kız onlar yenmiştir, ikisi de bizden hafifevveeeeeettt biz yendik virgül farkıyla.
Haha kiz yaramasin aksin gitsin hemenyarasın koçumaaaaaaaaaaaa
Yok canim ayni marul dere otu maydanoz takiliyorumada81 benim hesaba bakıp kendini kahvaltının mis ellerine teslim etme.bu haftanın üstüne kilo vermek daha zor ona göre.
Bende oglen listeye uygun yemekler cikiyor senin isyerinde diye düşünmüştüm..liste uygulayamıyorum ki
yeemek çıkıyor ya rahat oluyor in aşgıda ye çık
benim akşamlar sorunlu
hemen bişiy yapıştırmalıyım akşamlara...
yine sebze suyumu yapsam dedimmm bakalım ptesiye kadar
ama hafta sonu biraz freee takılcamm
Bende oglen listeye uygun yemekler cikiyor senin isyerinde diye düşünmüştüm..
Hastayim doktorum usütüm galiba. Bı de şu mastit belası galiba acio ve sertyatiom öyle tarrilMk için kalktım. Gece tansiyonum düstü eşim tuptuzlu ayran icrdi. Gr gr aldım zaar kilo bildirim ı sevmedim
Astim dolaba diyetimi cevizleri kirdim hazirladim..hurma ve badem almam lazim ara icin. Eki Görüntüle 1958216
Aynen Ausum sabah guzelce kahvaltimi yaptim simdi kahvemle 3 gunkurusu yedim. Saatine uyarak yapacagim..makarnami hasladim sabah..ikindi aramada portakal getirdimTebrikler dely'immm .
İşte böyle artık ...öyle 200-300 ler yok 75 e kadar ...
Haftaya da en az 85.5 görmeliyiz.
Hiç bozma düzenini ... azminde geri döndü sıkı sıkı sarıl ona ve tabiii bize de sarıl
Tubacım evet senin artı çıkışları çok iyi hatırlıyorum , bi hafta gelir pat diye artı 1 der çıkardın
Yalnız regl sonrası hafta bulunmaz nimettir .
Bak bu mesajımı unutma . Haftaya çok iyi değerlendir . En iyi kilo giden haftadır regl sonrası . En az 1 kilo gelmeli ve 84
Şaşıran sen misinnnnnn yoksa ben miiiiiiiiii bilemediiiimmmmmmmmm
Oooo day nazarlara mı geldin yavrum .
İki orti bu hafta yerinizde saymışsınız .
Ama liste geldi , dolaba asıldı artıkhaftaya çok iyi olacak .
Yapabildin mi
Saat 4 ü geçmesin , porsiyon bir kaseden çok olmasın ... yeşilliği bol olsun ...sana da afiyet olsun
Geçmiş olsun vero .
Bu hafta iyi gitmedin . Her şeyden canın çekti . Aç değildin , sürekli aklın yemekteydi ...İkisi çok farklı şeyler . Ve hevesin , çoşkun çabuk kaçtı .
Olmadı yanii . Yoksa 300 gr. kötü değil . Ama sen kararlı değilsin , bu halini sevmedim hiç .
yok artık
haftaya eksilerde olursam -ki olucam,çünkü bu hafta çok spor yapıcam çok spor yapıcam, vurucam kırbacı vurucam kırbacı,vericem kiloları, eksilerde olucam o zaman 2 türlüsünden bende tartılcam
Helalll ortimmmm maşallahhhEveeettt gelelim kilo bildirimine yalnız ayran aşınbende pek işe yaramadı severek yedim iştahla yedim acı çekmedim ondan oldu 300-400 anca fark ettirmiştir
Geçen hafta 80.4
Bu hafta 79.8
Fark -600
Yüzde 0.75
Reglim yakın tabi bide o var
Düğün tarihi tam olarak belli mi üzüm ?
Bir prog. yapayım kafamda senin hesaplarla ilgili ?
Ve teşekkürler sözlerin için
Bugünkü kahve bitter makulda . hafta sonunu şimdiden planla bence .
O relakslık iyi gelmiyor sana benden söylemesi .
Hmmm depresyon haftasını geç
4 günü tekrar yapmak için erken
O zaman menü arttırma deneyeceğiz bu hafta .... napak ? battı balık yan gider olmalıyız ya
Liste bugün açılıyor haberin ola
Eveeettt gelelim kilo bildirimine yalnız ayran aşınbende pek işe yaramadı severek yedim iştahla yedim acı çekmedim ondan oldu 300-400 anca fark ettirmiştir
Geçen hafta 80.4
Bu hafta 79.8
Fark -600
Yüzde 0.75
kaptanım bi ponpon alayım))))
Dur daha hava gece _30 mutfak dolabının içinde ki boru patlamış mutfak odaları gezmiş en son köşede ki bizim odaya gelmiş
Bı uyandım odanın içi su dolu rüyadır dedim yattım sonra bir daha bakayım dedim ne rüyası kabus işin tuhafı gündüz sular akmaz dı alacağı varmış hamileyim hastaneden çıkalı bir hafta olmuş yardım edecek kimse yok halıları dışarı attık dondu hemde saçaklı suyu apartmanın içine attık dondu
Sonuç o bir hafta zehirlenip hastanede kalmanın hürmetine sağlık olsun dedik halıları sobada kuruttuk biraz koktular
Ausencia
cumartesi : sabah dukan krep , öglen kısır karnıbahar ile yapacagım
pazar: maile kahvaltısı ama beniki diyet olur , balık yapmayı planlıyorumm birde
pazartesi ,salı,çarşşamba : duruma göre yumurtalı,etiformlu kahvaltı
durma göre yumurtalı , öglen uayn yemeklerden, uymayanları uydurcaz
akşam yeşilelma, badem,yogurt karışımı işten çıkmadanada81
perşembede : yyumurtalı kahvaltı, öglen ne çıkarsa yemegi , akşam nosss 4 ten sonra su bile içmemm
plan olmaynca olmuyor bende haklısın
Ya ben 3-4 ay öncesinde 64 kiloydum ne güzeleşim de diyor 'ben olsam yemem içmem kilomu korurum' offf
Ayy bünyeme afiyet
Geçen hafta: 76.7
Bu hafta: 76.1
Fark: 0.6
Size ne menü verdiysem, kuş kadarını yedim. Öyle kuş kadardı ki, şu an açlıktan ölüyorumİnşallah gelecek hafta 75 olacağım, inşallah Kendi tartımda en geç pazartesi elime ulaşmış olur , iş adresini verdim. Diyetisyene gidip, hem onda hem tartıda aynı anda tartılıp farka bakacağım. Hem de haftanın başında hedefe doğru gidip gitmediğimi görmüş olurum
Geçen hafta 61.800
Bu hafta 61.500
Fark 300 (donla tartıldım yoksa daha çok vermişimdir don farkınıda düşelim lütfen)
Günaydın şekerler, hepinize bol kilo vermeler. Bildirim yapmayı özledim ben yahu. Baskülümü özledimgerçi vu ara fena almışımdır hormon vs. Hayırlısı
Günaydın kızlar bende tartı bildireyim
Geçen hafta 63.2
Bu hafta 62.2
Fark1000
Yalnız şunu belirteyim geçen hafta tartıldığım kiloda üstümde pijama vardı bu hafta o kadar don muhabbetinden sobra atlet ve donla tartıldım ama 200-300 pijama dahi olsa ben o rakamı gördüğüm için çok mutluyum
Evet artik kilo bildirebilirim :)
Gecen hafta:80.4
Bu hafta : 79.1
Fark: 1.300
Haftaya 80.1 ile basladim ayran asi ile 79.2 oldum
@cydnz_1
Geçen hafta 74
Bu hafta 73.2
Fark 0.8
Yüzde %1.08
Aslında bu hafta daha çok eksi görmüştüm ama bugün wc problemim oldu bekledim ama çözülmeyince tartıldım artık
Tebrikler o zaman haftaya yarışmayak 2 galibiyet alan kazanıyordu cunku...ammannn eller havaya)
Aynen Ausum sabah guzelce kahvaltimi yaptim simdi kahvemle 3 gunkurusu yedim. Saatine uyarak yapacagim..makarnami hasladim sabah..ikindi aramada portakal getirdim
Eveeettt gelelim kilo bildirimine yalnız ayran aşınbende pek işe yaramadı severek yedim iştahla yedim acı çekmedim ondan oldu 300-400 anca fark ettirmiştir
Geçen hafta 80.4
Bu hafta 79.8
Fark -600
Yüzde 0.75
haftaiçi regl olursan vende iddialıyım haftaya inşallah ortim ezip geçiçezHelalll ortimmmm maşallahhhHaftayaa daha hızlı giriş yapacagımm hain planlarım var kendimle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?