Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim kv dede yapar yaaa
hakkını yemeyim şinci

YA bebeği ihmal edio . Dün pattis ler kokmustu balkona dokun seçin dedim. . O arada yavrum yurutec ten düşmüş. Zaten çok hareketli. Bişi isteyip vay bunu yaptım da coçuk düştü etti deesin istemem.. Bi de mesela dün mutfakta balık kizarttım tavada é her yer yağ neyin oldu. Dün ogluş mizildanip agkayinca ben yapayim mutfağı dedi. Gittim ki ocak yağlı tezgah silinmemis . Bulasiklar makinede bi hal.. kızartma tavasi balkonda kalmış. .. Yani bi domestos dok bişi yap . Bilmez anlamaz. Helé zaten demişti başta kızım ben yemek yapmayi sevmem bilmem sen yap.! Hé söylesem yapar bi pilav falan da işte 3 gün bitmedi mesela yaptgi pilav

benim kv dede yapar yaaa
hakkını yemeyim şinci
Eriste keser mantı yapar . İçli köfte yapar sebze neyin hiç oralı olmaz. Ya bi garip yeme alışkanlıkları var. Benim sofram görsel olmalı yerken keyif alınmalı salatasindan icecegine olmali. .bunlar bulgur pilavıni pirinç Pilavı ilé isitip isitma kabindan yiyebiliolar ya da 3 günluk dolapta üstü açık kalmış yemeği afiyetle yerler... ne bilim kendi anam da bişi begenmezdi ay bunu bimden mi aldınız yemem etmem die die. Ortasi yok anacim bunların

İlahi annene sende şaşkın ördek gibi dolanıyım bi ona adapte ol bi buna zor işin vesselam

ay benimki yapar
önünede koyfugumu yerrr gık demez valla

görsellik konusunda bende snein gibiyim ne yediigm degil naısl yediigm önemli veroo
mutfakta bile kokoşum yani

ay benimki yapar
önünede koyfugumu yerrr gık demez valla

görsellik konusunda bende snein gibiyim ne yediigm degil naısl yediigm önemli veroo
mutfakta bile kokoşum yani
Kaptan dio ya yemk mutlu olmak icin yenmez Die. Benı mutlu eder etmeli yemek yoksa nie yıyim . Çok aç olsam da şunu yiyim kalkiyim diyemem kokos olur mj bilmiom seninki kadar ama gene de düzgün olsun yaa ne öyle tavıık gibı

Ayyy benim anamda oyle hic begenmez annem gelmeden bir hafta once eve kadin alirim ev dip kose temizlerim sonra gelir yine burnunu kivirir...ama harika yemekler yapar yeni lezzetler tvde yemek programlarinu izleye izleye super yemekler yapiyor..bi sofra hazirlar ayni senin dedigin gibi salatasu soguk mezesi wayyy diyorsun masaya oturdugumdaaa ama huysuz temizlik hastasi annem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…