O kadar kolay gelir mi dersin, hadi inşallah Verom. İzindeyim :)Harikasin 2 hafta da ikili sayılar gelir bence
4 evladın mı var. Maşallah nazar değmesin :) ben de dört istiyorum ama ileride inşallahBu bebek bakım bölümü aynı ben hoşgeldin takıma beni.2 büyük 2 küçük 4 tanecik
Allah şifa versin ablana, hayırlı evlat olsun inşallahamin canım bu 4 numara allah ona güç kuvvet versin.
Veriyorum canim merak etme.Kedibochi canim suyu eksik etme ictikce ver suyu...
Ayyy inşallah ahucum.gelsin artik ya.Ooohh eğlendiysen artık tamamdır Cuma'ya kadar tam gaz devam kaptanın mesajınınpkudun demi
Offf çok gıcık gerçekten
benceKedibochi bebişşnin yakında dişi gelicek
sabah yeşilik eksik olmuş dilekcim . Öğleyinde ayran olsa daha iyi olurdu
Basiniz sagolsun canim..Cokkkkk yorgunummmmm cokkkkkkk.
Eşimin amcası vefat etmiş.izin alıp gitti.cuma akşamına kadar yok.
Iş okul market ev arası mekik dokudum
Bide banka işi çıktı.
Şuraya bi menü yazayım
Sabah peynir maydanoz 1 dilim çavdar
Öğle yarın avokado
Akşam haşlama beyaz et.salata ayran biraz şalgam
1porsiyon meyve 2 ceviz
Başınız sağ olsun kelebegim .Cokkkkk yorgunummmmm cokkkkkkk.
Bide banka işi çıktı.
Şuraya bi menü yazayım
Öğle yarın avokado
1porsiyon meyve 2 ceviz
Basiniz sagolsun canim Allah taksiratini affetsinCokkkkk yorgunummmmm cokkkkkkk.
Bide banka işi çıktı.
Şuraya bi menü yazayım
Öğle yarın avokado
1porsiyon meyve 2 ceviz
Cok yagin yok sankiHe yoo he yooo 79 görmek avm de nasip oldu bir ay Sonra tekrar gelip yap yüzdemin değişimine bakarım
Eki Görüntüle 1956809
Geldimmmmm ...
Bugün okulda işim uzun sürdü.
Cuma günü olan kaza kaza değilmiş , bildiğin şiddet .
Okulda bir aus terörü estirdim geldim , öğretmen benden dertli ... Kadın ne yapsın ?
Zarta zurta okulda soluğu alan bir veli değilim ama sırf gücü yetmediği için bir arkadaşını kafasını patlatacak kadar sıkıştırıp şiddet uygulayan çocuğa da ... çocuktur yapar diyemedim .
Bacakları tekme moru yusufun hep , sadece kafa çarpmada değil yani ...
Hafta sonundan beri biraz da onun gerginliği vardı üzerimde ... Bugün bir nebze attım içimden .
Rabbim evlatlarımızı korusun ....
Bir günlük uslu kız olmak yetmez .
Artık her gün 3 öğün diyet menüsü yazıyorsun dely .
Öyle inceldim havalarına hiiiiiiiç girme . Takımdan mezun olma hedefin 75 , %80 i tutturunca mezun oluyorsun . 105.8 ile başlamışsın ... 81 olunca istersen mezun olur , daha rahat devam edersin . Ama o 6.5 kiloyu verene kadar haftada 1 kg . bekliyorum artık . Lamı cimi yok .
Kal burda .... Ben liste dışında olanlarla da yeteri kadar ilgilendiğimi düşünüyorum .
Liste senin motivasyonun da önemli değilse , 7.takımdan kopma derim ben .
Hem belli olmaz ... mezunlar olacak vs ..
Bence ilk sayfadaki formu doldur yolla bana ve buraya ... ve bugünden itibaren menülerini yazmaya başla.
Bende sana hoş geldin diyeyim
Geçmiş olsun çok tuba ..
Bence eşinle konuş ve bu misafir işine bir son verin .
Yavaştan mod düşme mi ?
O da ne ?
Ben bilmiyorum öyle bir şey .
Şu orti yarışı bitene kadar mezun olacaksın neredeyse kuzum ?
Ne mod düşmesi ?
Hadi seni bekliyorum bak , beraber koruma yapacağız
Özledik valla pamuğum , çiftlikten sonra ..o bu derken ... çokta sohbet edemedik .
Yarın kavuşma zamanı desene
Ben sana diyeyim adam baktı şeri çoştu , duracağı da yok . Acil önlem paketine geçti
Tövbe tövbe çocuk değil bunlar yaaa aileleri salmış göndermiş resmen okulaTabii ki fatma , çocuktan hesap sormak bana düşmez . Veliyi çağırttım . Biri tutmuş biri dövmüş , tutanın ki gelmedi de ...öteki anne ile görüştüm .
Çıkışta toplanaydık çete gibi
Doktorum başınız sağolsun, Allah rahmet eylesinCokkkkk yorgunummmmm cokkkkkkk.
Bide banka işi çıktı.
Şuraya bi menü yazayım
Öğle yarın avokado
1porsiyon meyve 2 ceviz
Kuzum çocuklarda dişle ishali ben artan ağız salgısına bağlıyorum benim çocuklar ne zaman sık yapsa diş çıkarırlardı hatta en küçüğüm rekor kırarak 8 aylık 8 dişle gezdiCanim bu konuda drlar ikiye bölünmüş durumdalar cocuk dr bana dis ishal yapmaz yada sık tuvalete cikarmaz dedi...sonra gittim aile hekimine o yapabilir dedi...yani bu konu tam cozulmus degil..
Benim kizim rotadan sonra 9 ay bagirsagini toparlayamadi gunde iki kere sular seller gibi yapiyordu oturup ağlıyordum gelisimi duracak diye cok korktum.. sonra babamin bi arkadasi doktor onunla konustum dediki bagirsak en gec kendini toplayan organdir rotadan sonra belli bir sure boyle olur demisti...neler yedirdim neler o yaptikca ben agladim...
Ecemavi bu hafta düzeni oturt cuma listedesin mecbur yapacan sporuBen spora başladım
Canım ben evde 79 görürsem anca gördüm sayarım evet yağım çok görünmüyor bi 8 kilo yağdan versem aralığa üst sınırdan girerim inşallah sen ayran aşı ile yarın 78 bile görürsünBasiniz sagolsun canim Allah taksiratini affetsin
Cok yagin yok sanki
Bu arada gözün aydin darisi basima inss ammaaa yarin bende görecek gibiyim:)
Geçti ve akşam ton balikli makarnayi yediGeldimmmmm ...
Bugün okulda işim uzun sürdü.
Cuma günü olan kaza kaza değilmiş , bildiğin şiddet .
Okulda bir aus terörü estirdim geldim , öğretmen benden dertli ... Kadın ne yapsın ?
Zarta zurta okulda soluğu alan bir veli değilim ama sırf gücü yetmediği için bir arkadaşını kafasını patlatacak kadar sıkıştırıp şiddet uygulayan çocuğa da ... çocuktur yapar diyemedim .
Bacakları tekme moru yusufun hep , sadece kafa çarpmada değil yani ...
Hafta sonundan beri biraz da onun gerginliği vardı üzerimde ... Bugün bir nebze attım içimden .
Rabbim evlatlarımızı korusun ....
Bir günlük uslu kız olmak yetmez .
Artık her gün 3 öğün diyet menüsü yazıyorsun dely .
Öyle inceldim havalarına hiiiiiiiç girme . Takımdan mezun olma hedefin 75 , %80 i tutturunca mezun oluyorsun . 105.8 ile başlamışsın ... 81 olunca istersen mezun olur , daha rahat devam edersin . Ama o 6.5 kiloyu verene kadar haftada 1 kg . bekliyorum artık . Lamı cimi yok .
Kal burda .... Ben liste dışında olanlarla da yeteri kadar ilgilendiğimi düşünüyorum .
Liste senin motivasyonun da önemli değilse , 7.takımdan kopma derim ben .
Hem belli olmaz ... mezunlar olacak vs ..
Bence ilk sayfadaki formu doldur yolla bana ve buraya ... ve bugünden itibaren menülerini yazmaya başla.
Bende sana hoş geldin diyeyim
Geçmiş olsun çok tuba ..
Bence eşinle konuş ve bu misafir işine bir son verin .
Yavaştan mod düşme mi ?
O da ne ?
Ben bilmiyorum öyle bir şey .
Şu orti yarışı bitene kadar mezun olacaksın neredeyse kuzum ?
Ne mod düşmesi ?
Hadi seni bekliyorum bak , beraber koruma yapacağız
Özledik valla pamuğum , çiftlikten sonra ..o bu derken ... çokta sohbet edemedik .
Yarın kavuşma zamanı desene
Ben sana diyeyim adam baktı şeri çoştu , duracağı da yok . Acil önlem paketine geçti
Heyoo heyooo.ahuuu gozun.ayfin.bacimmHe yoo he yooo 79 görmek avm de nasip oldu bir ay Sonra tekrar gelip yağ yüzdemin değişimine bakarım
Eki Görüntüle 1956809
Handem hoş geldin .Hanımlar merhaba
aeben abla beni hatırlayabildinmi
nick değiştirdim ama eski tattoos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?