Bendee canımm su içiyorum birde sade nescafe iştahi tıkıyor resmennbende acıktım kızlar su içiyorumm şimdii
tonbalıklı salata yiyecegim ben
ama gerçek menü
nohut+pilav+salata+revani havuçlu portkakallı
gözlerini kapa derin nefes allllllll.ellerini kafanın üstünde birleştir.içinden tekrar et.'hiçte aç değilim.bi salata yesem çok bile gelir.'sen 80nin altına düş ben sana kargolıycam vakumlulardan tazecik.hahahaha dohtorummm yerimm senii yaaa çok şekersinn yok şişş yicem merak etmee ama kayseriye gelipte pastırmada yieysim var
bizdede ıspanak ve çorba varmış,bende yoğurdumu getirdim yanımdabende acıktım kızlar su içiyorumm şimdii
ama gerçek menü
dely cim canım bitanem.sen filtre kahveye terfi etsene.nescafeler cok zararlı.frech pres al.oh mis.Bendee canımm su içiyorum birde sade nescafe iştahi tıkıyor resmenn
Yaaaa cansınn senn yaaa çıkss erciyese karşı yicemmm seninde kahveni içmeye gelirim güzelimmgözlerini kapa derin nefes allllllll.ellerini kafanın üstünde birleştir.içinden tekrar et.'hiçte aç değilim.bi salata yesem çok bile gelir.'sen 80nin altına düş ben sana kargolıycam vakumlulardan tazecik.
Aaaaa aslında alayımm filtre kahve aletimde avr ama zingoluu işyerimdee iyii dedin güzelimdely cim canım bitanem.sen filtre kahveye terfi etsene.nescafeler cok zararlı.frech pres al.oh mis.
öyle bi ihtimal varsa ölürüm ben ölürüm.ayyy ne güzel bi ihtimal ne güzelllllYaaaa cansınn senn yaaa çıkss erciyese karşı yicemmm seninde kahveni içmeye gelirim güzelimm
Hayyallerr güzelimm insanıı ayaktaa tutann inşallahhh bir günn inşallahhhöyle bi ihtimal varsa ölürüm ben ölürüm.ayyy ne güzel bi ihtimal ne güzelllll
Ben de filtre kahve tercih ediyorum ama yazmıyorum listeye sekersiz olanlari yeşil çay dışındadely cim canım bitanem.sen filtre kahveye terfi etsene.nescafeler cok zararlı.frech pres al.oh mis.
Allah sabır versin Banu işin zor oyyy işte her türlü cısaa dayanırım bu yemeklere dayanamam hele bide yeyip çıkıyosam ohh hazırlama toplama yok.ben o yüzden çalışmadan zayıflayım dedim çünkü dayanamam kilo koruma zamanında çalışırsam makul şekilde yerim hiç olmazsabende acıktım kızlar su içiyorumm şimdii
ama gerçek menü
Ay benimde bitti filtre kahvem almam lazımdely cim canım bitanem.sen filtre kahveye terfi etsene.nescafeler cok zararlı.frech pres al.oh mis.
çağırma o cısları .
bizdede ıspanak ve çorba varmış,bende yoğurdumu getirdim yanımda
bi köy tavugu bulsamda bi çorba yapsam.
ıspanak olunca yogurt çıkmıyor mu ?
yarın yogurt çorbası, kıymalı makarna,salata
cuma : tavuk çorba, milföy bregi, patates salatası ( küçük altın birde gün menüsü mübarek)
Amaninnnnn auss benii yicekkk çağırmadımm duymadın görmedin güzelimmmçağırma o cısları .
ben 2 kare bitter bi filtre kahve bide sen olunca en az 3 saat muhabbet edebilirim.
Allah sabır versin Banu işin zor oyyy işte her türlü cısaa dayanırım bu yemeklere dayanamam hele bide yeyip çıkıyosam ohh hazırlama toplama yok.ben o yüzden çalışmadan zayıflayım dedim çünkü dayanamam kilo koruma zamanında çalışırsam makul şekilde yerim hiç olmazsa
Ay benimde bitti filtre kahvem almam lazım
yoğurt çıkıyoda o hazır yoğurt benimki ev yapımı o yüzden kendi yoğurdumu tercih ediyorum
ıspanak olunca yogurt çıkmıyor mu ?
yarın yogurt çorbası, kıymalı makarna,salata
cuma : tavuk çorba, milföy bregi, patates salatası ( küçük altın birde gün menüsü mübarek)
Bendee canımm su içiyorum birde sade nescafe iştahi tıkıyor resmenn
Ayyy benim anamda oyle hic begenmez annem gelmeden bir hafta once eve kadin alirim ev dip kose temizlerim sonra gelir yine burnunu kivirir...ama harika yemekler yapar yeni lezzetler tvde yemek programlarinu izleye izleye super yemekler yapiyor..bi sofra hazirlar ayni senin dedigin gibi salatasu soguk mezesi wayyy diyorsun masaya oturdugumdaaa ama huysuz temizlik hastasi annem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?