- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Aminn canım benim çok teşekkür ederim güzel dualarınız içinSekercikiz o güzel kalbini ruhunu ferah tut... dualarımız seninle güzellik. Moralini de yükselt Rabbim dertten korusun
Allah razı olsun tatlım, Rabbimin izniyle geçti gitti inşaAllah, Aminnn şekerim benim Aminn, Rabbim nasip eder inşaAllah♡♡ benim de içime doğuyor temiz çıkacak inşaAllah sonucun kuzum :) ♡♡♡
Bak bugunki konu donla mi.tartilalim yoksa tokayi.cikar.ahu gibi tırnakları bilenem.kes.öyle mi tartilalim onu konuşuyoruz.Öyle valla canım kur kur kafayı yedim bir haftadır resmen
AaaIcme sislik yapar odem toplar..
Çok fenasiniz ama ben donla tartilmaya karşıyımBak bugunki konu donla mi.tartilalim yoksa tokayi.cikar.ahu gibi tırnakları bilenem.kes.öyle mi tartilalim onu konuşuyoruz.
Valla diğer takimlardan dicekler ki 7. Takim donsuz.tartiliyor, tırnakları bile kesiyorlar tartilmadan.
Şike var
Ha ha ha iymisss valla duruma göre değişir bu don işiBak bugunki konu donla mi.tartilalim yoksa tokayi.cikar.ahu gibi tırnakları bilenem.kes.öyle mi tartilalim onu konuşuyoruz.
Valla diğer takimlardan dicekler ki 7. Takim donsuz.tartiliyor, tırnakları bile kesiyorlar tartilmadan.
Şike var
Kız allahsiziiiiBak bugunki konu donla mi.tartilalim yoksa tokayi.cikar.ahu gibi tırnakları bilenem.kes.öyle mi tartilalim onu konuşuyoruz.
Şike var
Karsiyim derken ??? Don olmasin mi ??? HahaÇok fenasiniz ama ben donla tartilmaya karşıyım
Allaaaammm yaaa . Nakadan dà ciddisinñÇok fenasiniz ama ben donla tartilmaya karşıyım
İyi geceler. Aminnnnİyi geceler hanımlar
Yarın tartıda bol eksi görürüz inşallah
Aminnnnnnnnn
Ben kapıyı kilitliom arkadan . Annam k.valide gelir de . Ana ne laf EDR ha. Zaten ekmek ye ye deyip duruyiHa ha ha iymisss valla duruma göre değişir bu don işiodada yalnızsanız olurda yaaa yalnız degilsekkkkk
HahaaaBen kapıyı kilitliom arkadan . Annam k.valide gelir de . Ana ne laf EDR ha. Zaten ekmek ye ye deyip duruyi
Anket yapcez aslında .Karsiyim derken ??? Don olmasin mi ??? Haha)
HahahaAnket yapcez aslında .
TartiYa donlu çıkarım .
Donsuz çıkarım.
Don pijama çıkarım. .
Tüm kıyafetli
Tokali
Derili
Eline saglik canimmmSPOR ÇETELESİ 10.HAFTA
@Ausencia0+10+10+15+10=45
Ahu060812 15+20+0+20+20+20=95
@kelebekolacam0+5+10+10+0+15=40
@fatmanurkaya0+15+20+15+15+0=65
@DelyDoly15+15+0+10+15+20=75
ada81 10+20+0+10+15+0=55
A arselka 0+0+0+15+0+0=15
@tuba5210+15+15+0+0+0=40
@masumm0+10+0+10+0+0=20
@cydnz_1 20+15+10+15+15=75
D Dilekiyi 15+15+20+15+10+10=85
Hafta nın sportmeniçesiii 95 puanla bendeniz ama ben haftanın sportmeniçesi olarakkkk 90 puanıyla süper bi çıkış yapan @arselkayı seçiyorumtebrik ediyorum ve onu spor sarmalının kucağına bırakıyorum
2.85 puanla Dilek hocam.yine sporuyla azmini gösterdi ve zirveyi zorladı
3.75 puanla bu hafta akıllanan ortim deliii ve ceydaaa
4.65 puanla bu hafta yüzünü göremediğimiz mesajına doyamadığımız fatmanur abla
5.55 puanla biraz mola veren rahatsızlıklarından tempoyu bilerek düşüren Ada
6.45 puanla kaptanııım
7.40 puanla doktorum ve tuba
8.20 puanla masum
9.15 puanla Begüm[/USER][/B]
Bende.Çok fenasiniz ama ben donla tartilmaya karşıyım
Kocam.gormeden.tartilacam alay konusu olacam diye ödüm kopardı.Ha ha ha iymisss valla duruma göre değişir bu don işiodada yalnızsanız olurda yaaa yalnız degilsekkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?