Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim ishal mi kusmasi var mi atesi var mi ?? Niye tedirgin oldun dersen benim kiz aşısı olmasina ragmen rotaya yakalanmistu cook sukur 2 gun yattik hastanede dr asisi olması hafif atlatmasina sebep oldu saat basi kaka yapmasi beni dusundurdu boool su ver olur mu

Ooohh eğlendiysen artık tamamdır Cuma'ya kadar tam gaz devam kaptanın mesajınınpkudun demi
akşama misafirim gelecek yatıya ben yerimden bile kalkamıyorum valla resmen pilim bitmiş ev döndü panayır yerine
Offf çok gıcık gerçekten
bence @Sherrysherrylady bebişşnin yakında dişi gelicek

Ooohh eğlendiysen artık tamamdır Cuma'ya kadar tam gaz devam kaptanın mesajınınpkudun demi

Offf çok gıcık gerçekten
bence @Sherrysherrylady bebişşnin yakında dişi gelicek
Canim bu konuda drlar ikiye bölünmüş durumdalar cocuk dr bana dis ishal yapmaz yada sık tuvalete cikarmaz dedi...sonra gittim aile hekimine o yapabilir dedi...yani bu konu tam cozulmus degil..

Benim kizim rotadan sonra 9 ay bagirsagini toparlayamadi gunde iki kere sular seller gibi yapiyordu oturup ağlıyordum gelisimi duracak diye cok korktum.. sonra babamin bi arkadasi doktor onunla konustum dediki bagirsak en gec kendini toplayan organdir rotadan sonra belli bir sure boyle olur demisti...neler yedirdim neler o yaptikca ben agladim...

evet buradan mezun oldum
çok çok kilolarda verdim
herzamanki gibi başa sarıp yine aldım
geçen seferde girmek istedim olmadı.
başka takımada gittim oralardada duramadım yaaa
Sonucta liste sart degil listedisida kalabaligiz..buralarda ol sen..ama haber vermeden gitme olur mu :)

Geldimmmmm ...

Bugün okulda işim uzun sürdü.

Cuma günü olan kaza kaza değilmiş , bildiğin şiddet .

Okulda bir aus terörü estirdim geldim , öğretmen benden dertli ... Kadın ne yapsın ?

Zarta zurta okulda soluğu alan bir veli değilim ama sırf gücü yetmediği için bir arkadaşını kafasını patlatacak kadar sıkıştırıp şiddet uygulayan çocuğa da ... çocuktur yapar diyemedim .
Bacakları tekme moru yusufun hep , sadece kafa çarpmada değil yani ...
Hafta sonundan beri biraz da onun gerginliği vardı üzerimde ... Bugün bir nebze attım içimden .

Rabbim evlatlarımızı korusun ....

Bir günlük uslu kız olmak yetmez .
Artık her gün 3 öğün diyet menüsü yazıyorsun dely .
Öyle inceldim havalarına hiiiiiiiç girme . Takımdan mezun olma hedefin 75 , %80 i tutturunca mezun oluyorsun . 105.8 ile başlamışsın ... 81 olunca istersen mezun olur , daha rahat devam edersin . Ama o 6.5 kiloyu verene kadar haftada 1 kg . bekliyorum artık . Lamı cimi yok .

evet buradan mezun oldum
çok çok kilolarda verdim
herzamanki gibi başa sarıp yine aldım
geçen seferde girmek istedim olmadı.
başka takımada gittim oralardada duramadım yaaa

Kal burda .... Ben liste dışında olanlarla da yeteri kadar ilgilendiğimi düşünüyorum .
Liste senin motivasyonun da önemli değilse , 7.takımdan kopma derim ben .
Hem belli olmaz ... mezunlar olacak vs ..
Bence ilk sayfadaki formu doldur yolla bana ve buraya ... ve bugünden itibaren menülerini yazmaya başla.
Bende sana hoş geldin diyeyim

slm kızlar gribim çok ağır geçiyor müdür toplantıda yerimden kımıldıyamıyorum resmen solan çiçeklere döndüm

Geçmiş olsun çok tuba ..
Bence eşinle konuş ve bu misafir işine bir son verin .

İnsallah ablam. Yavaştan bi modum düşüyor ama hayırlısi

Yavaştan mod düşme mi ?
O da ne ?
Ben bilmiyorum öyle bir şey .
Şu orti yarışı bitene kadar mezun olacaksın neredeyse kuzum ?
Ne mod düşmesi ?
Hadi seni bekliyorum bak , beraber koruma yapacağız

çok uzak kaldm sizlerden
işteyim şuan
yarın normal hayatıma döneceğim.
inşallah .

Özledik valla pamuğum , çiftlikten sonra ..o bu derken ... çokta sohbet edemedik .
Yarın kavuşma zamanı desene

Ben sana diyeyim adam baktı şeri çoştu , duracağı da yok . Acil önlem paketine geçti

Canımmm bugün itibariyle aynı kilodayız ben yaklaşık 3 aydır diyette olunca sen bu 6 kiloyu bana göre hızlı verirsin canım başladım yaa
Gerisi gelir inşallah

begüm bende kararsızım ama oda dikdörtgen ve bi köşe takımı çok iyi olur
sag taraf kapanıp odanın bir köşesi ferah kalır diye dşünüyrum

Canım benim oturma grubumda 3 2 oluyor yıllarca öyle kullandım bu yıl köşe haline getiedim oda süpet genişledi tavsiye ederim

Ayy ne guzellllll. . Tebrik edrim .Ya Oldu bü is bu hafta da gelsin 1.lik

Evet ortim bu haftada Ömercik lerin haftası

Bi kere yazmadiydı ablam. Kaçamak olmuş ben yüz bulmim die. Yazamamis

Canım dün çiftlikten geldim çok geçti
Çok şükür dikkatli ydim

He sen yüz bulma astarını hemen getiriyon

Mesajlarn hepsini okumuyorum ama menüleride hiç gözüme çarpmıyor ondan didimdi .

Canımmm bazen atlıyorum ama dikkatliyim genelde çok şükür

slm kızlar gribim çok ağır geçiyor müdür toplantıda yerimden kımıldıyamıyorum resmen solan çiçeklere döndüm

Geçmiş olsun rakibem dikkat et kendine

Geldiimm kabak yemeğimi koydum ustuneee pisiyorrr )) herkes yogun bugun ayyy bi regli olsam gitse suu odemlerrr ....bu yaptığım yogurt badem yesil elma hurma olayi wcye iyi geldi bana ))

Ada biz seninle hep aynımı yiyoruz
Bugün de kabak yaptım bende lahmacun larıda aynı gün yemiştik

Akşam tartılınca bana bir yazsana masum , merak ettim . Sabahla aynı çıkma ihtimali yüksek geldi bana

Ben spora başladım

Hadi bakalım , yansın yağlar .

Menüleri de toparla ecemavi ...

Ben de 4 milleslie Ahu060812
aeben Ausencia

beni unutma canım bilgilerinize ihtiyacım var

Hanımlar merhaba
aeben abla beni hatırlayabildinmi
nick değiştirdim ama eski tattoos

eveeeeeet
hatırlamammı
hoşgeldin canim

ne güzel bi menü masumm
Herşeyden ve aZ

Lahmacundan sonra tutusuyoruz fatmacim sariyoruz kabaga haha )))

Kaptanım çoçuğun ailesiylede görüşseydin çoçuklarına dur demeleri lazım

Bende olsam sizin gibi okula giderdim yok oyle sey ..ogretmene soylerdim cagirin onun velisini konusun hayatta kabul edemem...aile evde terbiyesini veremiyorsa bunun suçlusu annesi babasi beni baglamaz...ayyyy bende geleydim cook sinirlendim yawww )

teşekürler dilek benim kilom böyle diyor malesef az yedigimde

Kaptanım çoçuğun ailesiylede görüşseydin çoçuklarına dur demeleri lazım

Tabii ki fatma , çocuktan hesap sormak bana düşmez . Veliyi çağırttım . Biri tutmuş biri dövmüş , tutanın ki gelmedi de ...öteki anne ile görüştüm .

Çıkışta toplanaydık çete gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…