İyiyim canım sen nasılsıngünaydın cnmmmm nasılsınn
Hakkat elif tam sopalıksınYa ben 3-4 ay öncesinde 64 kiloydum ne güzeleşim de diyor 'ben olsam yemem içmem kilomu korurum' offf
İyiyim canım sen nasılsın
Burdayımm burdayımm işte burdayımmnerdesin canımözledik seni
Kilo bildirim
Geçen hafta 63.2
Bu hafta 62.9
Fark 300 gr .
Napiyim ben daha . Az önce kahvaltı yaptım hem de bir dilim ekmekle. Eşim gece çok kızdı açsın ondan bu halin die. Haklıydı. Gece yemedim ama bayiliodum 3 kasik yoğurt yedim
Günaydın kızlarrrr
Demeee çok geçmiş olsun canım geçmişe bakmadım bakıcam birazdan teşekkür ederim sen ne kadar verdinvalla bu hafta çok gerildim boynum tutuldu
kilom sürekl oynadıı filan amaaa inş bu hafta toparlayacaım 300 gr içinde tebrik edeirm cnm
Teşekkür ederim ablacım inşallahŞekercim rabbın şifa versin kuzum
Bişi çıkmıycak inşallah
Dur daha hava gece _30 mutfak dolabının içinde ki boru patlamış mutfak odaları gezmiş en son köşede ki bizim odaya gelmiş
Bı uyandım odanın içi su dolu rüyadır dedim yattım sonra bir daha bakayım dedim ne rüyası kabus işin tuhafı gündüz sular akmaz dı alacağı varmış hamileyim hastaneden çıkalı bir hafta olmuş yardım edecek kimse yok halıları dışarı attık dondu hemde saçaklı suyu apartmanın içine attık dondu
Sonuç o bir hafta zehirlenip hastanede kalmanın hürmetine sağlık olsun dedik halıları sobada kuruttuk biraz koktular
Kizzz ben denedim donlu donsuz degismedi anacim hahaGeçen hafta 61.800
Bu hafta 61.500
Fark 300 (donla tartıldım yoksa daha çok vermişimdir don farkınıda düşelim lütfen)
Amin ablacım çok teşekkür ederimm güzel düşüncelerin içinCanım ne demek biz burda bi aile gibi olduk gerekirse berabet ağlsrız gerekince bersber güleriz
Canım hadtalıkların en büyük tedavidi moral lütfen kendini üzme mevlam görelim neyler
Neyler ise güzel eyler
İnşallah bugünlerdeki üzüntü nün sevinçinide yaşayacaksın
Güzel haber ler al inşaallah canım
Ahum inan sporlarımuzdaki katkın çok büyük ellerine sağlık canım
Ahum o 68 falan orayı anlamadım canısı
tebriklerr canimAyy bünyeme afiyet
Geçen hafta: 76.7
Bu hafta: 76.1
Fark: 0.6
Size ne menü verdiysem, kuş kadarını yedim. Öyle kuş kadardı ki, şu an açlıktan ölüyorumİnşallah gelecek hafta 75 olacağım, inşallah Kendi tartımda en geç pazartesi elime ulaşmış olur , iş adresini verdim. Diyetisyene gidip, hem onda hem tartıda aynı anda tartılıp farka bakacağım. Hem de haftanın başında hedefe doğru gidip gitmediğimi görmüş olurum
Begümüm geçmiş olsun canım . Gecen yaz su arıtıcısı patlamıştı bizdede mutfak halısı antre tümden ıslanmıştı.
Geçen hafta 61.800
Bu hafta 61.500
Fark 300 (donla tartıldım yoksa daha çok vermişimdir don farkınıda düşelim lütfen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?