kız benim löp yaglarıda atayım çeker dimi ahahahaha
ayy bayıldık bizde valla bugün çilek reçeli ve sütten çilekli süt yapacagız
evde herkese alıcam bir tane
Masumum ben dé bu hafta o çılgın farkını merak ediommm. Kesin geçen bizi. Ya da geçeMen
inşalahh cnm , birde hafta sonu dikkat ettim kh yemedim hiç
bugünde yemedimm bu hafta bi böyle gideyim bakalım
ama belki yarıne tiform yerim bilmiyorumm
Benim de öğle tamamdırekmek tatlı yemedim yihaaaaa
Üzümüm canım ilk haftalar bırak diyetle insin spora başlama derimBen de, ben de! Cum akşamı 109 u geçiyordu :a bu sabah 106 yı gördümmmm. Küsürü var tabi ama olsun
Tamam inşallah yazarım ben ama az az yürüyüşle başlayıp sonra artırayım diyorum. Bıkkınlık olmasın diye. Yeme düzenimi oturtayım önce inşallah
Söyle gi allansennn. Bak merak ediomveroooo senin için söylenenleri bu hafta söylemeyim dedim
Hem dé ne yasaklı .. Bi görsen k.baba çıtır çıtır mis gibi ekmek almış. .. Tahinpekmez de bana bakakaldı .süper
kh ı az almak gerçekten farkediyor sende bunu çokiyi analiz ettin masumhadi inşallah cumaya olacak olacak
voroness süpersin,sen zaten yemiyosun sadece evinde çok yasaklı şey var ve senin aklını çeliyo ama sen kanmıyosun
He sen yüz bulma astarını hemen getiriyonBi kere yazmadiydı ablam. Kaçamak olmuş ben yüz bulmim die. Yazamamis
ADINIZ: üzüm diyebilirsiniz
YAŞINIZ: 29
BOYUNUZ: 1.68
KİLONUZ: 108.3
HEDEF KİLONUZ: 68
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
Bir kere ömrüm boyunca yani bebeklik ilkokul genç kızlık evlenme vs. Her zaman kiloluydum. Hiç bu kadar yüksek olmamıştı kilom ama hiç normal de olmamıştı. Neyse bu kadar kilo almamın sebebi aslında 4 çocuk doğurmuş olmam. Çünkü ondan önce en çok 80 olmuştum. Ve geri vermiştim. Ama ilk hamileliğimde 90kiloları geçtim. Ve bebeğimi de kaybettim. Vakit kaybetmeden tekrar hamile kalmak istedim. Öyle olunca tam veremeden hamile kaldım. Doğumdan sonra aldım asıl kiloyu da. Emzirirken iştahım daha çok açıldı hamileliğe göre. Neyse sonuç olarak 7-8yılda 4 doğum yapmış oluyorum. İlki 2009 sonuncu 2016 olmak üzere. Şu an son hamileliğimde aldığım en yüksek kilodayım
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Hep istedim. Giymeyi hayal ettiğim elbiseler var. Çekilmek istediğim fotoğraflar var. Yıllardır, bir gün zayıflarsam diye sakladığım kıyafetlerim var. Zayıflamamı isteyen, beni seven ama hep zayıf olmamı istemiş bir eşim, ailem var. Hatta herkes bunu çok istiyor niyeyse. (yoksa insanı kilosu yüzünden neden bu kadar üzsünler değil mi
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
Sabah en geç 7.30da kalkıyorum. Kızımı okula, eşimi işe gönderiyorum. Sonra akşama kadar iki bebek arasında bir birinin altını açıp, bir birinin karnını doyurup, ağlayana koşturarak zaman geçiriyorum. Sevap haneme bonusları gönderiyorum böylece =) ve bütün bebeler uyuduğunda bir rahatlıyorum diyemicem. Rahatlıyorum ama ruhen, bedenim halen çalışıyor :)
Ha ben mi, ben de fırsat buldukça bir kitap okumaya, bir kahve içmeye, bir insan yüzü görmeye çalışıyorum
sen erken mi oldun canım çünkü senden bir gün sonra ben olmuştum geçen ayyyy ?????Canım hafta sonu şöyle kem kumhiç spor yok hocam kaçmakta 1 tane ıspanaklı el açması börek dün kv yapmıştı çok ısrar edince yedim bi tane bide regl oldumki nasil şişim sorma ama cumaya kadar bişey kalmaz allahın izniyle ya evet hafta sonu geçmişe bakamadım şimdi yazılanları pek anlamıyorum bi dönüp bakayım neler olmuş ben yokken
Takımda yer varsa bende gelmek istiyorum
öğle arası çok koşturmaktan bişey yiyemedim.yarım vakado yedim durum okadar vahim yani.
Tattoos hosgeldin..hatirladin mi beni de bakim??Hanımlar merhaba
aeben abla beni hatırlayabildinmi
nick değiştirdim ama eski tattoos
Ausum tattoosda vorones gibi cok kilo verenlerden. :) hatirliyorum 1.likleri vardi..Takım tabiri caizse tıka basa dolu alessa ... Liste dolu , liste dışında devam eden çok ... Listeye girmeyi bekleyen çok ...
Sanırım bu takımdan mezun oldun ya da izne ayrıldın , tekrar burada olmak istersen şu an için liste sözü vermem mümkün değil . Listesiz de olsa 7.takımda devam etmek isterim dersin başım üzerine ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?