Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende oglen listeye uygun yemekler cikiyor senin isyerinde diye düşünmüştüm..

Aynen Ausum sabah guzelce kahvaltimi yaptim simdi kahvemle 3 gunkurusu yedim. Saatine uyarak yapacagim..makarnami hasladim sabah..ikindi aramada portakal getirdim

vuracam kırbacı vuracam kırbacı

Helalll ortimmmm maşallahhh Haftayaa daha hızlı giriş yapacagımm hain planlarım var kendimle ilgili

ben kesin kilo alırım onunla menü arttırımımı no nonono

Liste bugün açılıyor haberin ola

bu akşam dansdansdans

ayyyy ahuuuu hoşgeeeeldin 70 leeeeer süper süper

Gecen hafta..72.500
Bu hafta..71.600
Giden..-900 ))
Yuzde .. 1.24

Eki Görüntüle 1958415

kaptanım bi ponpon alayım ))))

Adaaaa yaaa inanılmaaaz sevindim , nasıl moral oldu değil mi ?

Tebrikler tatlım , demek ki fazla spor send ekaz yapıyormuş , ahu duymasın

Süper yaa , hedef 60 lar artık

Dur biraz daha pon pon serpiştireyim şuracığa

harbiden korku filmi gibi .

Böyle daha güzel ...kafandaki programla hafta çabuk toparlanıyor

Ya ben 3-4 ay öncesinde 64 kiloydum ne güzel eşim de diyor 'ben olsam yemem içmem kilomu korurum' offf

Ne güzel işte ...hiiç bunu koyma .
Eşinin destek olması süper ... burada sürekli az yiyorsun , yemedin hasta oldun , ne zaman bitecek diyet ..diyen eşlerden sonra .... bu şekilde olanı daha iyi :))

Tebrikler betülüm 4 pon pon yeter sana

Tartının olması çok iyi olacak , en azından ne olup bittiğinin farkında olacaksın .
Tabii salıdan eksileri görünce kaçamak yok artık , bitti onlar .

Bu arada tartı farkı önemli , onu bana mutlaka bildir ...haftaya sonuç listesine not düşmemiz gerekecek .

Geçen hafta 61.800
Bu hafta 61.500
Fark 300 (donla tartıldım yoksa daha çok vermişimdir don farkınıda düşelim lütfen)

Tebrikler canım , canının sıkkın olduğu bir haftada kendini yemeğe vermeyip , mutluluğu yemekte aramadığın için :)

Eminim bu haftadan itibaren eski bomba sekercimi göreceğiz sahalarda

Günaydın şekerler, hepinize bol kilo vermeler. Bildirim yapmayı özledim ben yahu. Baskülümü özledim gerçi vu ara fena almışımdır hormon vs. Hayırlısı

Tatlım benim sen şimdi güzel haberlerle gel inşallah ... tartıyı salla gitsin

ay bildirimlere tartı farkı ekleniyor ya kural gereği ...

+300 don farkı yazsam mı

tebrikler canım , çok iyi sonuçç

Evet artik kilo bildirebilirim :)

Gecen hafta:80.4
Bu hafta : 79.1
Fark: 1.300

Haftaya 80.1 ile basladim ayran asi ile 79.2 oldum
@cydnz_1

79 un güzelliğine bak bak mumu ....tamam yeter baktık beğendik :) şimdi artık 78 zamanı

Tebrikler canım .

Geçen hafta 74
Bu hafta 73.2
Fark 0.8
Yüzde %1.08

Aslında bu hafta daha çok eksi görmüştüm ama bugün wc problemim oldu bekledim ama çözülmeyince tartıldım artık

wc farkı yazayım mı sana da bildirimde

Bu hafta daha güzel olacak .. verdiğin sözü ben unutmadım sana da unutturmam ..kaçtı o 4.59 mu

Tebrikler ..... bu hafta lütfen ama lütfen geçmişe dalmadan önce anı yakala , gir bir selam ver menü yaz .... gerisine sonra bak .

Tebrikler o zaman haftaya yarışmayak 2 galibiyet alan kazanıyordu cunku...ammannn eller havaya )

Yoooook , bunun önlemini baştan aldım ben Kurallara yazmıştım 3-0 kaybedene kaptan tarafından ceza var

Aynen Ausum sabah guzelce kahvaltimi yaptim simdi kahvemle 3 gunkurusu yedim. Saatine uyarak yapacagim..makarnami hasladim sabah..ikindi aramada portakal getirdim

Eşinin dönüşe ne kadar kaldı ? Sormuş muydun aklımdan mı geçirmiştim unuttum :) yabancı değilsin bir daha sorayım

Hmmm regl etkisi metkisi ...geldi mi 79 lar geldiiiiiiiiiii , o zaman gelsin

Tebrikler , sende regl sonrası haftayı iyi değerlendir ahum , bulunmaz nimet ....79 dan koşarak uzaklaşman için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…