sanada geçmiş olsun kaptanım,aman bidaha yaşamıyalım gerçekten moral bozucuNe dakik kadınım yahu .... son mesajımdan devam edeyim edeyim dedim tam 2 saate gelmişim
Olur canım olur , yazın elti sünnetinde düşman çatlatacaksın , aus demedi deme
Hayır öyle bir zorunluluk yok , tavsiye niteliğindeydi.
İzin dönüşü dilediğin takımdan , takım kabul ederse devam edebilirsin .
Sağlıklı kilo vermeler dilerim ....
Pon pon kesmedi ....
Bi de halay çekeyimmmmm
Tebrikler pamuğummmm ...hedefe emin adımlarla yaklaşmaya devam ....
Tebrikler ceydam , 70 ler su gibi geçsin gitsin üzerinden , 60 lara gel e mi
Günaydınnn canım
Çok iyi , tabii ki buna da şükür ... 500 ve üzeri işlerin ters gitmediğini gösterir diyette , hele de 60 lı kilolarda .
Çok geçmiş olsun bende boğazlar şiş uyandım ...Tabii bunda saat 3 e kadar koltukta üstüm açık uyuya kalmanın etkisi büyük .
Woooow ayran detoksu en çok sana yaramış ecemavihem artıları silip süpürmüş üzerine bir de 600 hediye bırakmış:)
Anaaaam baktım da kelebeğe yaklaştın iyice
Tatlım geçmiş olsun çok .
Su basma maceram tabii ki de benim de var
Günaydınnnnnnn
A haaa duydunuz gönüllü olarak dövün beni dedisonra diyorsunuz aus şiddet uyguluyor
Canım benim kesinlikle 10 dk da olsa , ayırıp menü yazmaya başla ... gelince de yorumları oku menüne ...çok farkedecek .
daktırımmm kaç zaman oldu sana pon pon sallamayalı
Ben beğendim valla ... Hiç çok emek verdim , gözlemeleri elimin tersi ile ittim ..vere vere 800 mü deme ? Onları itmeyeydin ....
Bu hafta sabitim kızlar
Yazacaktın
He mi de artıilk fırsatta dönüp senin 6 günlük menülerine bakacağım.Hoş aklımda bir menü var ama
Pijama aynı pijama mıydı ? Belk pijamalar arası ağırlık farkına maruz kaldın ?
Günaydın balım.
Bende üzüldüm valla .
Şurda bir mimumuza sahip çıkamıyoruz .
Kuş kadar yiyor ama kilo verdiremiyoruz .
Neyin yanlış olduğunu bulacağız mimum . Senin de o güzel kilolar verdiğin hafta menülerine bakacağım ilk fırsatta .
Sonuçta sende verememe de yok . Bazen verdin mi şov yapıyorsun (o depresyon menüsü hariç)
Sıkma canını .
Toparlarız ve 73 ü yakasından paçasından tutup getiririz.
Tebrikler dilekkkk
Hadi bakalım ilk hafta rehaveti yok , haftaya da aynen devam
Bak yine kafa sağa sola ...yine kafa sağa sola
Tebriklerrrrr aebenim , kemik torba adayım
Haftaya değil bizim yarış dur dur , bir sonra ki hafta ..gruplar bu haftada devam
duymadım bunu .
Kız 80 lerin hülya avşar tokalarındansa çıkar tabiiii çıkar
Geçen hafta: 69.3
Bu hafta : 68.9
Giden :400 Gr
Kilo bildirimi :)
Geçen hafta : 108.3
Bu hafta 104.4 :)))
Yüzde hesaplamayı unuttum
3.60 diye hesapladım ama
Günaydın kızlar rrrrrrrrrr
Ponpon sallayin bana ben sallayamiyorum
Geçen hafta 64,9
Bu hafta 63.9
Fark 1
İyiki geri dönmüş üm beni almış siniz
Allah razı olsun
Her cuma bir adım yaklaşıyor um yaza ve eski bana
Kizlarrrrrrrrrrrr 75.4
Günaydın kızlar
Geçen hafta 68,9
Bu hafta 68,3
Fark 600maalesef biraz daha fazla bekliyordum ama buna da şükür
Bu arada kilo verenleri tebrik ederim
gelelim zurnanın zırt dediği yere
ortim @arselka normalde sabit kaldığım görülmüştü yada az kilo aldığım 1 hafta vardı ama bu hafta spor yapamamanın etkisi sanırım artılardayım,halbuki geçen haftaki kilomdan -200 e bile düşmüştüm biliyosun,ama bugün +300 deyim,özür dilerim
geçen hafta:58,4
bu hafta:58,7
fark: +300
yüzde: +0,5136
dün akşam 1 kepçe mercimek çorbası,4 köfte,bol salata yedim,küçük bi avuç çekirdek çitledim ama inan 1 avuç yoktur bile,bunlar şişirmiş olamaz ,reglimede 1 hafta var oda şişiremez sanırım o gramları baya baya aldım ben
spor şartsporsuz olmuyo sporu bırakınca kilo alıcakmıyım neyim moralim çok bozuk
Gunaydinn kizlarr hadiii insallahhh boll boll eksilerimizz olsun inşallah hayırlu huzurlu nurlu cumalar dilerim
Geçen hafta :86,9
Bu hafta :86,2
Giden :0,70
Yüzde :0.81
acaba toka mı çıkarsam 1 kiloya tamamlarmıydım.
sağol fatma abla,sorma eve bi girdik şarılşarıl su sesi,eyvah dedim gözüm hemen yerlerde olayın boyutunu anlamaya çalışıyorum,sadece banyo olduğunu görünce ona bile sevindim yaniCanım kilona göre iyi vermilssin Kutlarım
Üzümüm hızlı bi giriş yaptın Tebrikler canım dilekle çok iyi bi ikili oldunuz
Sevgili rakibemm Kutlarım tam gaz istikrar süpersin
Kutlarım hocam çok iyi sende maşallah sağlam ve emin adımlarla ilerliyorsunn
Canım dünkü yediklwrinde etkilemiştir haftaya telafi edersin
Bu arada geçmiş olsun gece bayağı uğraşmışsın
Canım güzel bir yüzdr enerjinin tekrar yerine gelmedine çok mutlu oldum
Kutlarım
Benden bi 500 gider saçlarım belime gelmiş nerdeyse
Kaptanım bir kere değil birkaç kere beğenmek istedim mesajını. Maşallah sana. Bu ne enerji, hiç bırakma lütfen kaptanlığıNe dakik kadınım yahu .... son mesajımdan devam edeyim edeyim dedim tam 2 saate gelmişim
Pon pon kesmedi ....
Bi de halay çekeyimmmmm
Günaydınnn canım
Çok iyi , tabii ki buna da şükür ... 500 ve üzeri işlerin ters gitmediğini gösterir diyette , hele de 60 lı kilolarda .
Çok geçmiş olsun bende boğazlar şiş uyandım ...Tabii bunda saat 3 e kadar koltukta üstüm açık uyuya kalmanın etkisi büyük .
Woooow ayran detoksu en çok sana yaramış ecemavihem artıları silip süpürmüş üzerine bir de 600 hediye bırakmış:)
Günaydınnnnnnn
A haaa duydunuz gönüllü olarak dövün beni dedisonra diyorsunuz aus şiddet uyguluyor
Canım benim kesinlikle 10 dk da olsa , ayırıp menü yazmaya başla ... gelince de yorumları oku menüne ...çok farkedecek .
Ben beğendim valla ... Hiç çok emek verdim , gözlemeleri elimin tersi ile ittim ..vere vere 800 mü deme ? Onları itmeyeydin ....
Bu hafta sabitim kızlar
Yazacaktın
He mi de artıilk fırsatta dönüp senin 6 günlük menülerine bakacağım.Hoş aklımda bir menü var ama
Günaydın balım.
Bende üzüldüm valla .
Neyin yanlış olduğunu bulacağız mimum . Senin de o güzel kilolar verdiğin hafta menülerine bakacağım ilk fırsatta .
Sonuçta sende verememe de yok . Bazen verdin mi şov yapıyorsun (o depresyon menüsü hariç)
Sıkma canını .
Tebrikler dilekkkk
Haftaya değil bizim yarış dur dur , bir sonra ki hafta ..gruplar bu haftada devam
duymadım bunu .
geçen hafta çok iyi vermişsin sanırım verom, sıkma canını. Zaten mastit olmuşsun. Felaket bişey ooo: Allah şifa versin. Emzirdiğim iz için acıkıyoruz ben de öyleydim gece. Bir de söze gitcem diye evin altını üstüne getirdim çocukları hazırlarken. Dönünce gecenin köründe evi topladımKilo bildirim
Geçen hafta 63.2
Bu hafta 62.9
Fark 300 gr .
Napiyim ben daha . Az önce kahvaltı yaptım hem de bir dilim ekmekle. Eşim gece çok kızdı açsın ondan bu halin die. Haklıydı. Gece yemedim ama bayiliodum 3 kasik yoğurt yedim
tartılırken toka önemli tabiAma
Bence herkes saçını kazıtsın tokadan daha etkili
Gunaydinn kizlarr hadiii insallahhh boll boll eksilerimizz olsun inşallah hayırlu huzurlu nurlu cumalar dilerim
Geçen hafta :86,9
Bu hafta :86,2
Giden :0,70
Yüzde :0.81
geçen hafta :85.400
bu hafta 85.00
fark 400
regli dönemim ondan bu kadar az çıktı
metomu şaşırtmak için deli gibi yiycem
Gunaydin guzellerr
1 gr bile vermemisim 74.9 sabitim ;(
yeni evliyken eşime dedim ki sana ne yemek yapayım.düşündü düşündü dediki aslında canımın istediği bişey var ama bilmem ki yapabilirimisin zor mu.
anam dedim yaprak sarması mantı bişey isteyecek.söyle bakalım neymiş dedim.
cevap :KISIR
yok bişey demez herhal canan karaty bile abartmadan yiyin diyorrrr demez demez dermi kiiiiiii yaaaaa
Kilo bildirim
Geçen hafta 63.2
Bu hafta 62.9
Fark 300 gr .
Napiyim ben daha . Az önce kahvaltı yaptım hem de bir dilim ekmekle. Eşim gece çok kızdı açsın ondan bu halin die. Haklıydı. Gece yemedim ama bayiliodum 3 kasik yoğurt yedim
Hastayim doktorum usütüm galiba. Bı de şu mastit belası galiba acio ve sertyatiom öyle tarrilMk için kalktım. Gece tansiyonum düstü eşim tuptuzlu ayran icrdi. Gr gr aldım zaar kilo bildirim ı sevmedim
Ne dakik kadınım yahu .... son mesajımdan devam edeyim edeyim dedim tam 2 saate gelmişim
Pon pon kesmedi ....
Bi de halay çekeyimmmmm
Günaydınnn canım
Günaydınnnnnnn
Bu hafta sabitim kızlar
Yazacaktın
Günaydın balım.
Bende üzüldüm valla .
Sıkma canını .
Tebrikler dilekkkk
duymadım bunu .
Tamam Mimu bu hafta seni listeye alıyorum ama eğer 40 puanın altına düşersen yine çıkartırım haberin ola
Ay tebrik ederim pamuk maşallahın var.Allah nazarlarımızdan korusun
Ceyda tebrik ederim arayı açıyorsun
Canım spordan biraz artı gelmiştir kas kütlesinden haftaya daha iyi olur inşallah
5 dk gel ve menü ver Elif yoksa motive olamazsın
Kız çarşambaya kadar normal bi diyetisyen menüsü yapsana çok sıradışı beslendin bu ara.bi şaşırsın vücut sonra Çarşamba Perşembe ayran tamamdır
Tebrik ederim ortim süpersin.bunhagta böyle devam ey daha iyi olacaksın inşallah
ben azıcık bekliyorum tartılcam sonra bakalım saadetten bi atak gelmezse 2-0 olur gerçi benim reglden en şiş olduğum dönem şu anda sanırım erken olacam
Kaptanım bir kere değil birkaç kere beğenmek istedim mesajını. Maşallah sana. Bu ne enerji, hiç bırakma lütfen kaptanlığı
İnşallah çatlatırıım, erkeğe benzemiş diyenlere belimin inceliğini gösteren elbisemle hava atarım
geçen hafta çok iyi vermişsin sanırım verom, sıkma canını. Zaten mastit olmuşsun. Felaket bişey ooo: Allah şifa versin. Emzirdiğim iz için acıkıyoruz ben de öyleydim gece. Bir de söze gitcem diye evin altını üstüne getirdim çocukları hazırlarken. Dönünce gecenin köründe evi topladım
benimde yaın reglim 9 gün gösteriyor takvim ama 3-4 güne rken gelebiliyorr
haftaya 67.9 u gögüslemeye çalışıcammm inşallah
yok cnm ben bıktım temizlik yapmaktan hiç abartmaya niyetim yokkk
ama bugün iki kare bitter yiyecegim kahvemin yanında
hafta sonuda biraz relaks takılmak istiyorum yani diyet menüsü ama
kafama ne eserse
spor evet hemde bildiğin kan ter içinde yağ yakmak için kardiyo yaptımmm... ama şunu hesapladımmm ben 31 ocak da 78.2 mişim... giden kilo 3.6 tabi iki hafta da verdim onu şimdi duruyorumm... Allahım sen gör emeklerimi yarabbim... çok kilo verdiğim hafta biri 4 günlükdü diğeri de depresyon haftası...
ayy ahumm al beni aaaaaaalll yarın sabah erkenden kalkıp koşmaya gitmeyi planlıyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?