Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@ecemavi abla bencede hemen cok sıkma.sadece cısları çıkarsan yeter.düzenli ye.ah bide uyuyabilsen varya senin meto benimkinden iyidir.
Metoo kiskancisi kıskanç gibi bişi demek heralde oyle deme de ki. Ayyy ne guzelll metooo keşke benim olsaaaa

dely dely çıkma raydan,dün pazarda öyle güzel yeşillikler vardıki dayanamadım çeşit çeşit aldım
bugünde yanımda getirdim,limonu sıkıp mis gibi yiycem
ben de mis gibi levreğimi yanında roka domates ve bir salatalık turşusu ile yanıma aldım. Öğleni sabırsızlıkla bekliyorum 76 yı görene dek akşamları da sadece yoğurt ve salata düşünüyorum

Günaydın kızlarr
Çocukları gönderdim kahvaltımı yaptım evi topladım makineye çamaşır attım yemeği koydum geçmişi okudum aklımda bi ev süpürmek bide spor kaldı.yarında ayran detoksu yaparım bu hafta da böyle geçti

Bende kek yaptım şeker kalmamış pudra şekeri ile yaptım ama az gibi olmus şekeri
Bende sızma z.yağıyla yaptım ıslak kısmı ağır olmuş bidaha böyle yapmıycam
Çoook geçmiş olsun canım.bugün sıcak tut
Kizlarrr sekerci kiz neredeeee ??? @Sekercikiz neredesinnnn

Valla bende dün yattım yatağa masum kilo verebilecek mi dely be Betül kuyudan çıkabilecek mi.diyr diye düşünürken @sekercikız geldi aklıma aslında farkındayım yokluğunun ama yazmayı unutuyorum

@fatmanurkaya ablam seninde sesin çıkmıyor çok mu yoğunsun cıs yapmıyor demi

Slm abla dünkü çorba kara lahana çorba yok ekmwk yemiyorum akşamları çorba nın yanına

Oy kızlar saat 4ten sonra aksam yemegi hazırlamaya zaman olmuo 7 yı buluo yemek yemek . İyisimi ben öğle hazirliyim aksam yemeğini. Yoksa çok mutsuz oluom geç yiyince. Ama işte o güç olmalı ben de. Hem bebe hem yaşlılar öğleyin hiç hal kalmıo ben de uyuyodum biraz bakalim bugün bi deneyim yemek yapmayı. Karnibahar ve kabak ve mantar var ne yapsam ...imm mantari yapim yarın daha hafif olsun kabak yaparim

ayyyy çok tatlısın Asumun bir o kadar haklı olan acı sopasına tutundum çıktım kuyudan inşallah

Ausencia haklısın kabızlığa iyi gelir diye düşündüm kaynanam bizde doktor felan derken zaman bulamadım bu hafta daha düzensiz gibi menulerim inşallah misafirdemdir
İki gün sebze yapayım diyorum
Et balık süt yumurta yaramıyor
Yoğurt çok seviyorum
Salatayla sizinle azcik alıştım

Kiz kaynanan ne yapiyor sen okuldayken yapsin biseyler en azindan siparis ver anne ben gelene kadar sen su corbayi yap bende ana yemegi yaparim yada bi pilav yap falan de...benim kaynanam bize gelince mutfak ona ait ev temizligi bana ben mutfaktan elimi cekerim esim yöresel yemekler ister eee ben zaten bilmem anasida oglum yesin diye yapar haha ) hatta bulasiklari yikar anne geregi var at makinaya derim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…