Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok istiyorum hatta inst.takipte ettiklerim yapıyolar ama şartlar işte gidemem

evde yapamaz mısın tatlım? en azından hareketleri... ben ahunun gönderdiğini yapacağım düzenli olarak spor salonunda..ç

Ortilik orti ruhu gerektirir, öyle kazanınca orti kaybedince morti yok ortiysek sonuna kadar ortiyiz

vay be saaadet o zaman bu hafta üzme beniii hergün menünü yaz kontrol altında kalalım... menüsünü yazmayanı ortisi morti etsinnn

aslında geçen hafta eliptike ek kardio olsun diye jillan ablamla başlamıştım ama gelen gidenden kaldı,ahunun videosunu aldım bu akşam başlayabilirsem yapıcam o aklımda zaten

şerymmm niye canını sıkıyorsun
denedin olmadı yola devam
bak burda 4 günlük listeyi yapanlar enaz 1,5 verdiler bende 600 vermiştim
denedin olmadı ,, bu hafta bol protein almaya çalış
Sanirim.sebep stres
Çok sıkıntılı bir.hafta.geçirdik ailecek
O arada bile diyet yaptim salmadim
Neyse, bu.hafta geçti.
Yani detoks yapmasam 300.gr.gitmis olacakti
Bağırsakları kilitledi o bakliyat.
Bana göre değilmiş anladim.
Haftaya kaldi umutlarımız

mimu88 Allah senii kahvaltıda kabak yedim sayende nım nım nım çok güzel bi kahvaltıydı öğlenle birleşti bi tane ara öğün bide akşam yerim tamam ama kahvaltım nefistir kırmızı biber yeşil köy biberi birde dilimlediğim kabakları döküm tost makinesinde ızgara yaptım haşlanmış yumurta ve beyaz peynirle bir elimde bıçak bir elimde çatal şöyle keyifli keyifli yedim ımmm aldığım zevki anlatamam.

demi yani,paçalıda olabülü,iplide
Aynen.begumum.
Geluse geluuu gelmesse gendu buluuu
Bu arada sanada geçmiş olsun
Evi su basmış.
Ben de.yalnız yaşarken evi.su basmisti.
Arkadaşla eglendik, dedi.gel bizde kal.
Tamam dedim ama baktim rahat edemiyorum sabah 6 da kalktim rve gittim
1 saat sonra.mutfak altındaki su borusu patladı
Ben şok.
1 kezde.ayni.evde.tuvaletteki rezervuar.borusu patlamıştı
Isten.geldim alt komsu.kapida
Ay.banyo tavanımdan.su damliyo
Evde.değildik her.halde.sanki.bilerek.patlattik.
Aman.be.valla.zor isler..

Fatma ablaaaa gezmelerden eli başına değmeyen Fatma ablaaa leslie lerini ihmal eden Fatma ablaaa hiç şaşırmadım gelmeyişinden belliydi bi insan buraya gelmedimi bilki diyet kötü gidiyo özel sorunlar hariç tabi.
Sana hiç yakışmıyor ödevlerini son dakka yapan tembel öğrencilik

sağol şerylayd,sanada geçmiş olsun,gerçekten can sıkıcı ve zor bir durum

kaptanlardan sağlı sollu kroşeler hiçte gecikmeden geliyo yani

Hadi bi kahvede ben patlatayım lakin evde beni patlatacak her yer her yerde offf
Daha domates tohumları dikecem fidelik yakında bahçe işlerinde başlar bende nereye yetişeceğimi şaşırırım hayalim çalışıp hem ev hem bahçe işlerini birilerine yaptırmak bana 300-500 kalsa yeter

kızlar öğlenki menü tam bir faciaydı
pirinçli mercimek çorbası,fırında kıymalı patates yedim yarım dilim de ekmek yedim,patatesin dibini sıyırdım,nimettir günah olmasın dedim
bugün k.hidrat patlaması yaşadım,masumdan da bayrağı devraldım bu hafta artı temzileme sırası bende

Kedibochi lütfen stres yapma ...elinden geleni yaptın , bazen deneme / yanılma yaşarız ..O yüzden vücudun ne tepki vereceği detoksları , günlük kürleri pek perşembe tavsiye etmiyorum , bunu da hep yazıyorum . Pzt deneyin , salı deneyin ... sonuçta o günde gidecek kilo yine bizden gidecek:)
Sıkma canını ... 78 gelecek ..bu hafta değilse haftaya ...

Antepia27 ahunun yazdıklarının ne eksik ne fazlası aklımdan geçen . Bırakacaksak , bilelim ...devam edeceksek salmayalım . 1000 kez de olsa yine yazacağım 105 kiloda 200 gr. gitmişse ...orada yanlış bir şeyler vardır . Kaçamak vardır ..ihmal vardır ... Büyük hedeflere küçük kaçamaklar engel olur hep.
Bende bekliyordum senden bu hafta bu sonucu . Sende kendinden bekliyordun zaten .

bu nasıl güzel anlatmaktır... yarın bende yicem banen köy biberlerini de çok severim vallahiiii canım çekti bi yerim şişti

Ayy ne.güzel ahu
Bahceli.ev hayalim
Birde kapida kopek,
Neyse., senide.tebrik edeyim canim
7 lere hosgeldin
Daimi olmasin 6 lari.gör en.kisa zamanda inşallah

Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Sabit cikan, arti cikan ce benim gibi yerinde sayablara geçmiş olsun.
Haftaya toparlriz inşallah.
@Auscencia kaptanim ben 78 i detokssuz görmüştüm ama.kaçırdım
Detoksla yakalarim sandim olmadi.
Artik haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…