Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi olmana sevindim
maşallah,ne güzel çevirdin,sakın eşini özlediğinden ona olan duygularını dile getirmiş olmayasın,yeme bizi
ben hiç o modda değilim,şöyle 1 hafta gitse gelmese modundayım
yokk kuzumm.özlemek değilde,zaten kızmıştım ona halada geçmedi.cok yoruldum bu hafta küçük kzıım hasta olunca acayip huysuz oluyo.dün beni ağlattı resmen.ama onun derdi babası bence ben değilde kızım acayip özledi yine onunda ceremesini ben çekiyorum.dün en çok kullandıgım kelime Allahım sabır ver.bende biraz rahatsızım.
dün izin alıp 3de okula gidip 2 küçüğü aldım.kızımı yedirdim uyuttum.uyandı yatagından kalkıp kanepeye yattı.abisi ki 6 yaşında yavrum yorgan getirip örttü üzerine.bi hışımla kalktı yorganı kucaklayıp odaya gitti nasıl ağlıyo.ne desem susmuyo niye ağlıyo söylemiyo.en sonunda demez mi abim neden yorganımı getirdi.
sonra 3 posta daha ağladı.küsdü.
seviyorum sarılıyorum öpüyorum kokluyorum bana mısın demiyoooo.

isterse halifeliğini ilan etsin, biat edeceğim, dahan da başka halife tanımam
Bir kere yaşadık o üzüntüyü kaptanı deryam @nananais ile, sonra Allah bize ikinci bir kaptanı Derya verdi Üçüncü bir Derya başka grupların nasibi olsun, biz istemeyük

Ahhhhh betül ahhhhh ......ayaklar çekmiş işte senin günahın yok .
kader diyorsun

Ben kucukken babam bir yere gitsin onu ozleyeyim anina bogazim şişerdi nasil biseydi anlamam...aglardim baba baba diye sonrabogazim siserdi hasta yatardım o gelince hersey biterdi ilacgibi yani....halada babama cook duskunum.kizini anliyorum

Fatmacim uzulmezsen biseyler yazacagim..cok motive degilmissin gibi geliyor bana diyette...farkli bir diyetisyen denesen diyorum..bu hafta 200 verdiysen haftaya enaz 1000 vermeli senin bunyen..eger haftaya yine az verir veya sabit kalirsan biryerlerde hata var demektir..ya diyetisyen senin metabolizmani çözememiştir yada sen verdigi diyete tam uymuyorsundur..dedigim gibi niyetim seni uzmek degil sadece yardimci olmaya calismak.

daktırım, aile sosyal politikalara yarım gün çalışma hakkının getirilmsi için bir rapor sunmayı düşünüyorum. VAllahi çok zor Kadın olmak, anne olmak... Bugün bir psikolog ve bir sosyolog ile görüştüm- bunun topluma ve insan ruhuna etkilerini yazmalarını rica ettim. Derleyip kadın bakan ve milletvekillerine göndereyim diyorum. Yarım gün iş, yarım maaş- dileyen öyle çalışsın
ay bana çok cazip geliyor

Aebenim mesajini simdi okudum bende yazmistim birseyler..demek ayni düşünceler..biz fatmanin iyiligini istiyoruz o da bunu cok iyi biliyor..darilmayacagini düşünerek yazdim bende..

Eveetttt ay cok heyecanli
ah olsa bende basenleri yontacam.
Sende mi armutsun ben gibi
Hayret canim ya niye öyle oldu acaba
cydnz_1

cydnz_1 MuMu85 tebrikler kızlar

Daydream- ay biz ne reziliz yahu
Cok mersi canimm darisi basiniza

Haftaya biz 1.yiz canisi. .. cydnz_1 MuMu85 tebrikler kizlar :) haftaya bi zahmet kalkın o koltuklardan Elifle ben oturacağız:)
Himmmmm bilemedim simdiiii

Şekerler transfer e çağırdılar yoldayım gidiyorum dua edin kuzularım tutunsun sımsıkı ♡♡♡
Ay hadi canim insAllah
Canim almancam iyudirde ne oldugunu anlamadim

ayy onun huysuzluğu üstündeymiş dışardan okuyunca pek tatlı bi aile görünüyosunuz ama
tabi yaşayan bilir diyip senin sıkıntınıda anlıyorum,allah kolaylık versin gerçektenarada tak huniyi ştreşini alsın

işveren kabul edermi acep,bü düşündüm de ı ıhh bizimki istemez öyle eleman ama kamuda olabilir ona bişey diyemem

ayyy yerim ben bu nazik arakadaşımı seviyorum seni

Ne kadar adeletsiz bi dünya bu kadar zorluga ragmen erkeklerle ayni isi yapsan bile daha az maas aliyorsun gelde feminist olma

oku oku oku anam kör oldum
saydin78 sana dua ediyorum canım
şahsen benim için burda olmak sözvermiş olmak çok önemli akşam yemek yemeyeceğim dedim
eşimle tartıştık çok abartmışım evin düzeni kalmamış
çocuk da yemiyormuş vs.
o nedenle çıktım buğulama balık yedim ekmeksiz
midem bulandı aslında ama çaktırmadım neyse
konuşmasın diye mecbur akşam yemeklerine çıkacağım
sofrada olmam lazım ama sofrada olmam çok yememi gerektirmiyor

Kaptanim canım sen bizim için elinden gelen herşeyi fazlasıyla yapıyorsun bundan sonraki haftalarda da biz üzerimize düşeni yapıp daha güzel sonuçlarla gelicez inşallah

Offf doktorcum off seni en iyi ben anlatım benim eş her zaman erken geldiği akşam 9 -10 hafi ona alıştık babasız yemek babasız ders ödev hele bide gece gelmesin contayı yakıyoruz ailecek herkes kavga dövüş ağlayanlar dövüşenler hepiniz bir bağrış bir çığrış bide ağlayanı susturamama gibi bi durum var kiii beynim yanıyo o anlarda

Ne is yapiyor canim esin zormus yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…