilim peynir az salata 2 zeytin limonlu su

Öğle
2 yumurtali kıyma
Salata
Peynir az

Akşam. Gelelim kahnem aksama .. neyseki gün batmadan yedik gene

4kasik mantı
3 içli köfte küçüktu. Kiymali. (Patatesli vardı yemedim) az salata Yoğurt 3 kasik
Bugün su da az oldu .
Çay 1lokma baklava ile oldu . Neler vardı neler yemedim

Allah yardimcin olsun, bence de ilac almayarak iyi yapmissin

Bende genetik olduğunu anne menapoz yaşının artı eksi 2 sine göre depiştiğini duymuştum .

Aynen canım o hormon ilaçları bi yeri yapıp bi yeri yıkıyor kilo aldırmasıda cabası

Erkenmis ama yaaa,genetik diycem oda değilmiş,o zaman yapı meselesi yada yaşantılar stres vss.etkiliyo olabilir

Canım geçen yıl gittiğim dr diyetlede alakalı olabilir dedi 45kilo vermiştim ekme k ce meyve pek yememiştim bu yıl o sorunları yaşamamak için hem ekmek hem meyve yedim evett stresli bir süreçte geçirdim hayırlısı ne diyelim

senin nasıl gidiyor fatma

Canım nisan veya mayıs gibi 104 izne ayrıldım 118kadar çıktım 114 le takıöıöda tekrar başladım şimdi 107 kilo civarında yım bakalım cums ne olur daha izin kiloma dönemedim burdan uzak lık kilolarla dönmek oluyor genelde

Canım bişey diyemiycem metıbolizman iyi olduğu için inşaallah kilo kaybımı oşymsuz etkilemez

Selamlar,
Cumartesi günü saat 14:00 !! Diyetisyene randevu aldım.
Telefondaki sekreter en son ne zaman geldiniz dedi bir ayı geçmiştir sanırım dedim kayıtlarınıza bakalım dedi. En son kasımda gitmişim zaman ne çabuk geçmiş yaa dedim beraberce güldük

Iyi geceler dileyip ...uykuya giden her bir güzele benden de iyi gecelerrrrr

Sondakini bir tost okudum.
Mis gibi koktu burnuma simdi.
Ac olduğum çok mu.belli.

Bir tost .. güldüm be şerim :)

İçine limon siksak az kornison atsak olurmu ki acep

Kornişonnn , tuuuz , ödemmmmm

Bebeto hedefe çok kısa sürede varacaksın canım bence

Lapanın fendi şekercimi yendi.

Olsun yine de bi tık bi işe yaramıştır .

Veromm akşam kötü olmuş .
Yarını yolla bana ... bi yeme tartını nasıl etkiliyor meraktayım . Eksi ise metanı ayakta alkışlayacağım ...

Durum ne oldu bu arada ?

Davimmmm

O zaman başlasın diyettt ... dansss

Bekletmeden başka cmt listeye .

Hadi ya ... seninde yeniden startın bu olsun güzellik

Beni de merak sardı fatma .... bi pirinç ne kadar kötü olabilir ki diye ...

Bu ara bağışıkllık sistemin düşük ... toparladığım da denemek istiyorum .

Sherrycim bu diyet 5 günlük degil 5 diyet 2 serbest seklinde 3 hafta olacak..

45 e gireceğim canım
Genetik değil benden 4 ve 8 yaş büyük ablalarııım girmrdi maşallah
Bence bir doktora daha görün Fatmacim ben biryerde okumustum kadinlar anneleriyle hemen hemen ayni yasta menapoza girer diye..annen kac yasinda girmis acaba??

Hellolaaar herkes uyudu mu acaba ben geldim :) gece yatmak bilmez sabah kalkmak bilmez oldum iyice :)

Lapa lapa dediniz valla canım çekti kesin ben severim onu çünkü sushi pirinci mantığı var sanırım ben onu da çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…