Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hahahaha dohtorummm yerimm senii yaaa çok şekersinn yok şişş yicem merak etmee ama kayseriye gelipte pastırmada yieysim var
gözlerini kapa derin nefes allllllll.ellerini kafanın üstünde birleştir.içinden tekrar et.'hiçte aç değilim.bi salata yesem çok bile gelir.'sen 80nin altına düş ben sana kargolıycam vakumlulardan tazecik.

gözlerini kapa derin nefes allllllll.ellerini kafanın üstünde birleştir.içinden tekrar et.'hiçte aç değilim.bi salata yesem çok bile gelir.'sen 80nin altına düş ben sana kargolıycam vakumlulardan tazecik.
Yaaaa cansınn senn yaaa çıkss erciyese karşı yicemmm seninde kahveni içmeye gelirim güzelimm

bende acıktım kızlar su içiyorumm şimdii
tonbalıklı salata yiyecegim ben
ama gerçek menü

nohut+pilav+salata+revani havuçlu portkakallı
Allah sabır versin Banu işin zor oyyy işte her türlü cısaa dayanırım bu yemeklere dayanamam hele bide yeyip çıkıyosam ohh hazırlama toplama yok.ben o yüzden çalışmadan zayıflayım dedim çünkü dayanamam kilo koruma zamanında çalışırsam makul şekilde yerim hiç olmazsa
dely cim canım bitanem.sen filtre kahveye terfi etsene.nescafeler cok zararlı.frech pres al.oh mis.
Ay benimde bitti filtre kahvem almam lazım

ıspanak olunca yogurt çıkmıyor mu ?

yarın yogurt çorbası, kıymalı makarna,salata

cuma : tavuk çorba, milföy bregi, patates salatası ( küçük altın birde gün menüsü mübarek)
bi köy tavugu bulsamda bi çorba yapsam.

çağırma o cısları .
ben 2 kare bitter bi filtre kahve bide sen olunca en az 3 saat muhabbet edebilirim.
Amaninnnnn auss benii yicekkk çağırmadımm duymadın görmedin güzelimmm Vallaah süper olur muhabbetin belini kırardık vallahh süper olurdu herdaim beklerimm

benim iradem çok kuvettli cidden kendimi övmeyimde tabi
ama herkes şoktaa , yani ucundan kıyısında yesemmi bile yok ben de hiç almıyorum tabagıma
hergün diyorlar valla banu hanım dedi dün pazarlamacı helal olsun iradenize dedi
dönüp bakmıyorum yani
her ne kadar arada bi tökezleyip iradesiz aciz gibi görünsemde
çok kuvetli iradem vardır aslında, tabi cnm in sıraya gir yemegini al geç otur
tepsni bırak mutfaga çık hepsi bu

dünde mozaik pasta vardı meselaa arkadaş yapmış getirmiş
dagıttılar yemekte

ıspanak olunca yogurt çıkmıyor mu ?

yarın yogurt çorbası, kıymalı makarna,salata

cuma : tavuk çorba, milföy bregi, patates salatası ( küçük altın birde gün menüsü mübarek)
yoğurt çıkıyoda o hazır yoğurt benimki ev yapımı o yüzden kendi yoğurdumu tercih ediyorum
perşemve cuma menüsü çok alakasız olmuş,çorba makarna salata ne yaa öğrenci evi gibi
cumada demen gibi bi küçük altın olsa tam gün menüsü

Ay bayıldım annene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…