begum75 haklısın bu hafta çok zor ve sancılı geçti. Stres içinde, belki de hayatımın kararlarını almaya çalışarak. Artı olmadığına şükür inş haftaya bomba eksilerle geleceğim :)
Amaninnn gel sevelimm o zamann senii hiçç kaçmaaaevetben ikizler burcuyum ilgi görmezsem kaçarım
Amanninnnnn bakann gözlerimm kör olduu göremiyorummmmpekiiiiDelyDoly şu an da biz olan halimizi görmek ister misin:)
hayaller onlardı, gerçekler aşapıda
Kız saadetim o var ya süper bi cadı . Bakma seni gaza getirecek şimdi de. Sevdim ama ortinı kıymetini bil benceNayır nolamaz beni aldatıyor musun bi aldatılma daha kaldıramam sanırım bunu yapamazsın bana
Anaammm demek bizim öküzcan da ondan kaçtı ahahaevetben ikizler burcuyum ilgi görmezsem kaçarım
Canim bu mesajı görmemişim kusura bakma eline emeğine sağlıkSPOR ÇETELESİ 9.HAFTA
Ausencia 0+0+10+0+20+0=30
@Ahu060812 20+15+0+0+15+0=50
@Sekercikiz0+10+0+10+10+15=45
@kelebekolacam15+10+20+20+15+0=80
@fatmanurkaya0+0+15+15+15+0=45
mimu88 0+0+0+0+0+0
DelyDoly 15+20+0+10+15+15=75
ada81 0+20+20+20+20+10=90
A arselka 15+0+0+20+15+15=65
@tuba520+10+0+0+10+10=30
@Daydream150+0+0+0+0+0
@masumm10+0+0+10+10+0=20
@Sherrysherrylady 0+0+0+0+0+0
@cydnz_1 15+15+0+15+15+15=75
@Betulina ?+10+0=10
@Dilekiyi 15+15+15+15+15+15=90
Haftanın birincisi 90 puanla Ada ve listemize hızlı Bir giriş yapıp zirveye yerleşen Dilek. Tebrikler
Haftanın ikincisi 80 puanla kelebek olacam
Haftanın üçüncüsü 75 puanla Ceyda ve deli
Dördüncü 65 puanla begüm
Beşinci 50 puanla bendeniz ve arselka
Altıncı 45 puanla fatmanur abla ve şekerci kız
Yedinci 30 puanla kaptaniçemiz ve tuğba
Sekizinci 20 puanla masumm
Dokuzuncu 10 puanla betülina
Bu hafta listeden sıfır puanla düşenler daydream mimu sherry ve Düzensiz bildirim ve yetersiz puanla betül
Bu arkadaşlarımız bir haftalık düzenli sporlarına bakıldıktan sonra listeye girebilecekler
BÖylece yeni kuralım da açıklamış oldum sıfır puan alan ve listeye ilk kez girmek isteyen kişilerin artık bir hatalık deneme süresinden sonra listeye alınacağını burdan duyuruyorum saygılarımla [/USER]
Ben dé ikizlerim kız .aynen ilgi ben demek. Kaptanim benle ilgilendikce zaten . Dimdik ayaktayimhaklısınnn canımmm haftaya yaz beni listeye dün 1 saat yaptım ama sayılmıyorduspor sahalarina bomba gibi dönücem
ayyyy resmennn 7. takım fıstıkları kız bunlarrrrr ayyy iyi ki hatırlattın bu grubu bana kopuyorum yerimdesolist melez kızın karnı hayalimdeki karın
Ayy Ben çok kolay gaza gelirimKız saadetim o var ya süper bi cadı . Bakma seni gaza getirecek şimdi de. Sevdim ama ortinı kıymetini bil bence
Senin öküzcan kacmadi canim sen yedektesin zaten ceptesin...ne zaman istersem saadet bana kollarini acar dusuncede yani...o biraz gezip dolasip yine kapini calacak onemli olan senin tepkin ne olacak...Anaammm demek bizim öküzcan da ondan kaçtı ahahaseni gidi ikizler, kaçamazsın bi yere
Ben dé ikizlerim kız .aynen ilgi ben demek. Kaptanim benle ilgilendikce zaten . Dimdik ayaktayimAusencia
Senin öküzcan kacmadi canim sen yedektesin zaten ceptesin...ne zaman istersem saadet bana kollarini acar dusuncede yani...o biraz gezip dolasip yine kapini calacak onemli olan senin tepkin ne olacak...
çok güzel yapmışsın boşverAllah razıı olsunn güzelimm çok teşekkür ederim.Herkes yüreğindekini kusarmış ben birde onu çay kahveyle ağırladımm varya hiç bozmadım hiç bir şeyde demedim.Güçlü durdum ve bana yakıştığı gibi yaptm
Kız saadetim o var ya süper bi cadı . Bakma seni gaza getirecek şimdi de. Sevdim ama ortinı kıymetini bil bence
Allah korusun dönmesin dönse de aradığını bulamaz. Ben çok huzurluyum hayatımı yaşıyorum özgürüm istediğim gibi geziyorum arkadaşlarımla takılıyorum her şey yolunda çok şükür ve hayatımda bi öküzcana yer yok :)Senin öküzcan kacmadi canim sen yedektesin zaten ceptesin...ne zaman istersem saadet bana kollarini acar dusuncede yani...o biraz gezip dolasip yine kapini calacak onemli olan senin tepkin ne olacak...
Kız o nasil beddua ahaha istesem de dönmem artıkikizler burcu candır
ay katılıyorum sonuna kadar. Saadet o öküzcana dönerse 95kg olsun zaten
ay katılıyorum sonuna kadar. Saadet o öküzcana dönerse 95kg olsun zaten
Dönmezse de 55 kilo olsun he mi
Arayan belasını da buluyor mevlasını da sabahtan beri deli oldum bulucam diye sonunda buldum
Vallahh ikiğmizdeee çifte saadet yaptıkkk helemm bizi vurcak şimdikklittlecoffeedoc sana gelsin bu şarkıııı 22 yaşındasınnn bu modda hayatını yaşaman inan ki suç da değil günah da değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?