yaniiiii bu ödem halinse bide ödemsiz olsannnn wayyy benim başıma gelenlerrrrrr hahahahahada81 canım haklısın.lakin benim regl bu ara düzensiz belirtileride öyle.gerçi baktım evet botlarım şuan ayağımı sıkıyor bu ödemli halim sanırım.
kısır mıbugün kısır yiyeyecem inan çocuklar gibi şenimmmmm))
iizn alıp gidecek gibiyimm çok feci bi agrım var
Damada geçmiş olsun kolay gelsinsağol canım,banyodayken yakaladık allahtan, banyo dolabı,yerler su içindeydi,suları temizledik, kurusun diye açtık kapakları falan bugün gidince halledicem işte
geçmiş olsun ağır badireler atlamışsın
acaba toka mı çıkarsam 1 kiloya tamamlarmıydım.
Yaaa çok severim kısırı bol bol acılı ekşiliiiyeni evliyken eşime dedim ki sana ne yemek yapayım.düşündü düşündü dediki aslında canımın istediği bişey var ama bilmem ki yapabilirimisin zor mu.
anam dedim yaprak sarması mantı bişey isteyecek.söyle bakalım neymiş dedim.
cevap :KISIR
yok bişey demez herhal canan karaty bile abartmadan yiyin diyorrrr demez demez dermi kiiiiiii yaaaaakısır mı,o nerden çıktı kız,cuma diyemi yiyiyon,aus duymasın
+spor diyorum masum
+bide öğlen çıkan kuru fasulye,nohuttan az da olsa ye(sen şimdi hayır asla diycen ama sen bilirsin tabi bu benim fikrim sadece)hep balık hep balık nereye kadar
hahahahayeni evliyken eşime dedim ki sana ne yemek yapayım.düşündü düşündü dediki aslında canımın istediği bişey var ama bilmem ki yapabilirimisin zor mu.
anam dedim yaprak sarması mantı bişey isteyecek.söyle bakalım neymiş dedim.
cevap :KISIR
Geçmiş olsun
Damada geçmiş olsun kolay gelsin
Bende eşimin ilk görev yeri olan Muş'ta yaşamıştım o kadar soğuktu ki
Bu hafta birbirimizden altta kalır yanımız yok yani. Bu hafta menü yazcam söz veriyorum, takip edelim birbirimiziElifiiim sen beni dov sabitim
Hastayim doktorum usütüm galiba. Bı de şu mastit belası galiba acio ve sert
Masum boyuna göre kilo vermen iyi degilmi kilon az
Haftada yarım.kilo iyi bence
Tebrikler
alkış ortime maşallah maşallah darısı bu haftaya
pamuk tebrikler canim
Heyecandan unuttum 77 ydi 1.6 kilo fark
Ceyda arselka tebrikler
tebrikler rakibem hep eksilsin hiç artmasına insallah
doktorum tebrikler
Ben kahvaltı hazırlığına uçarrr
Yusufu bırakıp ancak gelirim 2 saate .
O zamana kadar gelsin
Elhamdülillah 4 lü sayıları göremicem diye korktum dün ama şükür inmiş mutlu oldum. İnşallah haftaya dediğin gibi 3leri görürüm. Belki daha fazla olur. Bakalım bakalım :)
Teşekkür ederim aynı takımda devam etmem gerektiğini bilmiyordum
Günaydın kızlar rrrrrrrrrr
Ponpon sallayin bana ben sallayamiyorum
Geçen hafta 64,9
Bu hafta 63.9
Fark 1
İyiki geri dönmüş üm beni almış siniz
Allah razı olsun
Her cuma bir adım yaklaşıyor um yaza ve eski bana
Geçmiş olsun canım gece ev temizlediniz o zaman Ayy ben bugün donla tartildim o zamankeşke daha önce okusaydim mesajı
Günaydın kızlar
Geçen hafta 68,9
Bu hafta 68,3
Fark 600maalesef biraz daha fazla bekliyordum ama buna da şükür
Bu arada kilo verenleri tebrik ederim
üşüttüm sanırm ama nerde bilmiyorum
karnım davul gibi ve agrım var
Çarşamba ayran detoxuna başladım maglumunuz
Başlamadan önce bir tartıldım gözlerime inanmadım +800 ile 77.3
Maglum günlerin de etkisiyle hem biyolojk hem psikolojik patlamak üzere olan balon gibiyim
Sonuca gelirsek 75.9
Geçen hafta:76.5
Bu hafta :75.9
Fark. :0.6
Yüzde :0.78
Ayran detoxunda n 1.4 kilo gitti ama bu haftaya 0.6 yansıdı
kızlar çok hoşsunuz
evet ortim sorma, gece 1 i geçiyodu yattığımızda,dahada bitmedi dolabın kapaklarını açtık iyice kurusun diye,deterjanları duşakabinin içine koydum bu akşam gidince hem banyoyu yıkarım hemde oraları temzilerim artık
ortim tebrik ederim çok iyi gisiyosun
geçmiş olsun masummacaba wc için aldığın çaylar mı dokunduki
ada81 tam otobüsdeydim yazdım göndermemişim.geldim hastaydı vs beklettim şekerim.kusura bakma
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 73.8
Giden 800gr
yüzde 1,07
benim baskul mü vucutmu takık bilmiyorum ya yok ya 800gr .
gelelim zurnanın zırt dediği yere
ortim @arselka normalde sabit kaldığım görülmüştü yada az kilo aldığım 1 hafta vardı ama bu hafta spor yapamamanın etkisi sanırım artılardayım,halbuki geçen haftaki kilomdan -200 e bile düşmüştüm biliyosun,ama bugün +300 deyim,özür dilerim
geçen hafta:58,4
bu hafta:58,7
fark: +300
yüzde: +0,5136
dün akşam 1 kepçe mercimek çorbası,4 köfte,bol salata yedim,küçük bi avuç çekirdek çitledim ama inan 1 avuç yoktur bile,bunlar şişirmiş olamaz ,reglimede 1 hafta var oda şişiremez sanırım o gramları baya baya aldım ben
spor şartsporsuz olmuyo sporu bırakınca kilo alıcakmıyım neyim moralim çok bozuk
hepimiz bir başımıza iradesisiz canım, iradeli olsak buraya düşmezdik
Neydi slohanımız,
BİZ BİRLİKTE GÜZELİZ
BİZ BİRLİKTE İRADELİYİZ
BİZ BİRLİKTE BAŞARILIYZ
o zaman MENÜ vermeye devam
Günaydın Canlar
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Geçen hafta:74.7
Bu hafta: 74.6
Giden 100 gr
Çok üzgünüm.
77 den 75.4 fark 1.6
ya işte aynen bazen lanet ediyor insan
çok degişken bir hafta yaşadım ben her çeşit kiloyu gördüm
sebep ne ?
sebep yok bende bıktım ve çok demolize oldum artık
Dışarda işilerim var çıkmadan kilomu bildireyim
Geçen hafta 72,4
Bu hafta 71
Fark 1.4
İlk hafta normaldir gekecek haftalarda 500 gr dır hedefim ama haftaya yarış var kemik torbalarıyla
Hedefim ucundanda olsa 69 u görmek
kız yine pijamalrınla mı tartıldınnn hahahah))
Utanıyorum canım artık size karşı...
acaba toka mı çıkarsam 1 kiloya tamamlarmıydım.
daha ne olsun bacım öp başına koyyy ben olsam varyyaaa aman bunu yiyyeyim iki gün diyet yaparım veririm modunda olurdum hahahahyok kız o kadar hızlı değil ki
Nare83 gel benim listeden yap..beraber..misir pirinc patlagini ben istemistim onun yerine etimek yiyebilirsin yada 1 dl diyet ekmek..
Tamam Mimu bu hafta seni listeye alıyorum ama eğer 40 puanın altına düşersen yine çıkartırım haberin olaSpor kaptanımAhu060812 benim bu hafta 40 puanım vardı. Bir daha listelere girebilecek miyim?
Ay tebrik ederim pamuk maşallahın var.Allah nazarlarımızdan korusunGünaydın kızlar rrrrrrrrrr
Ponpon sallayin bana ben sallayamiyorum
Geçen hafta 64,9
Bu hafta 63.9
Fark 1
İyiki geri dönmüş üm beni almış siniz
Allah razı olsun
Her cuma bir adım yaklaşıyor um yaza ve eski bana
Ceyda tebrik ederim arayı açıyorsun
Canım spordan biraz artı gelmiştir kas kütlesinden haftaya daha iyi olur inşallahGünaydın kızlar
Geçen hafta 68,9
Bu hafta 68,3
Fark 600maalesef biraz daha fazla bekliyordum ama buna da şükür
Bu arada kilo verenleri tebrik ederim
5 dk gel ve menü ver Elif yoksa motive olamazsın
Kız çarşambaya kadar normal bi diyetisyen menüsü yapsana çok sıradışı beslendin bu ara.bi şaşırsın vücut sonra Çarşamba Perşembe ayran tamamdırGünaydın Canlar
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Geçen hafta:74.7
Bu hafta: 74.6
Giden 100 gr
Çok üzgünüm.
Gunaydinn kizlarr hadiii insallahhh boll boll eksilerimizz olsun inşallah hayırlu huzurlu nurlu cumalar dilerim
Geçen hafta :86,9
Bu hafta :86,2
Giden :0,70
Yüzde :0.81
Tebrik ederim ortim süpersin.bu hafta da böyle devam et daha iyi olacaksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?