Bide avukat olucak böyle mi savunacakmis hakki hukuku kadinin düsmani yine kadin bi müshil yazaydin onaaynen.ben 2 kere süt izni kullandımda üzerime gelmeyen kalmadı kaç kere hastalarım şikayet etti aylarca alışamadılar,ki ben süt iznimi çocuklarıma ve hastalarıma göre ayarladım.mesela 1 saatini 9 bucuk 10 bucukta kullandım yani şe gidip biraz hasta bakıp koş eve cocugu emzir kahvaltı yaptır koş işe.günde 4 kere asm e ev arası koşuyordum.
adım çıkmıştı cok doguran doktor.sanki 10 tane dogurdum.yahu altı üstü 2 tane arka arkaya dogurdum.hatta bi kere avukatlık okuyan bi kız beni şikayet etti kullanma süt iznini dedi yuh dedim evlenip dogurasında beni anlayasın dedim.bide hemcinsiz.
Cook icme ust uste sonra başın doner kelebegim beni uyarmisti...ben acayip bas donmesi yasiyordum bi ara...hafta iki gun yeterli aralikla yap..
Fatmacim uzulmezsen biseyler yazacagim..cok motive degilmissin gibi geliyor bana diyette...farkli bir diyetisyen denesen diyorum..bu hafta 200 verdiysen haftaya enaz 1000 vermeli senin bunyen..eger haftaya yine az verir veya sabit kalirsan biryerlerde hata var demektir..ya diyetisyen senin metabolizmani çözememiştir yada sen verdigi diyete tam uymuyorsundur..dedigim gibi niyetim seni uzmek degil sadece yardimci olmaya calismak.
Fatmam beni bilirsin çok kıvırıp yazmayı sevmem . Bana kırılmıycagınıda biliyorum kaç yıldır ahbabız şurda iyiliğin için dediğimi bilirsin.
Bu sonuca niyeyse hiç şaşırmadım
Hafta başından beri fatma niye menü vermiyor diye sordum birkaç kere sende okudun mutlaka . Hatta dedim özelden falanmı menü veriyor.
Yıllardır burdayım .biride ben olsam bile eger biri takımda olupta menüden kaçıyorsa bilinki (istisnalar hariç ) düzgün diyet tapmıyordur yada kaçamakları vardır .
Yanılıyormuyum ?
Menün yok ortada eski mesajlarına baktım şöyle ben pek göremedim.
Sence kilonun gitmemesinin sebebi nedir ???????
Yanıldıysam lütfen kusuuruma bakma
Ama yanılmıyorsan eger kendini diyet yapıyorum diye oyalıyorsansa lütfen kendine gelllllll . Sen ikili rakamlara düştüğünde burda parti yapacaktık @SARAYCA ka tüm takımla .
Hanim nerdeeeee ?????
Arkadaşların sana çok zayıflamıssın demesini senin motiveni götürüyor ??
Takıma merhaba yada iyi akşamlar birde kilo bildirmeye hal ve hatır sormaya mesaj yazıyorsun . Nerde diyetle ilgili mesajlar senden ????
Biraz yüklendim affına sıgınıyorum ama dost açı söyler ve seninde bi silkekenmeye ihtiyacın var .
Buna kesinlikle katılıyorum.. Ben gerçekten çok yıpranmıştım geçen hafta.. Durmadan yeemmelisin düşüncesi, durmadan kendini tutma düşüncesi insanı hırpalıyor.. Am ao da çok ince bir çizgi.. Ben bile bile hadsizce içimden geldiği gibi içimden gelen çocuğu konuşturdum. Bile bile yaptım- biliyordum ki bir kere kouşunca çekip gidecek İNŞALLAH...Ve hamd olsun birilerini kırmış olmakla beraber, kendim ilk günkü aşk ile diyetime sarıldımÇok doğru.
Ausum sen takımın gidişatını begenminmi anacım niye o mesajı yazdın anlamadım gerçekten.
Yaseminin dediği takımdaki arkadaşların haftalık gidişatlarına göre gayet iyi sonuçları . Ve unutulmamalıki bünyede sabırsa yoruluyor . Her hafta kilo vermek kolay değil .
Bana kızıyon biliyorum emme bazen bir iki lokma nefes aldırır dediğim bu yoksa insan pisikolojisi gerilincede kilo gitmiyor .
Azcık relax.
favoriledim.. Ama bunda meyve nerede canım, ananas yemiyecek misin yoksa bu hafta..?benim 1 haftalık kalkınma planım
sabah bir dilim ekmeğim yumurta ve ya peynirim mutlaka yeşilliğim
3-5 zeytinim
öğle 3 -4 köfte kadar etim salatam
akşam sebze yemeğim yogurdum.
acıkırsam peynirli ara öğünüm.
bak bu kadar canım yediğim havuçCanim haslanmis havucun glisemik endeksi cok yükseliyor
Haha tmm kiz bisey demedim :) senin menüler süper ztnbak bu kadar canım yediğim havuçgösteremeyeceğim kadar az
sarı ile işaretlemeye çalıştım
Eki Görüntüle 1958598
https://www.izlesene.com/video/rammstein-wo-bist-du/6822714Ben armut oglu armutummmm
yok kuzu ortiyiz sonuçta ondan attımHaha tmm kiz bisey demedim :) senin menüler süper ztn
Teşekkürler morticim bende sizi kutluyorum
Aaaa olurmu öyle şey ortim arada duraklama olur hiç sıkma canını haftaya daha iyi gider yeterki sen azmini ve istegini kaybetme canimSaatlerdir birsey yemedim.
Kahvalti bile yapmadım daha, yapasim da.yok.
Canım çok sıkıldı
Heee bak oda doğruuuu hahakız ama sen hem lahana
hem maydanoz baya karıştırmıştınn
Kizz doktorun parası bitmis ananas almayacak bu hafta hahaProfiler konuşuyor
Bu iki güzel yazıyı kendi üzerime aldım okudum, başımın üstüne koydum... Kelimesi kelimesine haklısınız.. Menü vermiyorsam bilinki kaçamaktayım, yeyip kafamı duvara vurmakla meşgulum.. Sizleri özentiyle okuyorum ama sadece özeniyorum vs..
Bir de imkanlar çok önemli. Ben bu salıya kadar çok meşgül bir dönemden geçtim. Yani foruma uğrayıp okumaya, yazmaya vaktim olmuyordu. Üç gündür rahatım elh. buraya yazınca da iş daha ciddi oluyor
Buna kesinlikle katılıyorum.. Ben gerçekten çok yıpranmıştım geçen hafta.. Durmadan yeemmelisin düşüncesi, durmadan kendini tutma düşüncesi insanı hırpalıyor.. Am ao da çok ince bir çizgi.. Ben bile bile hadsizce içimden geldiği gibi içimden gelen çocuğu konuşturdum. Bile bile yaptım- biliyordum ki bir kere kouşunca çekip gidecek İNŞALLAH...Ve hamd olsun birilerini kırmış olmakla beraber, kendim ilk günkü aşk ile diyetime sarıldım
Ama dediğim gibi çok ince bir çizgi, insan yorulunca kayıp gidebilirde.. Yine sinyalleri iki okuyup bilinçli iki günlük bir moladan yanayımAksi takdirde bastıra bastıra disiplinsizlik gizli gizli yol alıyor, ve en sonunda grup ipinin ucunu tutamadığını hissedip sonra kopup gidebiliyorsun gruptan- Allah korusun
favoriledim.. Ama bunda meyve nerede canım, ananas yemiyecek misin yoksa bu hafta..?
Tebrikler ortim.
Donu ne tür biz bilmiyik, onu sen düş
Kizz doktorun parası bitmis ananas almayacak bu hafta haha)ayin 15 alir..
ayyy yerim ben bu nazik arakadaşımıseviyorum seni
Madem çok merak ettiniz durun size resmini atayimmmdemi yani,paçalıda olabülü,iplide
Haha
bugün evin ekonomi bakanı geliyor yolsuzluğumu sezmez inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?