Tubiş kız sizde senede kaç
Kilo tarhana üretimi oluyor yav
Senin gibi bir komşum vardı o kadar çok seviyorlardıki günlük pişiyordu evlerinde.
Bugün ki menum
Sabah 1,5 dilim kepek ekmeği ile bir yumurtali omlet
Ara sade Türk Kahvesi
Öğle 6 yemek kaşığı kadar tavuklu mantar sote 2 kepçe çorba salata yoğurt
Ara 1 portakal ev ziyareti vardı en az zararlı diye iki çatal patates salatası
Akşam zerdecalli zencefilli yoğurt
Su 2,5
Spor 30 dk tempolu yürüyüş 1,5 saat spor 100 ip atlamabegum75 Ausencia @Ahu060812
bizi hangi takımla aldatıyorsunMesajı başka takıma takıma atmışımmmm
Eki Görüntüle 1957474
Resmen yutkundumm sabah sabahhh ...
mimu88 nun dün bahsettiği ama foto ekleyemediği muhteşemmmmmmmm salatasıııı
Getirin çatallarıııı
Ellerine sağlık mimummm
bende de, ya başında ya olurken yada bitince illaki uğrar migrenSuannn cok aciktim sanirim regli olacam hafif bas agrim varrr ben regli once bas agrisi yasarim...
Ahhh bide guzel tartilim olsaaaa ne guzel olur birazdan tartilirim bakem bugun ne diyecek tarti....
O grubu icin nette oyle yaziyordu kaptanim ama ymurtasizda doymam o saate kadar bekleyemem biyle devam edeyim yine))
günaydınnnnn kızlarrrr,
geçen yıla ldıgım bi etegi vardı
üstüme çok oturup kalçamı çıkartıyor diye gitmiyordum bugün giydim çok güzel oldu
Ausencia cnm dedigim gibi yoldan sapmalar olmasa daha hızlı varıcaz hedefe ama işte olmuyorr
Denedim denedim ama inatlaştı benimle sistem boyutu küçültünce formata uygun değil dedi :)
Ausummm kapranımmm peki ya sporum nasıl
Cevizli sucuk fabrikasyon değil ev yapımı katkısız sabah kahvemin yanına bir parmak boğumu kadar atıyorum sabah kahvenin yanına birşey ye meton çalışsın demiştiniz bende uslu bir öğrenci olaraktan :)
bugündeee spor yapamadımm boynum akşam geçiyorrr
sabahhh tutuk sinir oldummm
Hayırlı sabahlar hanımlarrr
Gece Acile gitmek zorunda kaldım. Sol kolum ağrıdığı için EKG çektiler. Kan tahlili vs. birşey çıkmadı şükür. Boyun fıtığı olabilir dedi doktor. Dün iğne yaptılar. Ağrım geçti, uyudum elhamdülillah. Allah dermansız dert vermesin :)
bizi hangi takımla aldatıyorsun
Çok teşekkür ederim, bugün inşallah unutmam da alırımCanim adı panahead idi..sifa olur insallah
Öyle sanırım Aus, boyun fıtığı ise yapılabilecek birşey var mı ki. Ortapediye gidicem inşallah birazdan ama sen de yaşamışsın bilirsinTartında çok üzmüyor ki seni ada ... hakkını yemeyelim :)
Biraz,nazlı o kadar
Vurma kafanıııı .... oluuuuuur .
Aferin mimummmm , uslu bi kız oldupun salatandan belli
Bak tarif isteyenler çoğalacak , telden girince ekran kayıyor 8.takımı tıklamışım :)
Kas sinir sıkışmasıııı ... hep stresten .
Aminnnn . Tekrar geçmiş olsun .
Sabah yazdım seninde kas sinir sıkışması ...
Zamanında kalbim mi diye çok acilde soluğu almış bir dost :)
ayy sabah gözümü açtım portakal yedim
@Daydream15 hep senin yüzündennnnnn
Hahahahhaa yokk kuzumm sendenn pamıkkk şeker gibi kaynana olur bencee ama oğluşunu da çok seviyon bilemedimmm şimdii ne desemmm
Bu kaynana tıpkı ben dely
Yaa benimdee sabahları canım çok çekiyor resmenn içimde ejderha varmışcasınaa içim yanıyorrayy sabah gözümü açtım portakal yedim
@Daydream15 hep senin yüzündennnnnn
Çok teşekkür ederim, bugün inşallah unutmam da alırım
Öyle sanırım Aus, boyun fıtığı ise yapılabilecek birşey var mı ki. Ortapediye gidicem inşallah birazdan ama sen de yaşamışsın bilirsin
Geçmiş olsun üzümüm .Çok teşekkür ederim, bugün inşallah unutmam da alırım
Öyle sanırım Aus, boyun fıtığı ise yapılabilecek birşey var mı ki. Ortapediye gidicem inşallah birazdan ama sen de yaşamışsın bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?