Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

inşalahh cnm , birde hafta sonu dikkat ettim kh yemedim hiç
bugünde yemedimm bu hafta bi böyle gideyim bakalım
ama belki yarıne tiform yerim bilmiyorumm

süper
kh ı az almak gerçekten farkediyor sende bunu çokiyi analiz ettin masum hadi inşallah cumaya olacak olacak

Benim de öğle tamamdır ekmek tatlı yemedim yihaaaaa

voroness süpersin,sen zaten yemiyosun sadece evinde çok yasaklı şey var ve senin aklını çeliyo ama sen kanmıyosun

Üzümüm canım ilk haftalar bırak diyetle insin spora başlama derim meton iyiydi hatırladıgım üzere . Yolunda uzun .
Tabi siz bilirsiniz benimki nacizane öneri .

Hem dé ne yasaklı .. Bi görsen k.baba çıtır çıtır mis gibi ekmek almış. .. Tahinpekmez de bana bakakaldı . yemedim yememmm

Bu bebek bakım bölümü aynı ben hoşgeldin takıma beni.2 büyük 2 küçük 4 tanecik

İlk sayfadan kim çaldı portakal vee 4 gün diyetiniiiiiiiiiii Güncelleme yaparken silmiş olma ihtimalim yüksek . Koyarım tekrar .

mimu88 canpare maydanoz suyunu sormuşsun bu diyette , bence içilir ama portakalın piri Daydream- e soralım bence

@masumm kendi incececiiiik hisseden masummm , gitti galiba ödemler ha boynun nasıl oldu ?

cydnz_1 tatlım menülerin bir harika yine ...

@ecemavi tatlım seninde dediğin gibi düzensiz menüler olmuş , misafirler gitti ise ...daha planlı programlı öğünlere başla ...

vorones yine görmüşsün eksiyi şekerim , hadi bakalım Cuma neşesi yine senden gelecek gibi

aeben tamamdır ama o kaçamaklı ve şok edici menülerini benden saklama ..Takıma yazma bana özelden yaz lütfen .

Başka başka ... @Benim adim uzum ilk hafta değil 3 günde biraz düzenle 3 kilo gitmesi , metanın hızlı olduğunu gösterir .
Bu cepte ise , gerisi bizde ....

DelyDoly sabah / öğle / akşam + en az 1 ara öğün içeren diyet menülerin gelmezse , olacaklardan sorumlusun bilesin .

Ne herhangi bir öğün karşısında yok yazısı görmek istiyorum , ne dışarıdan söylenmiş dürümler ... Geçmiş bildirimlerini inceledim haftada 2 kilo veren dely nerde ?
Ve fotoyu bende gördüm .
Yolun daha çok uzun .
Bu yolda sana olmuşsun yeter diyen , ya hasetliğinden diyordur , ya düşmanındır ... Vermen gereken en az acil 15 kilo var .
Bunun içinde max. 15 haftan .

Betulina senin mezuniyet vaktin gelmiş gelmiş ... ama ilettiğin hedefin 72 idi ... ama takıma girerken nananais in listeye aldırken not düştüğü hedef 78 ... Bir daha da 72 olarak revize notu düşülmemiş .
Bu hafta takım için üzerine düşeni yapacağına eminim .
Ben bu takımın başında isem aldığınız her kilodan sorumlu hissediyorum kendimi .
Bu hafta 75 i gör ... ister revize edelim , ister mezun edelim ... izin yok . Ya bu ikisi ya ben go ....

Aklımda kalanlar bunlar ...

sen erken mi oldun canım çünkü senden bir gün sonra ben olmuştum geçen ayyyy ?????

Takımda yer varsa bende gelmek istiyorum

Takım tabiri caizse tıka basa dolu alessa ... Liste dolu , liste dışında devam eden çok ... Listeye girmeyi bekleyen çok ...

Sanırım bu takımdan mezun oldun ya da izne ayrıldın , tekrar burada olmak istersen şu an için liste sözü vermem mümkün değil . Listesiz de olsa 7.takımda devam etmek isterim dersin başım üzerine ...

öğle arası çok koşturmaktan bişey yiyemedim.yarım vakado yedim durum okadar vahim yani.

Heeeee seni unuttum ...

Kuzucum iyileşmeye başlamış

Annesi de güneşle beraber umut dolmuş

Tartıda harikasın , çok güzelsin , en güzelsin demiş

Eeeeeee bu kadar güzelliğe ;

Hani küçük enişte

Ausum tattoosda vorones gibi cok kilo verenlerden. :) hatirliyorum 1.likleri vardi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…