Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canımcım çok geçmiş olsun bitanem. Inşallah sonucun iyi çıkar. Biliyor musun ben tam 6 yıl önce troid kanseri ameliyatı oldum, atom tedavileri aldım. Ama bak şükür bu günlerime kuzum. Iyiyim, sağlıklıyım. Eşim de aniden büyüyen troid nodülü nedeniyle acil ameliyat oldu. Biz kocişimle aynı dertten muzdarip aşıklarız yani Rabbim sağlık sıhhat versin inşaAllah sonucun iyi çıkar kuzucum

Canım yapma böyle rahat olmaya çalış kendini üzme lütfen hayatta herşey bizim için
Ve sınav dünyası sen rahat olmaya çalış ki stres seni bitirmesin iyi olma ihtimalini düşün lütfen
Öyle canim sınav dünyası bende öyle diyorum kendime ama bazen yüreğime söz geçiremiyorum işte

Amiiin, sağolasın Ahummm, Allah razı olsun kuzucum

Çooookkk geçmiş olsun kuzum ya bilmiyordum rabbim bide bebekle taclandirsin dilerim aşkınızı amin canım inşallah iyi çıkar çok teşekkür ederim

Aynen verom
Kan.ilaci.verdim. simdi emzirmem
Yatarken emer.artik.
Ayy.nassi.uykum.var yaa
Kahvesizimm gunduzden.yaa ayy.cok.farkediyor
Kahveyi veren.rabbime hamdolsun
Ben hiç kahve icemiom ya kokusu bile ıgyyy gelio. Ama dibek kahvé sevmistm acaba diyete uygun mu. Canım çekti bak. Şimdi içilir mi ki Ausencia

Çooookkk geçmiş olsun kuzum ya bilmiyordum rabbim bide bebekle taclandirsin dilerim aşkınızı amin canım inşallah iyi çıkar çok teşekkür ederim
Allah razı olsun tatlım, Rabbimin izniyle geçti gitti inşaAllah, Aminnn şekerim benim Aminn, Rabbim nasip eder inşaAllah♡♡ benim de içime doğuyor temiz çıkacak inşaAllah sonucun kuzum :) ♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…