Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sanada geçmiş olsun kaptanım,aman bidaha yaşamıyalım gerçekten moral bozucu
pijama aynı pijama onda sorun yok, menülerimde sorun yok, benim tek eksiğim spor yapamadım bu hafta

Geçen hafta: 69.3
Bu hafta : 68.9
Giden :400 Gr

Canım kilona göre iyi vermilssin Kutlarım

Kilo bildirimi :)
Geçen hafta : 108.3
Bu hafta 104.4 :)))
Yüzde hesaplamayı unuttum
3.60 diye hesapladım ama

Üzümüm hızlı bi giriş yaptın Tebrikler canım dilekle çok iyi bi ikili oldunuz

Sevgili rakibemm Kutlarım tam gaz istikrar süpersin

Kizlarrrrrrrrrrrr 75.4

Günaydın kızlar
Geçen hafta 68,9
Bu hafta 68,3
Fark 600 maalesef biraz daha fazla bekliyordum ama buna da şükür
Bu arada kilo verenleri tebrik ederim

Kutlarım hocam çok iyi sende maşallah sağlam ve emin adımlarla ilerliyorsunn

Canım dünkü yediklwrinde etkilemiştir haftaya telafi edersin
Bu arada geçmiş olsun gece bayağı uğraşmışsın

Gunaydinn kizlarr hadiii insallahhh boll boll eksilerimizz olsun inşallah hayırlu huzurlu nurlu cumalar dilerim
Geçen hafta :86,9
Bu hafta :86,2
Giden :0,70
Yüzde :0.81

Canım güzel bir yüzdr enerjinin tekrar yerine gelmedine çok mutlu oldum
Kutlarım

sağol fatma abla,sorma eve bi girdik şarılşarıl su sesi,eyvah dedim gözüm hemen yerlerde olayın boyutunu anlamaya çalışıyorum,sadece banyo olduğunu görünce ona bile sevindim yani

ablacım dün toplamda 3 dilim ekmeğim var,öğlen etli türlü yoğurt,akşamda 1 kepçe mercimek çorbası,4 köfte,bolcada salata yedim,yani kötü bi menüde değil,bide 1 avuç kadar çekirdek yedim ama bunlarla şişecek bi yapım yok, neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

Kaptanım bir kere değil birkaç kere beğenmek istedim mesajını. Maşallah sana. Bu ne enerji, hiç bırakma lütfen kaptanlığı
İnşallah çatlatırıım, erkeğe benzemiş diyenlere belimin inceliğini gösteren elbisemle hava atarım

geçen hafta çok iyi vermişsin sanırım verom, sıkma canını. Zaten mastit olmuşsun. Felaket bişey ooo: Allah şifa versin. Emzirdiğim iz için acıkıyoruz ben de öyleydim gece. Bir de söze gitcem diye evin altını üstüne getirdim çocukları hazırlarken. Dönünce gecenin köründe evi topladım

benimde yaın reglim 9 gün gösteriyor takvim ama 3-4 güne rken gelebiliyorr
haftaya 67.9 u gögüslemeye çalışıcammm inşallah

yok cnm ben bıktım temizlik yapmaktan hiç abartmaya niyetim yokkk
ama bugün iki kare bitter yiyecegim kahvemin yanında

hafta sonuda biraz relaks takılmak istiyorum yani diyet menüsü ama
kafama ne eserse

Gunaydinn kizlarr hadiii insallahhh boll boll eksilerimizz olsun inşallah hayırlu huzurlu nurlu cumalar dilerim
Geçen hafta :86,9
Bu hafta :86,2
Giden :0,70
Yüzde :0.81

Tebrikler dely'immm .
İşte böyle artık ...öyle 200-300 ler yok 75 e kadar ...
Haftaya da en az 85.5 görmeliyiz.
Hiç bozma düzenini ... azminde geri döndü sıkı sıkı sarıl ona ve tabiii bize de sarıl

geçen hafta :85.400
bu hafta 85.00
fark 400
regli dönemim ondan bu kadar az çıktı

Tubacım evet senin artı çıkışları çok iyi hatırlıyorum , bi hafta gelir pat diye artı 1 der çıkardın

Yalnız regl sonrası hafta bulunmaz nimettir .

Bak bu mesajımı unutma . Haftaya çok iyi değerlendir . En iyi kilo giden haftadır regl sonrası . En az 1 kilo gelmeli ve 84

metomu şaşırtmak için deli gibi yiycem

Şaşıran sen misinnnnnn yoksa ben miiiiiiiiii bilemediiiimmmmmmmmm

Gunaydin guzellerr

1 gr bile vermemisim 74.9 sabitim ;(

Oooo day nazarlara mı geldin yavrum .
İki orti bu hafta yerinizde saymışsınız .
Ama liste geldi , dolaba asıldı artık haftaya çok iyi olacak .

Yapabildin mi

yok bişey demez herhal canan karaty bile abartmadan yiyin diyorrrr demez demez dermi kiiiiiii yaaaaa

Saat 4 ü geçmesin , porsiyon bir kaseden çok olmasın ... yeşilliği bol olsun ...sana da afiyet olsun

Geçmiş olsun vero .
Bu hafta iyi gitmedin . Her şeyden canın çekti . Aç değildin , sürekli aklın yemekteydi ...İkisi çok farklı şeyler . Ve hevesin , çoşkun çabuk kaçtı .
Olmadı yanii . Yoksa 300 gr. kötü değil . Ama sen kararlı değilsin , bu halini sevmedim hiç .

sorma ahuu,bide gecenin 12 sinde,tam gezmeden gelmişim uyku moduna geçmişim kiii bi bakıyosun şok bende sevmedim

Hastayim doktorum usütüm galiba. Bı de şu mastit belası galiba acio ve sert yatiom öyle tarrilMk için kalktım. Gece tansiyonum düstü eşim tuptuzlu ayran icrdi. Gr gr aldım zaar kilo bildirim ı sevmedim

Ayyy kıyamam canım oryağım hasta olmuş büyük geçmiş olsun bünyene göre çokmu az geldi bu kadar yemen
Ayy bilemedim şimdi tekrar geçmiş canım

spor evet hemde bildiğin kan ter içinde yağ yakmak için kardiyo yaptımmm... ama şunu hesapladımmm ben 31 ocak da 78.2 mişim... giden kilo 3.6 tabi iki hafta da verdim onu şimdi duruyorumm... Allahım sen gör emeklerimi yarabbim... çok kilo verdiğim hafta biri 4 günlükdü diğeri de depresyon haftası...

ayy ahumm al beni aaaaaaalll yarın sabah erkenden kalkıp koşmaya gitmeyi planlıyorumm...

Düğün tarihi tam olarak belli mi üzüm ?
Bir prog. yapayım kafamda senin hesaplarla ilgili ?
Ve teşekkürler sözlerin için

Bugünkü kahve bitter makulda . hafta sonunu şimdiden planla bence .
O relakslık iyi gelmiyor sana benden söylemesi .

Hmmm depresyon haftasını geç
4 günü tekrar yapmak için erken
O zaman menü arttırma deneyeceğiz bu hafta .... napak ? battı balık yan gider olmalıyız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…