Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bide avukat olucak böyle mi savunacakmis hakki hukuku kadinin düsmani yine kadin bi müshil yazaydin ona

Profiler konuşuyor
Bu iki güzel yazıyı kendi üzerime aldım okudum, başımın üstüne koydum... Kelimesi kelimesine haklısınız.. Menü vermiyorsam bilinki kaçamaktayım, yeyip kafamı duvara vurmakla meşgulum.. Sizleri özentiyle okuyorum ama sadece özeniyorum vs..
Bir de imkanlar çok önemli. Ben bu salıya kadar çok meşgül bir dönemden geçtim. Yani foruma uğrayıp okumaya, yazmaya vaktim olmuyordu. Üç gündür rahatım elh. buraya yazınca da iş daha ciddi oluyor

Buna kesinlikle katılıyorum.. Ben gerçekten çok yıpranmıştım geçen hafta.. Durmadan yeemmelisin düşüncesi, durmadan kendini tutma düşüncesi insanı hırpalıyor.. Am ao da çok ince bir çizgi.. Ben bile bile hadsizce içimden geldiği gibi içimden gelen çocuğu konuşturdum. Bile bile yaptım- biliyordum ki bir kere kouşunca çekip gidecek İNŞALLAH...Ve hamd olsun birilerini kırmış olmakla beraber, kendim ilk günkü aşk ile diyetime sarıldım

Ama dediğim gibi çok ince bir çizgi, insan yorulunca kayıp gidebilirde.. Yine sinyalleri iki okuyup bilinçli iki günlük bir moladan yanayım Aksi takdirde bastıra bastıra disiplinsizlik gizli gizli yol alıyor, ve en sonunda grup ipinin ucunu tutamadığını hissedip sonra kopup gidebiliyorsun gruptan- Allah korusun

favoriledim.. Ama bunda meyve nerede canım, ananas yemiyecek misin yoksa bu hafta..?

Kizz doktorun parası bitmis ananas almayacak bu hafta haha)ayin 15 alir..

bugün evin ekonomi bakanı geliyor yolsuzluğumu sezmez inşallah.
Haha )) benimki kredi kartini veriyor bana anam ne alisveris yapsam adama msjgidiyormus...bi tatilde aldim aldim aksam diyorki telde askim neler aldin bi anlat....dedim almayayimda oleyim mi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…