Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben kesin kilo alırım onunla menü arttırımımı no nonono

bu akşam dansdansdans

ayyyy ahuuuu hoşgeeeeldin 70 leeeeer süper süper
Ayy hoşgeldiiii tez gitsiiiin innnnşaaalllaaahhhh
Kesinlikle kaptanım 79 dan hızla uzaklaşmam lazım
ahu gelmiş 70lere ben gideyim 60lara..ben 60lara gidene kadar ahu elimden tutacak.maşallah ahu.
Nerdeyse 15 kilo verdim kız şaka maka ama bu düzeni bozmadıktan sonra mayısa görürüm belki 6 haa görürüm demiii

hım dur bi bakayım tekrar listeyee çıktı alayım
ya diyete de uygun olsa yağı, salçası falan filan pek uygun olmaya biliyor. Evden getirmek en güzeli.

Misal ben dün akşam ayran ve bir tane fırında karnabahar mücveri yedim. Hani portakal veya ananas yiyecektim ya, onun yerine bir küfte kadar mücver yedim.

Geri kalanını bugün yanıma aldım. İçinde sadece biraz galeta unu var. Yağsız bir sebze köftesi. Yemekhaneye gitmek istesem her şey çok yağlı, eminim de zeytinyağı değil

olayları artık inşallah lehime çevirecem inşallah çok sıkıldım abla kilolardan az önce sırf şişmanım diye iki arabanın arasından zor geçtim çok zoruma gitti

dört ponpon bana ziyadesiyle fazla kaptanım bana dört versen sesimi çıkaramam bu hafta Seviyorum seni

ay bugün elbise giydimmm dün ne hayalelr kurmuştum incecik duracaktım içinde ama bu bel bölgesi beni mahvetti yaa nasıl kalın duruyor belim belde değil bel oyuntusunun hemen altı bel oyuntusu var ince sonra kalınlaşıyor basenlere kadar kapkalın... kesip atma aletin var mı doktorum kelebekolacam

ah olsa bende basenleri yontacam.

haklısın canım daha çok emek harcamamız lazım Allahım yüzümüzü kara çıkartmadan şu işin üstesinden gelmeyi nasip et

cnm bizim yemekleirn yagı filan orantılı , birde öyle bildigin ev yemegi 3 çeşitt
salata barımız neyin yok yaniii
bugünki yemekler feci emmeee

milföy böregi peynirli
patates salatası
tavuk çorbasıı , illaki diyete uygun bir eşitte olsa çıkabiliyorrr

Merhaba
Ayran.detoksu.sonuc.fiyaskosu
+ 100
Ve kilitlenen sistemim. Wc zaar zor oda yetersiz!
Bir daha yanaşmam bu diyete.
İlginçtir 2011 de yapmisim, kilo vermisim.
Bu kez.arti 100.
Neyse bu haftaki bildirimim
Geçen hafta 79,3
Bu hafta 79,1
Fark 200 gr
Yüzde 0,25

aaa çok ilginç ilk defa sonuç alamayan birini gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…