Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cook gecmis olsun canim soguktan olabiliyor soguk alinca agri yapiyor...romatizma olabilir miii ??

Kahvaltı çok önemli ama sen ayak üstü peynir ekmekle geçiştirmişsin resmen ...en çeşitli öğün olabilirdi.
2 kaşık servis,kaşığı değilse afiyet olsun :)

yok kaptanım geçiştirme değil,2 çeşit değişik peynirim vardı sırf onların tadına varmak için sadece onlardan yedim
o 2 kaşığı hiç sorma,çok önemli değil, zaten şuan şiş te değilim +?00 dede değilim,öyle yani
ya şurda bide kaçış emojisi olaydı iyiydi
burdan yönetime sesleniyorum,kendimi ifade edecek yeni emojiler istiyorum

Ausencia bugün resmen devredışıyım ya.hatta kısa devreyim.

Kısa devre iyidirrr

Oluşan kaçak elektirik akımı yağ yakar

Bende çeşit çeşit sopa emojileri istiyorummmmm

aeben iptal kararı çok isabetli olmuş ...

Öyle şey ne duydum ne gördüm ... hazırlık yapmayıp pide,lahmacun partisi veren ev sahibine eyvallahta ... gelen ödesin yesin
Allah için arkadaşlarım ince hasap bilmez sadece kendi için demedi . Ne bilim görmüş bi yerde hoşuna gitmiş . Ama benimmm gitmeediiiii. Oda vazgeçmiş bizlerin içine sinmeyince .

Yeni gelen hanımlar oluyor bune ya demesinler şindi . Amacımız tecvid öğretmek meal okumak , sogutmaya hiç gerek yok .

Çok geçmiş olsun Çok zordur ama inşallah geçecek. Ben de nedendir bilmiyorum eskiden çok olurdu boyun tutulması. Şimdi düşünüyorumda boyun ve baş bölgesine hacamat yaptırdığımdan beri bir çok rahatsızlığım beni terketti elhamdulillah.

Günaydın kızlar ben artık hava muhalefet etmezse her gün yürüyorum tempolu 45 dk
Dünkü menüm
Sabah
Yumurta peynir 9 adet zeytin acı sos çay beden 1 dilim tb ekmek
Arada
Süt
Öğlen
menemen çay 1dilim ekmek
Arada
kahve 1adet kuru incir 1 adet gün kurusu
Akşam
çorba salata ayran 1 porsiyon nohut
Arada
Biraz sütlü tatli

ayy sabah gözümü açtım portakal yedim
Daydream- hep senin yüzündennnnnn
Ohhh afiyet olsun..hem yag yakici ozelligi var portakalin(yanlis smiley silmiyor telefon)yufka yerine portakal hayal edin

Bence Daydream- finikenin meşhur portakal tüccarlarından

Satış patlaması için saldı bu port.diyeti virüsünü
Sırrımı açık etme ausum

Portakal akimimiz hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…