Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geldim canlar ...Geçmişe dönmeden yazayım dedim .

Yusuf iyi . Kalorifere çarpmış kafasını , bir arkadaşı itmiş . Şu an yine sargılı kafa oldu ..Bununla gelmiş geçmiş olsun .

Ama tam burda yazarken telefon geldi ... bir çıkışım okula bir gidişim var . Aklım çıktı , düştü gelin dediler .

Neyse , Allaha şükür keyfi yerinde şu an .

Şimdi döneyim şu geçmişe bakalım .

geçmiş olsun cnm tekrardannnnn

çoook çok geçmiş olsun ablam... bunla geçmiş gitmiş olsunn...

Cook şükür cok geçmiş olsun kaptanim...

Canımm benimmm acil şifalar diliyorum minnak prensin Yusufa ismi gibi kendi güzel Yusufcum çabucak iyileşir inşallahh büyükk geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun kollasınn

dönmezse zaten saadet prensesler kadar güzel ve mutlu olacak dur sana şarkı paylaşıcam
Ay inşallah inşallah :))

littlecoffeedoc sana gelsin bu şarkıııı 22 yaşındasınnn bu modda hayatını yaşaman inan ki suç da değil günah da değil

littlecoffeedoc kuzumm sana gelsiinn benden güzelimm nooo nooo almıyımmmm
Ay canlarım ya eve gidince dinleyeceğim ikisini de yolda sırıtıp duruyom zaten

Ay inşallah inşallah :))

Ay canlarım ya eve gidince dinleyeceğim ikisini de yolda sırıtıp duruyom zaten
Güll güzelimm hep güll Rabbim gülen yüzünü soldurmasınnn hiçbir öküzcan için üzülmeye değmezz

Benim şarkınınn sözlerii tam senlik ahanda bölee dicenn tamam mı tatlısı
Babababak havalara nasıl da geriniyor
Alain Delon`um benim nasıl da kasılıyor
No no no almayayım başkası alsın
Tipim değilsin üstü kalsın

kaptanım,yusufun iyi olmasına sevindim,onla geçmiş olsun,rabbim beterinden korusun bütün yavrularımızı
bu arada doktorumunda kızı ateşliydi o nasıl oldu acaba ondan da haber yok kelebekolacam

İyi olmasina çok sevindim canim yusufun.
Bununla geçmiş ola.

kahvemi aldım geldimmmmm 1 saat buradayımm iş bittiii

bende sabah geç geldim işe o yüzden geç çıkayım dedim,şimdi gidecek kişileri bekliyorum onların aracıyla çıkıcam

öhöm öhöm bu menü hiç masum menüsü değil
simit,çorba sende alışkın olmadığım yiyecekler,hadi çorba bence süperde simidi nasıl yedin inanamadım sana ama olsun afiyet olsun,arada olur o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…