Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aeben ablam ilk hafta için 3.900 vermiş görünüyorum. Ne diyorsun sen de iyi vermişsin. Haftalık 500gram ideal olur bence de. Çok kilon ve acelen de yok. Sağlıklı olur
Benim biraz acelem var :) Yazın tek eltimin 3 çocuğu birden sünnet olacak, 7lerde olmak istiyorum o zamana. Ama hayaller hayatlar bakalım bakalım

Nare83 ben bu hafta dikkat ettim menülerin iyiydi. İnşallah haftaya daha iyi bir sonuç alacaksın inanıyorum. Geçmiş olsun bu arada

metomu şaşırtmak için deli gibi yiycem
bak doktorum ben bişeyi fark ettim millet regli gününe bir iki gün kala yaa sabit çıkar yadaaaaaa çok az verir sen 800 vermişsiin sütelik regli çok yakın bak benimde öyle regli bugün yarın gelecek ama diğer haftalara göre tartı daha çok gülüyor yüzümeee bu nasıl iş yahuuuu ??? regliden sonra benim vucud duracak yineeee

+spor diyorum masum
+bide öğlen çıkan kuru fasulye,nohuttan az da olsa ye(sen şimdi hayır asla diycen ama sen bilirsin tabi bu benim fikrim sadece)hep balık hep balık nereye kadar
bugün kısır yiyeyecem inan çocuklar gibi şenimmmmm ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…