sorma rakibem sorma,yarına bi mucize olmazsa durumlar vahimGünaydın rakibem nasılsın kaç kilo oldun de hele
Canım annem 38girdi fakat o sıralarda depresyon geçirdi sebeo oydu annanam 50yaşında çoçuk doğurdu teyzeler falan bi sorun yoktu benim ablalardada
Benimkini diyet artı stres sebep oldu gibi ne diyelim
Geçwn yılki dr düzeltiriz deyip ilaç vermişti bu tamamen girmişsin durumu kabullen dedi
Zaten bende öyle düşündüm ne yapayım
Canım o kadar zor yapıp zorlandı ki arkadaşlar
Ama somuçları görünce değdi derler inşaallah
Şair ruhlu kaptanım burda bir atışma başlatıyor
Sonra yavru kurtlar kaptanın şiirine aynı tatta cevap veriyor
Harikasın sınıf arkadaşımşiirini alkşlıyorum
Vaaaaav 3.sınıf arkafaşımdan harika bi dörtlük
Canımmm Merhaba nasılsın döndünmü memlekete
Ahummmm süper sonuç canım
Ayy çok heyecanlandım 79 ramak kalmış belki yarın belki yarındanda yakın hadi hayırlısı
Ahu060812 kizzz serin stonum oggg bogg dedin ~1100 maşallah hadi iyisinn.
Yarına 79 lari görmek hayal değil sana artik
Ayy heyecanlanıyorum Durun bi bakalım kızlar asıl olan yarında eksimin artarak devam etmesi bu hafta hergün farklı sonuçlar gördüm bi gün artı bi gün eksi asıl sonuç yarın belli olacak bakalımTebrikler cnm çok iyi vermişsinbenden giden sadece 300 gram
Günaydinnnn. Ablaların en canı. . Kolay gelsin. Yarın tartı bize gülsün.Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Gidip güne başlayayım temizlik yemek oğluşla ilgilenme akşam misafir lik
Hepimize kolay gelsin canlar
Kuzu pro akşam var malum mangal&misafir lakin pro ertesi gün artı 500 yapıyo bende ertesi güne hemen etkilemiyo şimdi kuru ekmekle peynirle kahvaltımı yaptım öğle akşamda şu urfalılardaki ayran aşı yapacam akşamda ortaya koyarım çaktırmadan yerimSekercikiz teşekür ederimc nm kullanayım sizede tavsiye ederimmmm
Ahu060812 bugün protein beslen cnm üst üste detoks olmaz
benimde bugün misafirlik vardı yarınaa erteledim.şimdi çay kahve şişirmesin didim yoksa pasta börek diye değilGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Yok tatlım ben içmem içenlerede çok kızarım can sıkıntısını anlamıda koydumduSennn cisss mı iciyon bakemmmm
Kuzu pro akşam var malum mangal&misafir lakin pro ertesi gün artı 500 yapıyo bende ertesi güne hemen etkilemiyo şimdi kuru ekmekle peynirle kahvaltımı yaptım öğle akşamda şu urfalılardaki ayran aşı yapacam akşamda ortaya koyarım çaktırmadan yerim
Bu arada makineni zayıflaya zayıflaya kullan inşallah
Gazan mübarek ola adoşCanim 1 gun cekiliyor 2.gun iggggg oluyor insan....bende suan yedim yarin yapmm
Günlerden perşembe
Canım ister işkembe
Eğer icersem
Aus çıkar tepeme..
Buda 3A dan Hülya
sen gel işkembe içme
yeşil çayı dik tepene
ozaman aus yanaklarından öpe
@DelyDoly Doğum günün kutlu olsun bitanem. Iyi ki doğdun. Iyi ki tanıdım seni. Ne dileğin varsa gerçek olsun inşallah tatlım
Noliyyy amatör şiir yarışması mı var
@Daydream15 şimdi ben 1 hafta da kalsam verdiklerimi almam dimi.geri. dikkatli olacam tabii.
Yani giden yagdan mıdır sence ?
2 hafta daha yapsam?
Sütte veriyorum olurmu ki.
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
benimde bugün misafirlik vardı yarınaa erteledim.şimdi çay kahve şişirmesin didim yoksa pasta börek diye değil
Ağlama güzelimsorma rakibem sorma,yarına bi mucize olmazsa durumlar vahim
sen ne alemdesin?
Ağlama güzelimbende de al o kadar bu hafta biraz duraklama var ama kilolarım yerleşiyo herhalde hızlı gitti çünkü
heyyyyyyyyyyyy kendime smothi makinası aldım aaa dostlarrrr
mimu88 mimucugumun sayesindeeee:)
çok güzel muzlu, çilekli, çikolatalı sütler soguk nescafe hazırlanıyormuş
tarifler mimudan artıkmimu88
tekrar hayırlı olsun kuzummm... ben çok memnunum valla sebze konusunda özellikle evde ne varsa atıyorum içine sebze karıştır hoop içfiyatı da uygun güzel bir ürün çocuklarada bi dünya içecek hazırlayabilirsin
İnşallah canım bende görüşmeyi çok istiyorum 24 ünden sonra kısmetse canım bakalımne zman geliyorsunnnn cnm ?
görüşmeyi çok isterimmm
Ahum ayran derken ?? Kız pirinç ve yogurt şeklinde dimi ??Ayy heyecanlanıyorum Durun bi bakalım kızlar asıl olan yarında eksimin artarak devam etmesi bu hafta hergün farklı sonuçlar gördüm bi gün artı bi gün eksi asıl sonuç yarın belli olacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?