Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kesinlikle kültürümüze ters Ama yabancı birine gidip çok aç kalmışlığım olmuştur, amsızım ben akşa yemeğimi yiyieyim deyip sadece kendine kadar yaptığı bir yumurtalı salatayı önüne alıp yiyen ya da önceden sipariş ettiği pizzayı getirip yiyen ama sana ikram etmeyen, şaka mı bu diye kalakalmıştım Aç isem bir şey sipariş edermişim, o yuzden stres olmuyorlar.. yani orda bile temelinde kötü niyet olmayabiliyor ama dediğim gibi benim kültürüme ters

Anaaaa kabak mücverii severimm ben yaww Kuzummm sotesii miii

Soteeeeee .....cici soteeeee ..... öggghhh kızartma mücver ....

Yağ cılk cılk

Yapışıyor göbeğe

Buharda kabak ....

Izgara kabak ...

Fırında kabak...

Sote kabak....

Oyarım srni kabak

Soteeeeee .....cici soteeeee ..... öggghhh kızartma mücver ....

Yağ cılk cılk

Yapışıyor göbeğe

Buharda kabak ....

Izgara kabak ...

Fırında kabak...

Sote kabak....

Oyarım srni kabak
Yaniii benn zatennn doğuştannnn buharda pişenn yerimm kapatanıı deryammmm aaaaa kim demişş kızartmaa diyee Tırsssstııııııııımmmm kiiii hemiide nasiiillll

Ece mavi azaltman tartıya yansıyorsa doğru yoldasın ....
Ne zaman ki bu azaltmalar yetmez , tartı durur ... o zaman daha düzenli hala getirirsin .
Böyle çok bunalmadan başlamış olursun .

canım, ben de ilk geldiğimde kesinlikle buradaki menülere göre menüm kabarıktı ama geçmişime göre masum. İnsanın 1- zamana ihtiyacı oluyor alışkanlık edinmek için 2- psikolojik hazır oluş gerekiyor. Bazı arkadaşlar hemen adapte oluyor, suya girdiği gibi yüzüyor. mesela Aus böyle bir tecrübe yaşadı maşallah, suya bir girdi hiç durmadan suyun öteki yüzünden afet olarak çıktı Bazılarının ise benim gibi girdiği yöne gerisin gider, tekrar hevesle suya girer, tekrar çıkar Ama inşallah bir gün- yani yaza kadar o karşıyakaya biz de geçeceğiz

Arkadaşların dediği çok doğru bir şey var sen bu menüyle verebiliyorsan, verebildiğin süre problem yok, veremiyorsan veya belli bir zamandan sonra vermemeye başlarsan öğün tarzını öğün sayını değiştirmeyi denersin.

Takımda içinde kek, börek ,çörek ,tatlı lafi geçen tümm mesajlar annnn itibariyle yasssaaaktir efenim duyrulur
Benceee deee yasaklansınnnn canımm çekiyoooo tamm rayınaa girmişken canımmm raydan çıkanlardna olmayayımm.Malumm aus benii kabakk gibiiiii oylumm oylumm selvii boylum yapacakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…