Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kelebek19 canım çok sevindim nazlı bir prenses geliyor demek,hayırlısıyla kucağına alırsın,büyütürsün inşallah

ah keşke hep böyle kalabilse

Saatlerdir kitap okuyorum sanırım kafamı kaldırıp saate baktığımda 01.20 idi... Şimdi uyumam gerek. Yarın geleceğim ve menü yazacağım sohbete katılacağım herkese iyi geceler..

Saadet dün sohbetin dibine vurmuşsun ...
Menünde bi harikaydı ....

Çok iyi gidiyorsun !

Begümmmm sporu saldın iyiceee ... sıfırlar tatlı mı geldi
yok kaptanım hepsi istemsiz,dün eve pek uğrayamadım yoğun bir gündü
seni yakalamışken menümüde yazayım

sabah(07:45)
1,5 dilim ekmek
peynir

öğlen (11:50)
tas kebap
1 dilim ekmek
yoğurt

akşam (19:00)
taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı(bulguru yemiycektim ama doymadığımı hissettim-bide çok güzel olmuştu)
salata
yoğurt

misafir öğünü(21:30)
türk kahvesi
1 kare çikolata

ah keşke hep böyle kalabilse

Günaydın canımmmm ...

Kalır neden kalmasın ki ?

Gece de gördüm ... beyninizde sürekli bir şeylere aş erme sinyali :)

Oysa hepiniz biliyorsunuz bu işin kafada bittiğini ...

Yaşamak ve karnımızı doyurmak için yemek yediğimizi unutmayın . Yemek bir mutluluk mekanizması değil .

Kahvaltı çok önemli ama sen ayak üstü peynir ekmekle geçiştirmişsin resmen ...en çeşitli öğün olabilirdi.
2 kaşık servis,kaşığı değilse afiyet olsun :)

Denedim denedim ama inatlaştı benimle sistem boyutu küçültünce formata uygun değil dedi :)

Ausummm kapranımmm peki ya sporum nasıl

Cevizli sucuk fabrikasyon değil ev yapımı katkısız sabah kahvemin yanına bir parmak boğumu kadar atıyorum sabah kahvenin yanına birşey ye meton çalışsın demiştiniz bende uslu bir öğrenci olaraktan :)

Sabah ekmek çok sıkıntı olmaz ortim akşam olmasın yeterki hatta benim gittiğim diyetisyen her öğün ekmek yemelisin yoksa zayiflayamazsin demişti laf aramızda hala bana doğru gelmiyor

benimkide günde 6 dilim ekmek 4 öğün meyva vermişti,ben normal zamanda bile bu kadar tüketemem ki,banada çok doğru gelmiyor
acaba kendileri ne kadar tüketiyor

Hayırlı sabahlar hanımlarrr
Gece Acile gitmek zorunda kaldım. Sol kolum ağrıdığı için EKG çektiler. Kan tahlili vs. birşey çıkmadı şükür. Boyun fıtığı olabilir dedi doktor. Dün iğne yaptılar. Ağrım geçti, uyudum elhamdülillah. Allah dermansız dert vermesin :)

Gecmis olsun güzelim acil sifalar dilerim.Fizik tedavi vermistir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…