Offf doktorcum off seni en iyi ben anlatım benim eş her zaman erken geldiği akşam 9 -10 hafi ona alıştık babasız yemek babasız ders ödev hele bide gece gelmesin contayı yakıyoruz ailecek herkes kavga dövüş ağlayanlar dövüşenler hepiniz bir bağrış bir çığrış bide ağlayanı susturamama gibi bi durum var kiii beynim yanıyo o anlarda
aynen işte buoku oku oku anam kör oldum
@saydin78 sana dua ediyorum canım
şahsen benim için burda olmak sözvermiş olmak çok önemli akşam yemek yemeyeceğim dedim
eşimle tartıştık çok abartmışım evin düzeni kalmamış
çocuk da yemiyormuş vs.
o nedenle çıktım buğulama balık yedim ekmeksiz
midem bulandı aslında ama çaktırmadım neyse
konuşmasın diye mecbur akşam yemeklerine çıkacağım
sofrada olmam lazım ama sofrada olmam çok yememi gerektirmiyor
zaten o ada teyzesi kılıklıBen kucukken babam bir yere gitsin onu ozleyeyim anina bogazim şişerdi nasil biseydi anlamam...aglardim baba baba diye sonrabogazim siserdi hasta yatardım o gelince hersey biterdi ilacgibi yani....halada babama cook duskunum.kizini anliyorum
bi almanca video paylaşmıştım ondaki şarkıyı kendimce tercüme ettim.Eveetttt ay cok heyecanli
Sende mi armutsun ben gibi
Hayret canim ya niye öyle oldu acaba
cydnz_1
Cok mersi canimm darisi basiniza
Himmmmm bilemedim simdiiii
Ay hadi canim insAllah
Canim almancam iyudirde ne oldugunu anlamadim
Hahazaten o ada teyzesi kılıklı
ay telefondan girmek kabus gibi... Ya telimin ya da internetin kaltesi işlevi düşükKızlar Merhaba nerden başlayıp hangi sayfayi okuyacagimi bilemedim telefonda ya da internet te sıkıntı var
aynen.ben 2 kere süt izni kullandımda üzerime gelmeyen kalmadı kaç kere hastalarım şikayet etti aylarca alışamadılar,ki ben süt iznimi çocuklarıma ve hastalarıma göre ayarladım.mesela 1 saatini 9 bucuk 10 bucukta kullandım yani şe gidip biraz hasta bakıp koş eve cocugu emzir kahvaltı yaptır koş işe.günde 4 kere asm e ev arası koşuyordum.işveren kabul edermi acep,bü düşündüm de ı ıhhbizimki istemez öyle eleman ama kamuda olabilir ona bişey diyemem
aynen.ben 2 kere süt izni kullandımda üzerime gelmeyen kalmadı kaç kere hastalarım şikayet etti aylarca alışamadılar,ki ben süt iznimi çocuklarıma ve hastalarıma göre ayarladım.mesela 1 saatini 9 bucuk 10 bucukta kullandım yani şe gidip biraz hasta bakıp koş eve cocugu emzir kahvaltı yaptır koş işe.günde 4 kere asm e ev arası koşuyordum.
adım çıkmıştı cok doguran doktor.sanki 10 tane dogurdum.yahu altı üstü 2 tane arka arkaya dogurdum.hatta bi kere avukatlık okuyan bi kız beni şikayet etti kullanma süt iznini dedi yuh dedim evlenip dogurasında beni anlayasın dedim.bide hemcinsiz.
Teşekkür ederim kaptanım insallah eski şaşalı günlerime donucem
Adaaaa yaaainanılmaaaz sevindim , nasıl moral oldu değil mi ?
Tebrikler tatlım , demek ki fazla spor send ekaz yapıyormuş , ahu duymasın
Süper yaa , hedef 60 lar artık
Dur biraz daha pon pon serpiştireyim şuracığa
harbiden korku filmi gibi .
Böyle daha güzel ...kafandaki programla hafta çabuk toparlanıyor
Ne güzel işte ...hiiçbunu koyma .
Eşinin destek olması süper ... burada sürekli az yiyorsun , yemedin hasta oldun , ne zaman bitecek diyet ..diyen eşlerden sonra .... bu şekilde olanı daha iyi :))
Tebrikler betülüm4 pon pon yeter sana
Tartının olması çok iyi olacak , en azından ne olup bittiğinin farkında olacaksın .
Tabii salıdan eksileri görünce kaçamak yok artık , bitti onlar .
Bu arada tartı farkı önemli , onu bana mutlaka bildir ...haftaya sonuç listesine not düşmemiz gerekecek .
Tebrikler canım , canının sıkkın olduğu bir haftada kendini yemeğe vermeyip , mutluluğu yemekte aramadığın için :)
Eminim bu haftadan itibaren eski bomba sekercimi göreceğiz sahalarda
Tatlım benimsen şimdi güzel haberlerle gel inşallah ... tartıyı salla gitsin
ay bildirimlere tartı farkı ekleniyor ya kural gereği ...
+300 don farkı yazsam mı
tebrikler canım , çok iyi sonuçç
79 un güzelliğine bak bak mumu ....tamam yeter baktık beğendik :) şimdi artık 78 zamanı
Tebrikler canım .
wc farkı yazayım mı sana da bildirimde
Bu hafta daha güzel olacak .. verdiğin sözü ben unutmadım sana da unutturmam ..kaçtı o 4.59 mu
Tebrikler ..... bu hafta lütfen ama lütfen geçmişe dalmadan önce anı yakala , gir bir selam ver menü yaz .... gerisine sonra bak .
Yoooook , bunun önlemini baştan aldım benKurallara yazmıştım 3-0 kaybedene kaptan tarafından ceza var
Eşinin dönüşe ne kadar kaldı ? Sormuş muydun aklımdan mı geçirmiştim unuttum :) yabancı değilsin bir daha sorayım
Hmmm regl etkisi metkisi ...geldi mi 79 lar geldiiiiiiiiiii , o zaman gelsin
Tebrikler , sende regl sonrası haftayı iyi değerlendir ahum , bulunmaz nimet ....79 dan koşarak uzaklaşman için
Allha sabır ve güçkuvvet versin bize.Offf doktorcum off seni en iyi ben anlatım benim eş her zaman erken geldiği akşam 9 -10 hafi ona alıştık babasız yemek babasız ders ödev hele bide gece gelmesin contayı yakıyoruz ailecek herkes kavga dövüş ağlayanlar dövüşenler hepiniz bir bağrış bir çığrış bide ağlayanı susturamama gibi bi durum var kiii beynim yanıyo o anlarda
Bi kadinin dusmani yine bi kadin oluyor isteee....ama bende dogurmadan once pek anlayışsizdim simdi dogru konusayim ama mesala ablam arayamazdi trip atardim..vallaha vaktim yok derdi uyduruyon derdim kii oda tum gun okulda ve iki cocuk annesi...simdi tek cocukla ben iptalim basa gelmeyince olmuyor yaaa anca o zaman insan anliyor tecrube iste.....tabii yaptigi kizin ayip ama iste tecrube olmayinca anlamiyor...aynen.ben 2 kere süt izni kullandımda üzerime gelmeyen kalmadı kaç kere hastalarım şikayet etti aylarca alışamadılar,ki ben süt iznimi çocuklarıma ve hastalarıma göre ayarladım.mesela 1 saatini 9 bucuk 10 bucukta kullandım yani şe gidip biraz hasta bakıp koş eve cocugu emzir kahvaltı yaptır koş işe.günde 4 kere asm e ev arası koşuyordum.
adım çıkmıştı cok doguran doktor.sanki 10 tane dogurdum.yahu altı üstü 2 tane arka arkaya dogurdum.hatta bi kere avukatlık okuyan bi kız beni şikayet etti kullanma süt iznini dedi yuh dedim evlenip dogurasında beni anlayasın dedim.bide hemcinsiz.
sabah uyandı surat bi karış anladım hemen gittim elbise getirdim güldü.giydi elbiseyi bi mutlu ki.ay ne yapacam bununla üstünede yelek giydirdim ama kesin çıkartmıştır süslü.Haha) teyzesi ona kocaman göndersin
Cook icme ust uste sonra başın doner kelebegim beni uyarmisti...ben acayip bas donmesi yasiyordum bi ara...hafta iki gun yeterli aralikla yap..ben dün bagırsak için ççay içmiştim iyi güzel çalıştı
sonraa maydanoz suyu içtim oda ne gece 3 ben kıvran kıvran yine wc deyim
sabaha kadar çalıştı bagırsak maydanozda etkiledi diye düşünüyorum o yüzden iki üç gün içmeye devam edicem
böyle işte o yüzden bugün çok açlık çektim migdem bomboş sanki
Ben armut oglu armutummmmbi almanca video paylaşmıştım ondaki şarkıyı kendimce tercüme ettim.
armut ne ki ben vazoyum.
Ortim sen geçen hafta çok verdin ama vücut alışıyor şimdi o kiloya bendede Öyle oluyo bi hafta iyi verirsem diğer hafta yavaş gidiyo vücut yerleşiyor o yüzdenMerhaba
Ayran.detoksu.sonuc.fiyaskosu
+ 100
Ve kilitlenen sistemim. Wc zaar zor oda yetersiz!
Bir daha yanaşmam bu diyete.
İlginçtir 2011 de yapmisim, kilo vermisim.
Bu kez.arti 100.
Neyse bu haftaki bildirimim
Geçen hafta 79,3
Bu hafta 79,1
Fark 200 gr
Yüzde 0,25
Teşekkür ederim canım rakibem guatr var bende bigun biyopsi oldum sonucuna göre ameliyat diyolar bakalım istemorticim geçmiş olsun,hayırdır önemli bişey yoktur inşallah,sonucundan haberdar et bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?