Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy bünyeme afiyet

Geçen hafta: 76.7
Bu hafta: 76.1
Fark: 0.6

Size ne menü verdiysem, kuş kadarını yedim. Öyle kuş kadardı ki, şu an açlıktan ölüyorum İnşallah gelecek hafta 75 olacağım, inşallah Kendi tartımda en geç pazartesi elime ulaşmış olur , iş adresini verdim. Diyetisyene gidip, hem onda hem tartıda aynı anda tartılıp farka bakacağım. Hem de haftanın başında hedefe doğru gidip gitmediğimi görmüş olurum

Ya ben 3-4 ay öncesinde 64 kiloydum ne güzel eşim de diyor 'ben olsam yemem içmem kilomu korurum' offf
Hakkat elif tam sopalıksın bence bünyem iyi veriyor diye şimarıp tekrar yiyorsun nasıl olsa veririm diye yoksa her sene 10 küsür kilo ver al .

Paşalar nasıl sen çalışıyorsun onlara annenmi bakıyor ? Kv kimde kalıyor ?

Sağlık olsun canım sen iyi olda bende korkuluyorum tartılmaya
Gecen hafta..72.500
Bu hafta..71.600
Giden..-900 ))
Yuzde .. 1.24

Eki Görüntüle 1958415

Ayyyyy canım süper nihayet emeklerinin karşılığını almışsınnn
Tekrar Kutlarım canım

Günaydın kızlarrrr

Günaydın canım nasılsın

aman allahım,filmini izlesem dayanamazdım heralde ama başa gelince uğraşılıyo demi
beterinden allah korusun

Günaydın kızlar bende tartı bildireyim
Geçen hafta 63.2
Bu hafta 62.2
Fark1000
Yalnız şunu belirteyim geçen hafta tartıldığım kiloda üstümde pijama vardı bu hafta o kadar don muhabbetinden sobra atlet ve donla tartıldım ama 200-300 pijama dahi olsa ben o rakamı gördüğüm için çok mutluyum

Amin ablacım çok teşekkür ederimm güzel düşüncelerin için

tebriklerr canim )

Begümüm geçmiş olsun canım . Gecen yaz su arıtıcısı patlamıştı bizdede mutfak halısı antre tümden ıslanmıştı .

az daha geç kalsan olimpik havuza dönecekmiş desene,ayy şaka bi yana gerçekten çok kötü bir durum,allah bidaha yaşatmasın
bu arada herkesin su basma anısı varmış bi benim yokmuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…