Valla bende aynı işkenceyi çekeniysem sanırım şimdi çay hazır kahvaltı masası hazır yemeden o peynirleri nasıl toplarım sabah hafif kahvaltı öğlen akşamda ayran çorbası yemeye karar verdim bakalımEn cok ilk gun gidiyormuş canim ikinci gun o kadar fazla gitmezmis...
Canim 1 gun cekiliyor 2.gun iggggg oluyor insan....bende suan yedim yarin yapmmValla bende aynı işkenceyi çekeniysem sanırım şimdi çay hazır kahvaltı masası hazır yemeden o peynirleri nasıl toplarım sabah hafif kahvaltı öğlen akşamda ayran çorbası yemeye karar verdim bakalım
İnŞallah abla ağzından bal damlıyor
Bende meraktayımm tatlım .
Durma noktasını kırdın bence bu hafta.
Dikkat edersen almazsin kuzum..Noliyyy amatör şiir yarışması mı var
Daydream- şimdi ben 1 hafta da kalsam verdiklerimi almam dimi.geri. dikkatli olacam tabii.
Yani giden yagdan mıdır sence ?
2 hafta daha yapsam?
Sütte veriyorum olurmu ki.
Yok mumum nerde bende o nefis terbiyesiGünaydin citir adaylari
Bugün yine bir sürü isim var aksama anca gelirim heralde.
Riyazat mi yapiyon ablam ?
Tamam canım Sagol.Dikkat edersen almazsin kuzum..
Bence bir doktora daha görün Fatmacim ben biryerde okumustum kadinlar anneleriyle hemen hemen ayni yasta menapoza girer diye..annen kac yasinda girmis acaba??
Nasıl yorumlar fatmam ??
Dolunay gelmişşş bana ne ...
Kilo vermek şahaneeee ...
Olmuş parmaklar dolmaaaa
Panik yok iner Cumaya ....
Sen içini ferah tut ...
Gırtlağını bugün unuttt ...
Bol yeşil çayını yut ...
Pon pon salla yavru kurt ...
Eveeet 2.B sınıfından arkadaşınız ausun şiirini dinledinizzzz
kaptaniçem kaptaniçem
söyle ödem için bugün ne içem...
maydanoz yedim olmadı
kabak içtim tutmadı
yoksa başka bahara mı kaldı
ahhh kızlar vah kızlar
bu kaptaniçe bizi hep gazlar
emek verir su verir
olmadı sopa gösterir
uğraş didin yorulduk
bakalım yarın baskül ne gösterir..
buda 1. sınıf ..
Günlerden perşembe
Canım ister işkembe
Eğer icersem
Aus çıkar tepeme..
Buda 3A dan Hülya
@DelyDoly Doğum günün kutlu olsun bitanem. Iyi ki doğdun. Iyi ki tanıdım seni. Ne dileğin varsa gerçek olsun inşallah tatlım
Tikkat tikkat lapa sonucumu açıklıyorum
Dün bi gün önce yaptığım eliptiğin etkisi ile 81.5 görmüştüm (cuma 81.3) bamya yeyince inen şiş eliptikte geri gelmişti.dün kü lapa sonrası kilom tamı tamınaaaa 80.4 verdirdiği ödem de olsa çok iyi ödem attırdığı kesin dünle bugün farkı -1100
Baktim en uygun hepsi burada da..boyle bisey benim isime cok yarar yapiyorum cunku oglana..
Bebem sana hoşgeldin demiş iydim canım , hoşgeldinnİnŞallah abla ağzından bal damlıyor
Perşembe herşey mübah .dene dediğimide dedinmiŞimdi kızlar benim cuma hedefim 79.9 sizce ben bugünde lapa yapsam etkilermi yokda bugün ayran detoksu mu yapayım lapadan çektiğim işkenceyi hatırlayarak bana bi yorum edin heleeaeben ablaya da özelden sorayım
Güle güle iyi günlerde kullan tatlımheyyyyyyyyyyyy kendime smothi makinası aldım aaa dostlarrrr
@mimu88 mimucugumun sayesindeeee:)
Tebrikler cnm çok iyi vermişsinTikkat tikkat lapa sonucumu açıklıyorum
Dün bi gün önce yaptığım eliptiğin etkisi ile 81.5 görmüştüm (cuma 81.3) bamya yeyince inen şiş eliptikte geri gelmişti.dün kü lapa sonrası kilom tamı tamınaaaa 80.4 verdirdiği ödem de olsa çok iyi ödem attırdığı kesin dünle bugün farkı -1100
Aman bosver her yer kar kis yaz gelsin zayıf zayıf gezer alisvers yaparisuufff ya ankaraya taşınacaktım.kardeş günü yapacaktık.kaldım kayseride.ben giyip kuşanıp süslenip püslenip gezmek istiyom.
Günaydın rakibem nasılsın kaç kilo oldun de helemasum hayırlı olsun,güle güle kullan,sen biraz kullan beğenirsen belki bizde alırız,ilerde yorumları bekliyoruz
günaydın şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?