Huniden tabii ki kuş nerden çıkarrr
evet veVede dolişimize
Tüm evlat sahibi olmak isteyenkere inş .
Cook gecmis olsun canim soguktan olabiliyor soguk alinca agri yapiyor...romatizma olabilir miii ??Hayırlı sabahlar hanımlarrr
Gece Acile gitmek zorunda kaldım. Sol kolum ağrıdığı için EKG çektiler. Kan tahlili vs. birşey çıkmadı şükür. Boyun fıtığı olabilir dedi doktor. Dün iğne yaptılar. Ağrım geçti, uyudum elhamdülillah. Allah dermansız dert vermesin :)
Niyeeeee devre dışı kalma tarti nediyor sana ne diyor
Kahvaltı çok önemli ama sen ayak üstü peynir ekmekle geçiştirmişsin resmen ...en çeşitli öğün olabilirdi.
2 kaşık servis,kaşığı değilse afiyet olsun :)
Ömürsüünn güzelimmm yaaa bizee ne çıktıı huniden
Mesajı başka takıma takıma atmışımmmm
yok kaptanım geçiştirme değil,2 çeşit değişik peynirim vardı sırf onların tadına varmak için sadece onlardan yedim
o 2 kaşığı hiç sorma,çok önemli değil, zaten şuan şiş te değilim +?00 dede değilim,öyle yani
ya şurda bide kaçış emojisi olaydı iyiydi
burdan yönetime sesleniyorum,kendimi ifade edecek yeni emojiler istiyorum
Allah için arkadaşlarım ince hasap bilmez sadece kendi için demedi . Ne bilim görmüş bi yerde hoşuna gitmiş . Ama benimmm gitmeediiiii. Oda vazgeçmiş bizlerin içine sinmeyince .aeben iptal kararı çok isabetli olmuş ...
Öyle şey ne duydum ne gördüm ... hazırlık yapmayıp pide,lahmacun partisi veren ev sahibine eyvallahta ... gelen ödesin yesin
Kısa devre iyidirrr
Oluşan kaçak elektirik akımı yağ yakar
Bende çeşit çeşit sopa emojileri istiyorummmmm
Çok geçmiş olsunHayırlı sabahlar hanımlarrr
Gece Acile gitmek zorunda kaldım. Sol kolum ağrıdığı için EKG çektiler. Kan tahlili vs. birşey çıkmadı şükür. Boyun fıtığı olabilir dedi doktor. Dün iğne yaptılar. Ağrım geçti, uyudum elhamdülillah. Allah dermansız dert vermesin :)
Günaydinlar,bugün mantı günümüz pek ugrayamam sanirsam :)
Allah razıı olsun güzel candostlarımm benimm Rabbim sizlerde hepinizede kalbinizden geçenn tüm dualarınızı kabul etsin.
Ohhh afiyet olsun..hem yag yakici ozelligi var portakalinayy sabah gözümü açtım portakal yedim
Daydream- hep senin yüzündennnnnn
Sırrımı açık etme ausum
BenceDaydream- finikenin meşhur portakal tüccarlarından
Satış patlaması için saldı bu port.diyeti virüsünü
Portakal akimimiz hayirli olsunAynıısı, tıpkısı benSabah göüzümüü açtım meyve sepetinde fıstık gibi turuncular, çok ama çok cazipti amma yemedim nedense.. Akşma bir veya iki dl hak saklıyorum ama bu hafat kullanmayabilirim de.. Kesinlike hep Daydream- Portakal zaten aşkımdı, etimekle portakal ikilisine de aşık etti beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?