- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Ortilik orti ruhu gerektirir, öyle kazanınca orti kaybedince morti yok ortiysek sonuna kadar ortiyizlittlecoffeedoc beni ortilikten atabilirsin....
Tebrikler ortim.Geçen hafta 61.800
Bu hafta 61.500
Fark 300 (donla tartıldım yoksa daha çok vermişimdir don farkınıda düşelim lütfen)
çok istiyorum hatta inst.takipte ettiklerim yapıyolar ama şartlar işte gidemem
Ortilik orti ruhu gerektirir, öyle kazanınca orti kaybedince morti yok ortiysek sonuna kadar ortiyiz
demi yani,paçalıda olabülü,iplideTebrikler ortim.
Donu ne tür biz bilmiyik, onu sen düş
aslında geçen hafta eliptike ek kardio olsun diye jillan ablamla başlamıştım ama gelen gidenden kaldı,ahunun videosunu aldım bu akşam başlayabilirsem yapıcam o aklımda zatenevde yapamaz mısın tatlım? en azından hareketleri... ben ahunun gönderdiğini yapacağım düzenli olarak spor salonunda..ç
vay be saaadet o zaman bu hafta üzme beniii hergün menünü yaz kontrol altında kalalım... menüsünü yazmayanı ortisi morti etsinnn
Sanirim.sebep stresşerymmm niye canını sıkıyorsun
denedin olmadı yola devam
bak burda 4 günlük listeyi yapanlar enaz 1,5 verdiler bende 600 vermiştim
denedin olmadı ,, bu hafta bol protein almaya çalış
Aynen.begumum.demi yani,paçalıda olabülü,iplide
Fatma ablaaaa gezmelerden eli başına değmeyen Fatma ablaaa leslie lerini ihmal eden Fatma ablaaa hiç şaşırmadım gelmeyişinden belliydi bi insan buraya gelmedimi bilki diyet kötü gidiyo özel sorunlar hariç tabi.Hayırlı günler sevgili takımım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 105.9
Bu hafta 105.7
Fark 200gr
Yüzde 0.18
Benimde moralim bozuldu ne diyelim kısmet artık
Takımıma katkı sağlayamadığım için
Çok üzgünüm
sağol şerylayd,sanada geçmiş olsun,gerçekten can sıkıcı ve zor bir durumAynen.begumum.
Geluse geluuu gelmesse gendu buluuu
Bu arada sanada geçmiş olsun
Evi su basmış.
Ben de.yalnız yaşarken evi.su basmisti.
Arkadaşla eglendik, dedi.gel bizde kal.
Tamam dedim ama baktim rahat edemiyorum sabah 6 da kalktim rve gittim
1 saat sonra.mutfak altındaki su borusu patladı
Ben şok.
1 kezde.ayni.evde.tuvaletteki rezervuar.borusu patlamıştı
Isten.geldim alt komsu.kapida
Ay.banyo tavanımdan.su damliyo
Evde.değildik her.halde.sanki.bilerek.patlattik.
Aman.be.valla.zor isler..
kaptanlardan sağlı sollu kroşeler hiçte gecikmeden geliyo yaniFatma ablaaaa gezmelerden eli başına değmeyen Fatma ablaaa leslie lerini ihmal eden Fatma ablaaa hiç şaşırmadım gelmeyişinden belliydi bi insan buraya gelmedimi bilki diyet kötü gidiyo özel sorunlar hariç tabi.
Sana hiç yakışmıyor ödevlerini son dakka yapan tembel öğrencilik
mimu88 Allah senii kahvaltıda kabak yedim sayende nım nım nım çok güzel bi kahvaltıydı öğlenle birleşti bi tane ara öğün bide akşam yerim tamam ama kahvaltım nefistir kırmızı biber yeşil köy biberi birde dilimlediğim kabakları döküm tost makinesinde ızgara yaptım haşlanmış yumurta ve beyaz peynirle bir elimde bıçak bir elimde çatal şöyle keyifli keyifli yedim ımmm aldığım zevki anlatamam.
Ayy ne.güzel ahuHadi bi kahvede ben patlatayım lakin evde beni patlatacak her yer her yerde offf
Daha domates tohumları dikecem fidelik yakında bahçe işlerinde başlar bende nereye yetişeceğimi şaşırırım hayalim çalışıp hem ev hem bahçe işlerini birilerine yaptırmak bana 300-500 kalsa yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?