Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay ahummm ve kelebekolacam Allah kolaylık versin gerçekten ne güçlü kadınlarsınız. ben bu yüzden evlilikten korkuyorum bu tarz durumlarda kalırsam akıl sağlığımı koruyamam diye :S

aynen işte bu

zaten o ada teyzesi kılıklı

bi almanca video paylaşmıştım ondaki şarkıyı kendimce tercüme ettim.
armut ne ki ben vazoyum.

menümü yazayım
sabah 1 portakal

kahvalı
1 sunta
1 yumurta
peynir
3 zeytin

öglen
3 ymk patates salatası
1 milföy börek
1 kepçe tavuk çorbası

ara
2 kare bitter
sade türk kahvesi

günü bitirdim
evde bi maydanoz suyu içerim okaaa
böregi yemiycektim aslında ama doymadıgmı hiseettim bugün karnım gurr gurrr çorbada az dı ikinciyi alamadım
bugünde böyleee

işveren kabul edermi acep,bü düşündüm de ı ıhh bizimki istemez öyle eleman ama kamuda olabilir ona bişey diyemem
aynen.ben 2 kere süt izni kullandımda üzerime gelmeyen kalmadı kaç kere hastalarım şikayet etti aylarca alışamadılar,ki ben süt iznimi çocuklarıma ve hastalarıma göre ayarladım.mesela 1 saatini 9 bucuk 10 bucukta kullandım yani şe gidip biraz hasta bakıp koş eve cocugu emzir kahvaltı yaptır koş işe.günde 4 kere asm e ev arası koşuyordum.
adım çıkmıştı cok doguran doktor.sanki 10 tane dogurdum.yahu altı üstü 2 tane arka arkaya dogurdum.hatta bi kere avukatlık okuyan bi kız beni şikayet etti kullanma süt iznini dedi yuh dedim evlenip dogurasında beni anlayasın dedim.bide hemcinsiz.

ben dün bagırsak için ççay içmiştim iyi güzel çalıştı

sonraa maydanoz suyu içtim oda ne gece 3 ben kıvran kıvran yine wc deyim
sabaha kadar çalıştı bagırsak maydanozda etkiledi diye düşünüyorum o yüzden iki üç gün içmeye devam edicem
böyle işte o yüzden bugün çok açlık çektim migdem bomboş sanki

one ya kullanma demek ne demk
millet ne kadar saygısızz

Teşekkür ederim kaptanım insallah eski şaşalı günlerime donucem

Allha sabır ve güçkuvvet versin bize.

Bi kadinin dusmani yine bi kadin oluyor isteee....ama bende dogurmadan once pek anlayışsizdim simdi dogru konusayim ama mesala ablam arayamazdi trip atardim..vallaha vaktim yok derdi uyduruyon derdim kii oda tum gun okulda ve iki cocuk annesi...simdi tek cocukla ben iptalim basa gelmeyince olmuyor yaaa anca o zaman insan anliyor tecrube iste.....tabii yaptigi kizin ayip ama iste tecrube olmayinca anlamiyor...

Haha ) teyzesi ona kocaman göndersin
sabah uyandı surat bi karış anladım hemen gittim elbise getirdim güldü.giydi elbiseyi bi mutlu ki.ay ne yapacam bununla üstünede yelek giydirdim ama kesin çıkartmıştır süslü.

Cook icme ust uste sonra başın doner kelebegim beni uyarmisti...ben acayip bas donmesi yasiyordum bi ara...hafta iki gun yeterli aralikla yap..

Ortim sen geçen hafta çok verdin ama vücut alışıyor şimdi o kiloya bendede Öyle oluyo bi hafta iyi verirsem diğer hafta yavaş gidiyo vücut yerleşiyor o yüzden

Canim haslanmis havucun glisemik endeksi cok yükseliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…