Canımcım çok geçmiş olsun bitanem. Inşallah sonucun iyi çıkar. Biliyor musun ben tam 6 yıl önce troid kanseri ameliyatı oldum, atom tedavileri aldım. Ama bak şükür bu günlerime kuzum. Iyiyim, sağlıklıyım. Eşim de aniden büyüyen troid nodülü nedeniyle acil ameliyat oldu. Biz kocişimle aynı dertten muzdarip aşıklarız yaniPek keyfim yok Adacım ya bende guatr var oda bir hafta önce çekilen usg de iki katı büyüme olmuş yarın biyopsi yapicaklar sonuca göre ameliyat yapicaklar benim içinde çok ani oldu rutin kontroldu bi anda doktor öyle söyleyince benim moral felan yerle bir oldu işte anlıycan o yüzdende pek girmek istemedim sizinde keyfinizi kaçırmayım diye
Öyle canim sınav dünyası bende öyle diyorum kendime ama bazen yüreğime söz geçiremiyorum işteCanım yapma böyle rahat olmaya çalış kendini üzme lütfen hayatta herşey bizim için
Ve sınav dünyası sen rahat olmaya çalış ki stres seni bitirmesin iyi olma ihtimalini düşün lütfen
Kaptanımla sana bugün günlerden Parşamba mı Temel'in fıkrası hesabıAhu060812 canım 50 dk yürüdüm
Canım ortim Bende sizleri çok özledim yara burnumda tutuyorsunuz ama biraz gerginim ondan kabuğumda çekildim yineCanım ortimm
Ne.olur yalniz.geçireceğim bu sureci diye uzaklaşma bizden.
Ozledik seni
Çok teşekkür ederim canım anım insallahCanım geçmiş olsun iyi düşün iyi olsun inşallah
Amiiin, sağolasın Ahummm, Allah razı olsun kuzucumAy kız hiç öyle deme ne demek keşke ölsem niye okadar rahatsız oldun önemli değil ortim
Oy viyyy
Ay bu toka hepimizde mi var bende öyleyim ne olacak dursun diyorum şeytan soldan soldan çıkar onu çıkar onu diye vesvese veriyo
Ahahahah aynen don vaaaarrr don var demi sherrycim
Ay Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah ablam her namazda duamdasın
Süper gelişme ortim süper
Doktorcummmm
Yaaa gerçektenmi canım çok sağolun ya öyle güzel moral verdiniz anlatamamOlur mu oyle seyy ne sıkıntıni anlattinki sen hep pozitif sekergibisin) hicc aklina kotu seyler getirme bak gorrrr tertemiz cikacak benim icime bu doğdu.....
İnşallah cnm insallahBak işte böyle oku oku Gül.
Ne geyikler kaçırdın bi bilsen gitme sakın bidaha
Benim icime bazı insanlar icin nadir seyler dogar..ve o an hissedersem oluyor..inan tertemiz cikacak Rabbimin izniyle.....Yaaa gerçektenmi canım çok sağolun ya öyle güzel moral verdiniz anlatamam
Kuzum arkadaşlar doğru diyor.Canım ortim Bende sizleri çok özledim yara burnumda tutuyorsunuz ama biraz gerginim ondan kabuğumda çekildim yine
Çooookkk geçmiş olsun kuzum ya bilmiyordum rabbim bide bebekle taclandirsin dilerim aşkınızıCanımcım çok geçmiş olsun bitanem. Inşallah sonucun iyi çıkar. Biliyor musun ben tam 6 yıl önce troid kanseri ameliyatı oldum, atom tedavileri aldım. Ama bak şükür bu günlerime kuzum. Iyiyim, sağlıklıyım. Eşim de aniden büyüyen troid nodülü nedeniyle acil ameliyat oldu. Biz kocişimle aynı dertten muzdarip aşıklarız yaniRabbim sağlık sıhhat versin inşaAllah sonucun iyi çıkar kuzucum
Ben hiç kahve icemiom ya kokusu bile ıgyyy gelio. Ama dibek kahvé sevmistm acaba diyete uygun mu. Canım çekti bak. Şimdi içilir mi kiAynen verom
Kan.ilaci.verdim. simdi emzirmem
Yatarken emer.artik.
Ayy.nassi.uykum.var yaa
Kahvesizimm gunduzden.yaa ayy.cok.farkediyor
Kahveyi veren.rabbime hamdolsun
Icme sislik yapar odem toplar..Ben hiç kahve icemiom ya kokusu bile ıgyyy gelio. Ama dibek kahvé sevmistm acaba diyete uygun mu. Canım çekti bak. Şimdi içilir mi kiAusencia
Benim icime bazı insanlar icin nadir seyler dogar..ve o an hissedersem oluyor..inan tertemiz cikacak Rabbimin izniyle.....
Öyle valla canım kur kur kafayı yedim bir haftadır resmenKuzum arkadaşlar doğru diyor.
Buraya gel kafanı dagit.
İçinde kurarak olmaz şekerim
Allah razı olsun tatlım, Rabbimin izniyle geçti gitti inşaAllah, Aminnn şekerim benim Aminn, Rabbim nasip eder inşaAllah♡♡ benim de içime doğuyor temiz çıkacak inşaAllah sonucun kuzum :) ♡♡♡Çooookkk geçmiş olsun kuzum ya bilmiyordum rabbim bide bebekle taclandirsin dilerim aşkınızıamin canım inşallah iyi çıkar çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?