Anaaaa kabak mücverii severimm ben yaww
Sana kabak sote
Ilk aklıma geleni yazdımmm
Günaydin benim yurtdışı şubemGünaydinlar,bugün mantı günümüz pek ugrayamam sanirsam :)
kesinlikle kültürümüze tersAllah için arkadaşlarım ince hasap bilmez sadece kendi için demedi . Ne bilim görmüş bi yerde hoşuna gitmiş . Ama benimmm gitmeediiiii. Oda vazgeçmiş bizlerin içine sinmeyince .
Yeni gelen hanımlar oluyor bune ya demesinler şindi . Amacımız tecvid öğretmek meal okumak , sogutmaya hiç gerek yok.
Anaaaa kabak mücverii severimm ben yawwKuzummm sotesii miii
Haha tabi aciklama yapmadan yazarsan böyle olur :)
Mantı ile küs değil misiniz ?
Senelerdir sana yaptıklarını unutup ,çağırdı diye gidecek misin hemen ?
Bence yüz verme
niyekine,aklın dünkü kek temi kaldı yoksam ki?
Yaniii benn zatennn doğuştannnn buharda pişenn yerimm kapatanıı deryammmm aaaaa kim demişş kızartmaa diyee
Soteeeeee .....cici soteeeee ..... öggghhh kızartma mücver ....
Yağ cılk cılk
Yapışıyor göbeğe
Buharda kabak ....
Izgara kabak ...
Fırında kabak...
Sote kabak....
Oyarım srni kabak
Takımda içinde kek, börek ,çörek ,tatlı lafi geçen tümm mesajlar annnn itibariyle yasssaaaktir efenim duyrulur
Bak ille biri bir yerden fitili ateşleyecekkkkkk
Benim yemek menüsü size göre çok kabarık ama son dönem çok yiyordum o menülere göre baya masum tabi bu doğruluğunu göstermez
Onun için bu gün ayran detoksuna başlıyorum mideyi biraz az yemeye alıştırmalıyım
tamam sustum
Bak ille biri bir yerden fitili ateşleyecekkkkkk
Yaniii benn zatennn doğuştannnn buharda pişenn yerimm kapatanıı deryammmm aaaaa kim demişş kızartmaa diyeeEki Görüntüle 1957499 Tırsssstııııııııımmmm kiiii hemiide nasiiillll
Allahtan aus oyulmuş kabak dememiştiYaniii benn zatennn doğuştannnn buharda pişenn yerimm kapatanıı deryammmm aaaaa kim demişş kızartmaa diyeeEki Görüntüle 1957499 Tırsssstııııııııımmmm kiiii hemiide nasiiillll
canım, ben de ilk geldiğimde kesinlikle buradaki menülere göre menüm kabarıktı ama geçmişime göre masum. İnsanın 1- zamana ihtiyacı oluyor alışkanlık edinmek için 2- psikolojik hazır oluş gerekiyor. Bazı arkadaşlar hemen adapte oluyor, suya girdiği gibi yüzüyor. mesela Aus böyle bir tecrübe yaşadı maşallah, suya bir girdi hiç durmadan suyun öteki yüzünden afet olarak çıktıBenim yemek menüsü size göre çok kabarık ama son dönem çok yiyordum o menülere göre baya masum tabi bu doğruluğunu göstermez
Onun için bu gün ayran detoksuna başlıyorum mideyi biraz az yemeye alıştırmalıyım
Benceee deee yasaklansınnnn canımm çekiyoooo tamm rayınaa girmişken canımmm raydan çıkanlardna olmayayımm.Malumm aus benii kabakk gibiiiii oylumm oylumm selvii boylum yapacakkkkTakımda içinde kek, börek ,çörek ,tatlı lafi geçen tümm mesajlar annnn itibariyle yasssaaaktir efenim duyrulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?