Oyarımmm dediii yaaa direktt aklımda ggözümmde canlanannAllahtan aus oyulmuş kabak dememişti
hee tabi sonra kabak yerine bizi oysun,niye gösterdiniz bunu kaptanaSana bir tane alalım
Tmm bundan kerli kek için üç harfli , börek için beş harfli diyelimBenceee deee yasaklansınnnn canımm çekiyoooo tamm rayınaa girmişken canımmm raydan çıkanlardna olmayayımm.Malumm aus benii kabakk gibiiiii oylumm oylumm selvii boylum yapacakkkk
Evettt güzelimmm sistemm mükemmelll eller yolurmuyorr narinn elllerimiz
Aaaaaa şaşkınım .
Makine mi yapmışlar
Tmm bundan kerli kek için üç harfli , börek için beş harfli diyelim
Benceee deee yasaklansınnnn canımm çekiyoooo tamm rayınaa girmişken canımmm raydan çıkanlardna olmayayımm.Malumm aus benii kabakk gibiiiii oylumm oylumm selvii boylum yapacakkkk
Sana bir tane alalım
ben 2 tane 3 harfli 5 tanee 5 harflii istiyoooreeeee
ay oysa ne güzel olur, kafadan bir 40 kilom düşerhee tabi sonra kabak yerine bizi oysun,niye gösterdiniz bunu kaptana
Tartında çok üzmüyor ki seni ada ... hakkını yemeyelim :)
Biraz,nazlı o kadar
Vurma kafanıııı .... oluuuuuur .
Aferin mimummmm , uslu bi kız oldupun salatandan belli
Bak tarif isteyenler çoğalacak , telden girince ekran kayıyor 8.takımı tıklamışım :)
Kas sinir sıkışmasıııı ... hep stresten .
Aminnnn . Tekrar geçmiş olsun .
Sabah yazdım seninde kas sinir sıkışması ...
Zamanında kalbim mi diye çok acilde soluğu almış bir dost :)
mimu88 canım seni herkesler seviyo,üzülme sakın
sebzelerini buharda pişirdiğin aparat şu tencerenin içinde yelpaze gibi açılandan mı?
bende almak istiyorum ama pas yapıyo falan dediler,ne dersin ne önerirsin?
kız dely, dely cesaretini yesinlerben 2 tane 3 harfli 5 tanee 5 harflii istiyoooreeeee
Ramazan bu yil 27 mayis sanirim ramazanda hep kilo veririm sahursuz tutarim sahur yapinca midem yaniyor....iftarda tika basa yemistim gecen sene sıfır spor oyle ev halki ile yuruyus yaptim arada....4 kili verdim bir ayda veee 3 ay bu kiloyu korudum sonra yavas yavas aldim...iftarda pide de yemistim sarellede ..ne gunlerdi yawww hepsi maziiiiYemem konusunda da son dönem çok yiyordum abartmistim aldığım kilodan da belli zaten 5 kilo almışım burdan gideli Ramazan'dan bu yana
Zamanla bir düzen oturturum yardimlarinizla
Oyarımmm dediii yaaa direktt aklımda ggözümmde canlananngüzelimm vallahh lakinn aus duymasınnn aklımada bire şey fena düştüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?