Kiz aşıklar atışması oldu bu..ama ben senin kadar yetenekli degilimsen gel işkembe içme
yeşil çayı dik tepene
ozaman aus yanaklarından öpe
Bende zor yedim de bugünde yapsammı diye düşünüyorum şu anKız ahu senin lapa günün nasıldı ben iki öğün zorla yedim ama nasil yedim gel bana sor tadını hiç sevmedim
Sağol ablam hedefimize bari ulaşalımda motive olsun yaa hep can sıkıcı şeyler duyuyoruz dünde arkadaşım ihraç olmuş benim suçum yok diye bekliyordu savunma yapacak yer bulamamıştı dün ihraç olduğu haberini duyduk araştırma falan tok direk çiz üstünü Allah sonumuzu hayır etsinAhu060812 streste etkilemiştir canım dediğin gibi biliyorsun zor bir süreç yaşadım
Hamdolsun Rabbime
Mevlananın dediği gibi senin derdini nimet sayanlarda var
Çok şükür iyiyim
Sende iyi gidiyosun canım maşallah
Dolunay gelmişşş bana ne ...
Kilo vermek şahaneeee ...
Olmuş parmaklar dolmaaaa
Panik yok iner Cumaya ....
Sen içini ferah tut ...
Gırtlağını bugün unuttt ...
Bol yeşil çayını yut ...
Pon pon salla yavru kurt ...
Eveeet 2.B sınıfından arkadaşınız ausun şiirini dinledinizzzz
Kızlar şiirlerinize bayıldım yasa bende çok yaparım bi ara yazar atarım lakin şu an bi basın açıklaması yapıcağım eeeehhehemmkaptaniçem kaptaniçem
söyle ödem için bugün ne içem...
maydanoz yedim olmadı
kabak içtim tutmadı
yoksa başka bahara mı kaldı
ahhh kızlar vah kızlar
bu kaptaniçe bizi hep gazlar
emek verir su verir
olmadı sopa gösterir
uğraş didin yorulduk
bakalım yarın baskül ne gösterir..
buda 1. sınıf ..
Günlerden perşembe
Canım ister işkembe
Eğer icersem
Aus çıkar tepeme..
Buda 3A dan Hülya
Tikkat tikkat lapa sonucumu açıklıyorum
Dün bi gün önce yaptığım eliptiğin etkisi ile 81.5 görmüştüm (cuma 81.3) bamya yeyince inen şiş eliptikte geri gelmişti.dün kü lapa sonrası kilom tamı tamınaaaa 80.4 verdirdiği ödem de olsa çok iyi ödem attırdığı kesin dünle bugün farkı -1100
Günaydın kızlar
Korkuyorum masum yaaa geri gelir şişer mişer diye korkuyorum ay takmayım sallayım gitsin olmazsa olmaz demiahuuuuu yarın 79 larda olabilirsinnn
ayran detoksu derim,ayrıcada tebrik ederimŞimdi kızlar benim cuma hedefim 79.9 sizce ben bugünde lapa yapsam etkilermi yokda bugün ayran detoksu mu yapayım lapadan çektiğim işkenceyi hatırlayarak bana bi yorum edin heleeaeben ablaya da özelden sorayım
Riyazat mi yapiyon ablam ?Kızlar peynir yemeyi özledim ya yogurtuda özledim neyseki bugun son prosuz gün.
Yarin günüm var hazırlık yapmalıyım bol bol salata çeşitleri olacak.
Sennn cisss mı iciyon bakemmmmYa ben bugün hiç yemek yemek istemiyorum yediklerim ağzımda büyüyor resmen
Wawww superrrrTikkat tikkat lapa sonucumu açıklıyorum
Dün bi gün önce yaptığım eliptiğin etkisi ile 81.5 görmüştüm (cuma 81.3) bamya yeyince inen şiş eliptikte geri gelmişti.dün kü lapa sonrası kilom tamı tamınaaaa 80.4 verdirdiği ödem de olsa çok iyi ödem attırdığı kesin dünle bugün farkı -1100
En cok ilk gun gidiyormuş canim ikinci gun o kadar fazla gitmezmis...Tikkat tikkat lapa sonucumu açıklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?