- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
haftaiçi regl olursan vende iddialıyım haftaya inşallah ortim ezip geçiçez
haftaiçi regl olursan vende iddialıyım haftaya inşallah ortim ezip geçiçez
Ayy hoşgeldiiii tez gitsiiiin innnnşaaalllaaahhhhben kesin kilo alırım onunla menü arttırımımı no nonono
bu akşam dansdansdans
ayyyy ahuuuu hoşgeeeeldin 70 leeeeer süper süper
Kesinlikle kaptanım 79 dan hızla uzaklaşmam lazım
Adaaaa yaaainanılmaaaz sevindim , nasıl moral oldu değil mi ?
Tebrikler tatlım , demek ki fazla spor send ekaz yapıyormuş , ahu duymasın
Süper yaa , hedef 60 lar artık
Dur biraz daha pon pon serpiştireyim şuracığa
harbiden korku filmi gibi .
Böyle daha güzel ...kafandaki programla hafta çabuk toparlanıyor
Ne güzel işte ...hiiçbunu koyma .
Eşinin destek olması süper ... burada sürekli az yiyorsun , yemedin hasta oldun , ne zaman bitecek diyet ..diyen eşlerden sonra .... bu şekilde olanı daha iyi :))
Tebrikler betülüm4 pon pon yeter sana
Tartının olması çok iyi olacak , en azından ne olup bittiğinin farkında olacaksın .
Tabii salıdan eksileri görünce kaçamak yok artık , bitti onlar .
Bu arada tartı farkı önemli , onu bana mutlaka bildir ...haftaya sonuç listesine not düşmemiz gerekecek .
Tebrikler canım , canının sıkkın olduğu bir haftada kendini yemeğe vermeyip , mutluluğu yemekte aramadığın için :)
Eminim bu haftadan itibaren eski bomba sekercimi göreceğiz sahalarda
Tatlım benimsen şimdi güzel haberlerle gel inşallah ... tartıyı salla gitsin
ay bildirimlere tartı farkı ekleniyor ya kural gereği ...
+300 don farkı yazsam mı
tebrikler canım , çok iyi sonuçç
79 un güzelliğine bak bak mumu ....tamam yeter baktık beğendik :) şimdi artık 78 zamanı
Tebrikler canım .
wc farkı yazayım mı sana da bildirimde
Bu hafta daha güzel olacak .. verdiğin sözü ben unutmadım sana da unutturmam ..kaçtı o 4.59 mu
Tebrikler ..... bu hafta lütfen ama lütfen geçmişe dalmadan önce anı yakala , gir bir selam ver menü yaz .... gerisine sonra bak .
Yoooook , bunun önlemini baştan aldım benKurallara yazmıştım 3-0 kaybedene kaptan tarafından ceza var
Eşinin dönüşe ne kadar kaldı ? Sormuş muydun aklımdan mı geçirmiştim unuttum :) yabancı değilsin bir daha sorayım
Hmmm regl etkisi metkisi ...geldi mi 79 lar geldiiiiiiiiiii , o zaman gelsin
Tebrikler , sende regl sonrası haftayı iyi değerlendir ahum , bulunmaz nimet ....79 dan koşarak uzaklaşman için
Nerdeyse 15 kilo verdim kız şaka maka ama bu düzeni bozmadıktan sonra mayısa görürüm belki 6 haa görürüm demiiiahu gelmiş 70lere ben gideyim 60lara..ben 60lara gidene kadar ahu elimden tutacak.maşallah ahu.
ya diyete de uygun olsa yağı, salçası falan filan pek uygun olmaya biliyor. Evden getirmek en güzeli.hım dur bi bakayım tekrar listeyee çıktı alayım
İnşallah kız olucaz inşallah3-0 olcakk sankimm ne dersin güzelimm
olayları artık inşallah lehime çevirecem inşallah çok sıkıldım abla kilolardan az önce sırf şişmanım diye iki arabanın arasından zor geçtim çok zoruma gittiTebrikler dely'immm .
İşte böyle artık ...öyle 200-300 ler yok 75 e kadar ...
Haftaya da en az 85.5 görmeliyiz.
Hiç bozma düzenini ... azminde geri döndü sıkı sıkı sarıl ona ve tabiii bize de sarıl
Tubacım evet senin artı çıkışları çok iyi hatırlıyorum , bi hafta gelir pat diye artı 1 der çıkardın
Yalnız regl sonrası hafta bulunmaz nimettir .
Bak bu mesajımı unutma . Haftaya çok iyi değerlendir . En iyi kilo giden haftadır regl sonrası . En az 1 kilo gelmeli ve 84
Şaşıran sen misinnnnnn yoksa ben miiiiiiiiii bilemediiiimmmmmmmmm
Oooo day nazarlara mı geldin yavrum .
İki orti bu hafta yerinizde saymışsınız .
Ama liste geldi , dolaba asıldı artıkhaftaya çok iyi olacak .
Yapabildin mi
Saat 4 ü geçmesin , porsiyon bir kaseden çok olmasın ... yeşilliği bol olsun ...sana da afiyet olsun
Geçmiş olsun vero .
Bu hafta iyi gitmedin . Her şeyden canın çekti . Aç değildin , sürekli aklın yemekteydi ...İkisi çok farklı şeyler . Ve hevesin , çoşkun çabuk kaçtı .
Olmadı yanii . Yoksa 300 gr. kötü değil . Ama sen kararlı değilsin , bu halini sevmedim hiç .
Allah kabul etsin canımYetişemiyorum sizi okumaya
cüzüm var okunacak cuma saatine kadar okuyayım, gelicem sonra inşallah
dört ponpon bana ziyadesiyle fazla kaptanım
Adaaaa yaaainanılmaaaz sevindim , nasıl moral oldu değil mi ?
Tebrikler tatlım , demek ki fazla spor send ekaz yapıyormuş , ahu duymasın
Süper yaa , hedef 60 lar artık
Dur biraz daha pon pon serpiştireyim şuracığa
harbiden korku filmi gibi .
Böyle daha güzel ...kafandaki programla hafta çabuk toparlanıyor
Ne güzel işte ...hiiçbunu koyma .
Eşinin destek olması süper ... burada sürekli az yiyorsun , yemedin hasta oldun , ne zaman bitecek diyet ..diyen eşlerden sonra .... bu şekilde olanı daha iyi :))
Tebrikler betülüm4 pon pon yeter sana
Tartının olması çok iyi olacak , en azından ne olup bittiğinin farkında olacaksın .
Tabii salıdan eksileri görünce kaçamak yok artık , bitti onlar .
Bu arada tartı farkı önemli , onu bana mutlaka bildir ...haftaya sonuç listesine not düşmemiz gerekecek .
Tebrikler canım , canının sıkkın olduğu bir haftada kendini yemeğe vermeyip , mutluluğu yemekte aramadığın için :)
Eminim bu haftadan itibaren eski bomba sekercimi göreceğiz sahalarda
Tatlım benimsen şimdi güzel haberlerle gel inşallah ... tartıyı salla gitsin
ay bildirimlere tartı farkı ekleniyor ya kural gereği ...
+300 don farkı yazsam mı
tebrikler canım , çok iyi sonuçç
79 un güzelliğine bak bak mumu ....tamam yeter baktık beğendik :) şimdi artık 78 zamanı
Tebrikler canım .
wc farkı yazayım mı sana da bildirimde
Bu hafta daha güzel olacak .. verdiğin sözü ben unutmadım sana da unutturmam ..kaçtı o 4.59 mu
Tebrikler ..... bu hafta lütfen ama lütfen geçmişe dalmadan önce anı yakala , gir bir selam ver menü yaz .... gerisine sonra bak .
Yoooook , bunun önlemini baştan aldım benKurallara yazmıştım 3-0 kaybedene kaptan tarafından ceza var
Eşinin dönüşe ne kadar kaldı ? Sormuş muydun aklımdan mı geçirmiştim unuttum :) yabancı değilsin bir daha sorayım
Hmmm regl etkisi metkisi ...geldi mi 79 lar geldiiiiiiiiiii , o zaman gelsin
Tebrikler , sende regl sonrası haftayı iyi değerlendir ahum , bulunmaz nimet ....79 dan koşarak uzaklaşman için
gubarırkene cortlamayakİnşallah kız olucaz inşallah
Lakin hesapladın mı hiç ortalamamızı biz böyle gubarırkene cortlamayak
ah olsa bende basenleri yontacam.ay bugün elbise giydimmm dün ne hayalelr kurmuştum incecik duracaktım içinde ama bu bel bölgesi beni mahvetti yaa nasıl kalın duruyor belim belde değil bel oyuntusunun hemen altı bel oyuntusu var ince sonra kalınlaşıyor basenlere kadar kapkalın... kesip atma aletin var mı doktorumkelebekolacam
haklısın canım daha çok emek harcamamız lazım Allahım yüzümüzü kara çıkartmadan şu işin üstesinden gelmeyi nasip etMoralin bozulmasın canım, kuş kadarsın, küçük oynamalar olacaktır. Gelecek hafta eksi yöne çevirirsin
ooo MAŞALLAH AebenimHedefini gelecek Cumaya gör inşallah Sen, @Daydream15 , Ausencia azimlisiniz maşallah, tuttuğunuzu koparırsınız Alimallah
hadi bakalım şekerim
Güzelim 20 kilonun yanında 6 kilonun lafımı olur DEMEYECEĞİMSenin için olabilir, hadi bakalım gelsin 58ler
Birbuçuk başlarda gider inşallah yeterki sadece sağlıklı şeyler yeyiyelim. Ben de her daim başaramıyorum bunu ama inşallah birlikte başarırız
Ooo dely, bu hafta 100 gr beni geçmişssin, tebrik ederimGelecek haftaya sıkıysa geç
Tubam tebrik ederimCanım benim ben inanıyorum ki ben de sende hakkıyla diyet yaparsak her hafta en az 800 gr gider bizden, çünkü bizde malzeme bol .. Eğer gram gram veriyorsak, tam anlamıyla adapte olamıyoruzdur. Bunu önce kendime söylüyorum bilesin...Gel hakkını verip mayısa ponpon kız olalım
vero verooooo, maşallah sana kuzu
Way way wayyy ADA ya bak, elleri çakTebrik ederim, beni mortis ettin
Tam bir kabus
Günaydın ablacım iyiyim Allaha şükür sen nasılsınSağlık olsun canım sen iyi olda bende korkuluyorum tartılmaya
Ayyyyy canım süper nihayet emeklerinin karşılığını almışsınnn
Tekrar Kutlarım canım
Günaydın canım nasılsın
ya diyete de uygun olsa yağı, salçası falan filan pek uygun olmaya biliyor. Evden getirmek en güzeli.
Misal ben dün akşam ayran ve bir tane fırında karnabahar mücveri yedim. Hani portakal veya ananas yiyecektim ya, onun yerine bir küfte kadar mücver yedim.
Geri kalanını bugün yanıma aldım. İçinde sadece biraz galeta unu var. Yağsız bir sebze köftesi. Yemekhaneye gitmek istesem her şey çok yağlı, eminim de zeytinyağı değil
Merhaba
Ayran.detoksu.sonuc.fiyaskosu
+ 100
Ve kilitlenen sistemim. Wc zaar zor oda yetersiz!
Bir daha yanaşmam bu diyete.
İlginçtir 2011 de yapmisim, kilo vermisim.
Bu kez.arti 100.
Neyse bu haftaki bildirimim
Geçen hafta 79,3
Bu hafta 79,1
Fark 200 gr
Yüzde 0,25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?