Kiz kaynanan ne yapiyor sen okuldayken yapsin biseyler en azindan siparis ver anne ben gelene kadar sen su corbayi yap bende ana yemegi yaparim yada bi pilav yap falan de...benim kaynanam bize gelince mutfak ona ait ev temizligi bana ben mutfaktan elimi cekerim esim yöresel yemekler ister eee ben zaten bilmem anasida oglum yesin diye yapar haha) hatta bulasiklari yikar anne geregi var at makinaya derim ..
Gecmis olsun Tubacim..vitamin al bol bol..Gözlerim sızlıyor uykusuzluk tan kızım hiç uyutmadı bu gece Allahtan rapor Lu yum bugün
YA bebeği ihmal edio . Dün pattis ler kokmustu balkona dokun seçin dedim. . O arada yavrum yurutec ten düşmüş. Zaten çok hareketli. Bişi isteyip vay bunu yaptım da coçuk düştü etti deesin istemem.. Bi de mesela dün mutfakta balık kizarttım tavada é her yer yağ neyin oldu. Dün ogluş mizildanip agkayinca ben yapayim mutfağı dedi. Gittim ki ocak yağlı tezgah silinmemis . Bulasiklar makinede bi hal.. kızartma tavasi balkonda kalmış. .. Yani bi domestos dok bişi yap . Bilmez anlamaz. Helé zaten demişti başta kızım ben yemek yapmayi sevmem bilmem sen yap.! Hé söylesem yapar bi pilav falan da işte 3 gün bitmedi mesela yaptgi pilavKiz kaynanan ne yapiyor sen okuldayken yapsin biseyler en azindan siparis ver anne ben gelene kadar sen su corbayi yap bende ana yemegi yaparim yada bi pilav yap falan de...benim kaynanam bize gelince mutfak ona ait ev temizligi bana ben mutfaktan elimi cekerim esim yöresel yemekler ister eee ben zaten bilmem anasida oglum yesin diye yapar haha) hatta bulasiklari yikar anne geregi var at makinaya derim ..
Eriste keser mantı yapar . İçli köfte yapar sebze neyin hiç oralı olmaz. Ya bi garip yeme alışkanlıkları var. Benim sofram görsel olmalı yerken keyif alınmalı salatasindan icecegine olmali. .bunlar bulgur pilavıni pirinç Pilavı ilé isitip isitma kabindan yiyebiliolar ya da 3 günluk dolapta üstü açık kalmış yemeği afiyetle yerler... ne bilim kendi anam da bişi begenmezdi ay bunu bimden mi aldınız yemem etmem die die. Ortasi yok anacim bunlarınbenim kv dede yapar yaaa
hakkını yemeyim şinci
İlahi anneneEriste keser mantı yapar . İçli köfte yapar sebze neyin hiç oralı olmaz. Ya bi garip yeme alışkanlıkları var. Benim sofram görsel olmalı yerken keyif alınmalı salatasindan icecegine olmali. .bunlar bulgur pilavıni pirinç Pilavı ilé isitip isitma kabindan yiyebiliolar ya da 3 günluk dolapta üstü açık kalmış yemeği afiyetle yerler... ne bilim kendi anam da bişi begenmezdi ay bunu bimden mi aldınız yemem etmem die die. Ortasi yok anacim bunların
Hem de ne ördekİlahi annenesende şaşkın ördek gibi dolanıyım bi ona adapte ol bi buna zor işin vesselam
Eriste keser mantı yapar . İçli köfte yapar sebze neyin hiç oralı olmaz. Ya bi garip yeme alışkanlıkları var. Benim sofram görsel olmalı yerken keyif alınmalı salatasindan icecegine olmali. .bunlar bulgur pilavıni pirinç Pilavı ilé isitip isitma kabindan yiyebiliolar ya da 3 günluk dolapta üstü açık kalmış yemeği afiyetle yerler... ne bilim kendi anam da bişi begenmezdi ay bunu bimden mi aldınız yemem etmem die die. Ortasi yok anacim bunların
Canımm ortim ızgara ve yogurt düşünüyorum tavuk şiş kuvvetli ihtimallNe yiycen bugün öğlen
Veroooo veroooooo diyorrr etii pufumm saa yakın sankimAyyy superrrr
Kaptan dio ya yemk mutlu olmak icin yenmez Die. Benı mutlu eder etmeli yemek yoksa nie yıyim . Çok aç olsam da şunu yiyim kalkiyim diyemem kokos olur mj bilmiom seninki kadar ama gene de düzgün olsun yaaay benimki yapar
önünede koyfugumu yerrr gık demez valla
görsellik konusunda bende snein gibiyim ne yediigm degil naısl yediigm önemli veroo
mutfakta bile kokoşum yani
Ayyy benim anamda oyle hic begenmez annem gelmeden bir hafta once eve kadin alirim ev dip kose temizlerim sonra gelir yine burnunu kivirir...ama harika yemekler yapar yeni lezzetler tvde yemek programlarinu izleye izleye super yemekler yapiyor..bi sofra hazirlar ayni senin dedigin gibi salatasu soguk mezesi wayyy diyorsun masaya oturdugumdaaa ama huysuz temizlik hastasi annem...Eriste keser mantı yapar . İçli köfte yapar sebze neyin hiç oralı olmaz. Ya bi garip yeme alışkanlıkları var. Benim sofram görsel olmalı yerken keyif alınmalı salatasindan icecegine olmali. .bunlar bulgur pilavıni pirinç Pilavı ilé isitip isitma kabindan yiyebiliolar ya da 3 günluk dolapta üstü açık kalmış yemeği afiyetle yerler... ne bilim kendi anam da bişi begenmezdi ay bunu bimden mi aldınız yemem etmem die die. Ortasi yok anacim bunların
Kızzz aciktim mi ne gerçi dunden beri bi su içtim. Bişi yemedim henüz. Izgara şiş çekti canım bi de yoğurtCanımm ortim ızgara ve yogurt düşünüyorum tavuk şiş kuvvetli ihtimall
Hahahhahaa vallah bendee erken acıktımmm canımm sakız çiğniyorum sabah berii sinirim geçsin diyeKızzz aciktim mi ne gerçi dunden beri bi su içtim. Bişi yemedim henüz. Izgara şiş çekti canım bi de yoğurt
hahahaha dohtorummm yerimm senii yaaa çok şekersinn yok şişş yicem merak etmee ama kayseriye gelipte pastırmada yieysim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?