Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sporlar ara verip hemen Sekercikiz yazmak istedim
Nerdesin kız sen çok merak ettik seni ne olursa olsun elin meşgul olmadıktan internetin bitmedikten Sonra niye gelmiyorsun her insanın her hastalığın morale ihtiyacı vardır ne olursa olsun bizde burda hem olumsuzluklardan uzaklaşıyoruz hemde motive oluyoruz.gitme bidaha habersiz lütfen
Artık hepimiz söz verelim iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta zayıflık bizi ayırana kadar..hep birlikte...bu topikte...

Davimmm . Çok sevindim listene uymana ... arada aksaklık olsa da .
Suyu yanında taşı ... o bize çok lazım:)

Yarın umarım güzel bir eksi görürsün canım .
İnşallah ablacıgım :) su yanımda masamda varda unutuyorum ya iş yogun olunca. "Şu maili atayım içeceğim, şu işi 5 dkda halledeyim içerim" diye diye akşam oluyor bazen :))

Daha erken yavrum hele Bi de ece senden süt içince karnın sırtına yapışır gene
Aynen verom
Kan.ilaci.verdim. simdi emzirmem
Yatarken emer.artik.
Ayy.nassi.uykum.var yaa
Kahvesizimm gunduzden.yaa ayy.cok.farkediyor
Kahveyi veren.rabbime hamdolsun

Amin canım insallah teşekkür ederim
Canım benim kovanın içi boş galiba oylede hep sıkıntılarla buradayım gibi geliyo artık ondan

Bende sizleri çok özledim canım ya ama işte daha aileme bile söylemedim sonuçlardan sonra söylüycem yani öyle anı oldukı içimdeki yangını sonduremiyorum
Canım ortimm
Ne.olur yalniz.geçireceğim bu sureci diye uzaklaşma bizden.
Ozledik seni

Evet bide o var demi çok kuruyorum galiba kaptanım ya
Canım yapma böyle rahat olmaya çalış kendini üzme lütfen hayatta herşey bizim için
Ve sınav dünyası sen rahat olmaya çalış ki stres seni bitirmesin iyi olma ihtimalini düşün lütfen

Amin canım insallah teşekkür ederim
Canım benim kovanın içi boş galiba oylede hep sıkıntılarla buradayım gibi geliyo artık ondan
Olur mu oyle seyy ne sıkıntıni anlattinki sen hep pozitif sekergibisin ) hicc aklina kotu seyler getirme bak gorrrr tertemiz cikacak benim icime bu doğdu.....

Ay ahucum güldürdün beni canım ya işte dediklerin doğruda bende bi anda neye uğradığımı şaşırdım inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…