Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benceee deee yasaklansınnnn canımm çekiyoooo tamm rayınaa girmişken canımmm raydan çıkanlardna olmayayımm.Malumm aus benii kabakk gibiiiii oylumm oylumm selvii boylum yapacakkkk

Bakınnnnnn
Gördünüz müüüüüüü

Okuyun dely arkadaşınızın mesajını

Hiç bir kaçamak yapacağı yokkennnn hep yoldan çıkardınız dely yi

Cııııız konuşmak yasak

Sana bir tane alalım

Cıks bendeki doğallll ,oyarken okşuyor

Uslu bir kızım kaptanım ben 69 ü görmeden bahar gelemez :)

Ay kuzum annem yapıyor ama bildiğim kadarı ile tencerede su kaynıyor annem üstüne süzgeçle brokolileri koyuyor öyle haşlanıyor o aletlerle güzel olmuyormuş çünkü

Yemem konusunda da son dönem çok yiyordum abartmistim aldığım kilodan da belli zaten 5 kilo almışım burdan gideli Ramazan'dan bu yana
Zamanla bir düzen oturturum yardimlarinizla
Ramazan bu yil 27 mayis sanirim ramazanda hep kilo veririm sahursuz tutarim sahur yapinca midem yaniyor....iftarda tika basa yemistim gecen sene sıfır spor oyle ev halki ile yuruyus yaptim arada....4 kili verdim bir ayda veee 3 ay bu kiloyu korudum sonra yavas yavas aldim...iftarda pide de yemistim sarellede ..ne gunlerdi yawww hepsi maziiii )

Oyarımmm dediii yaaa direktt aklımda ggözümmde canlanann güzelimm vallahh lakinn aus duymasınnn aklımada bire şey fena düştüü

Son anda içimdeki melek dürttü ....

3 sayfa geriye git aussss

3 sayfa geriye auuuus ....

Veeeeeee

Bunu gördüm

Aklındaki aklında kalsın .

85.0 göreceğim bu hafta .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…