Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

işte bu hep olumlu bakmalıyız,haftaya yine eskisi gibi eksilerle geleceksin sana inanıyorum

Canim bu mesajı görmemişim kusura bakma eline emeğine sağlık

Ben dé ikizlerim kız .aynen ilgi ben demek. Kaptanim benle ilgilendikce zaten . Dimdik ayaktayim Ausencia

Anaammm demek bizim öküzcan da ondan kaçtı ahaha seni gidi ikizler, kaçamazsın bi yere
Senin öküzcan kacmadi canim sen yedektesin zaten ceptesin...ne zaman istersem saadet bana kollarini acar dusuncede yani...o biraz gezip dolasip yine kapini calacak onemli olan senin tepkin ne olacak...

Ben dé ikizlerim kız .aynen ilgi ben demek. Kaptanim benle ilgilendikce zaten . Dimdik ayaktayim Ausencia

ikizler burcu candır

Senin öküzcan kacmadi canim sen yedektesin zaten ceptesin...ne zaman istersem saadet bana kollarini acar dusuncede yani...o biraz gezip dolasip yine kapini calacak onemli olan senin tepkin ne olacak...

ay katılıyorum sonuna kadar. Saadet o öküzcana dönerse 95kg olsun zaten

çok güzel yapmışsın boşver
bende 2 kez düşük yaptım senin kadar olmasada bilirim
yapacak birşey yok sınav dünyası herkesin ki farklı

Allah korusun dönmesin dönse de aradığını bulamaz. Ben çok huzurluyum hayatımı yaşıyorum özgürüm istediğim gibi geziyorum arkadaşlarımla takılıyorum her şey yolunda çok şükür ve hayatımda bi öküzcana yer yok :)

ikizler burcu candır

ay katılıyorum sonuna kadar. Saadet o öküzcana dönerse 95kg olsun zaten
Kız o nasil beddua ahaha istesem de dönmem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…