bugün pek sessiz buralar nerde herkes pazartesi işler yoğun herhal...
He tammm bi iki yazmayinca şey ettimdiyok kıı niye yazmayımm , adepte olmadımm bugün pek
yoksa niye yazmayım kuşum
pamukcum, hafta sonu takip edemedim pek,hayırdır kim rahatsız? çok geçmiş olsun,hastanız nasıl? iyimi şimdi?
Ayy masallahhhhh kuzuya minis mins.allah ablana sağlık versincanım ablam doğum yaptı bir kızımız oldu
şükür hastamız yok
aaa gözünüz aydın aydın canım çok sevindim,hayırlı uğurlu olsun,allah analı babalı sağlıklı büyütsüncanım ablam doğum yaptı bir kızımız oldu
şükür hastamız yok
He tammm bi iki yazmayinca şey ettimdi
çok uzak kaldm sizlerden
işteyim şuan
yarın normal hayatıma döneceğim.
inşallah .
yok canım birşeyyydenk gelmiyor bazen
özledik valla cnm bugün yine günlerden yeşil su
brokolide atsam mı ?
Ayy masallahhhhh kuzuya minis mins.allah ablana sağlık versin
Geldiimm kabak yemeğimi koydum ustuneee pisiyorrraynennn gelirler birazdannn
kız dur nere gidiyon iki lafın belini kıracaz anan nerden çıktı
Geldiimm kabak yemeğimi koydum ustuneee pisiyorrr)) herkes yogun bugun ayyy bi regli olsam gitse suu odemlerrr ....bu yaptığım yogurt badem yesil elma hurma olayi wcye iyi geldi bana ))
Masallah 4 cocuk Allah kolaylik versinnn..amin canım bu 4 numara allah ona güç kuvvet versin.
Uf skldmmm eve gidem yemek yapem. Uykum var . Çalmadi gitti şu zil .. çıkış zili yani
Bende yarin tavuk kofte yapacam kendime...carsamba ton balik persembe kabuska yada yine kabak yemegi yapacambizimde yarın pırasa varmış
bugün et vardı , yarın sebze
Bende yarin tavuk kofte yapacam kendime...carsamba ton balik persembe kabuska yada yine kabak yemegi yapacam))kafamda olusturdum...
Evett yaaa bu hafta cok cabuk geliyor tutustummmm hahahabizimde yarın pırasa
çarşamba ton balıklı salata yerim
nohut var çünkü
off çabuk geliyor cumaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?