Canım çok teşekkür ediyorum inşallah aminCok gecmis olsun canim Rabbim sifani versin Ya şafi
İnşallah ablacıgım :) su yanımda masamda varda unutuyorum ya iş yogun olunca. "Şu maili atayım içeceğim, şu işi 5 dkda halledeyim içerim" diye diye akşam oluyor bazen :))
Davimmm . Çok sevindim listene uymana ... arada aksaklık olsa da .
Suyu yanında taşı ... o bize çok lazım:)
Yarın umarım güzel bir eksi görürsün canım .
Canımmm Çok teşekkür ederim bende sizleri çok özledim valla
Canım geçmiş olsun iyi düşün iyi olsun inşallahBende sizleri çok özledim canım ya ama işte daha aileme bile söylemedim sonuçlardan sonra söylüycem yani öyle anı oldukı içimdeki yangını sonduremiyorum
Benim başım agriyinca ya şafi ya şafi derim nasıl aninda geçer anlatamam gozlerim doldu vallah..Cok gecmis olsun canim Rabbim sifani versin Ya şafi
Aynen veromDaha erken yavrum hele Bi de ece senden süt içince karnın sırtına yapışır gene
Amin canım insallah teşekkür ederimCanimbenim coook gecmis olsun Rabbimsifa versin....sakın oyle dusunme burada sıkıntilarimizi mutluluklarimizi birlikte payladiyoruz lutfen uzakta kalma icine atma ...paylasmak istersen hep buradayiz...kiz sen nasil kovasin bende kovayim icimde tutamam paylaşırim..paylas rahatla canim)
Bende senin taktiği yapacam yarın hahahaAhu060812 aynen serinim.
Victorias secret donu vaaaa, pazen beyaz uzeri minik kirmizi cicekli anane donu.vaaaa
Bak o 200 degil.500.gr.bile.gelir
Ahu060812 aynen serinim.
Victorias secret donu vaaaa, pazen beyaz uzeri minik kirmizi cicekli anane donu.vaaaa
Bak o 200 degil.500.gr.bile.gelir
Canım ortimmBende sizleri çok özledim canım ya ama işte daha aileme bile söylemedim sonuçlardan sonra söylüycem yani öyle anı oldukı içimdeki yangını sonduremiyorum
Canım yapma böyle rahat olmaya çalış kendini üzme lütfen hayatta herşey bizim içinEvet bide o var demi çok kuruyorum galiba kaptanım ya
Olur mu oyle seyy ne sıkıntıni anlattinki sen hep pozitif sekergibisinAmin canım insallah teşekkür ederim
Canım benim kovanın içi boş galibaoylede hep sıkıntılarla buradayım gibi geliyo artık ondan
Ay ahucum güldürdün beni canım yaSporlar ara verip hemenSekercikiz yazmak istedim
Nerdesin kız sen çok merak ettik seni ne olursa olsun elin meşgul olmadıktan internetin bitmedikten Sonra niye gelmiyorsun her insanın her hastalığın morale ihtiyacı vardır ne olursa olsun bizde burda hem olumsuzluklardan uzaklaşıyoruz hemde motive oluyoruz.gitme bidaha habersiz lütfen
Artık hepimiz söz verelim iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta zayıflık bizi ayırana kadar..hep birlikte...bu topikte...
Bak işte böyle oku oku Gül.Ay ahucum güldürdün beni canım yaişte dediklerin doğruda bende bi anda neye uğradığımı şaşırdım inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?