- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
yokk kuzumm.özlemek değilde,zaten kızmıştım ona halada geçmedi.cok yoruldum bu hafta küçük kzıım hasta olunca acayip huysuz oluyo.dün beni ağlattı resmen.ama onun derdi babası bence ben değilde kızım acayip özledi yine onunda ceremesini ben çekiyorum.dün en çok kullandıgım kelime Allahım sabır ver.bende biraz rahatsızım.iyi olmana sevindim
maşallah,ne güzel çevirdin,sakın eşini özlediğinden ona olan duygularını dile getirmiş olmayasın,yeme bizi
ben hiç o modda değilim,şöyle 1 hafta gitse gelmese modundayım
isterse halifeliğini ilan etsin, biat edeceğim, dahan da başka halife tanımamfaydam varsa ne demek? güneşli günler başladı... bu takım neden hep başarılı kaptanım neden bu takımda hep sayfalar akıp gidiyor. hepsi senin içine sevgini katmanda....
dinazor politikacı ol ama sen ol... padişahlığını ilan et kazık çak .... ay şu an çok üzgünüm
kader diyorsun
Ahhhhh betül ahhhhh ......ayaklar çekmiş işte senin günahın yok .
Ben kucukken babam bir yere gitsin onu ozleyeyim anina bogazim şişerdi nasil biseydi anlamam...aglardim baba baba diye sonrabogazim siserdi hasta yatardım o gelince hersey biterdi ilacgibi yani....halada babama cook duskunum.kizini anliyorumyokk kuzumm.özlemek değilde,zaten kızmıştım ona halada geçmedi.cok yoruldum bu hafta küçük kzıım hasta olunca acayip huysuz oluyo.dün beni ağlattı resmen.ama onun derdi babası bence ben değilde kızım acayip özledi yine onunda ceremesini ben çekiyorum.dün en çok kullandıgım kelime Allahım sabır ver.bende biraz rahatsızım.
dün izin alıp 3de okula gidip 2 küçüğü aldım.kızımı yedirdim uyuttum.uyandı yatagından kalkıp kanepeye yattı.abisi ki 6 yaşında yavrum yorgan getirip örttü üzerine.bi hışımla kalktı yorganı kucaklayıp odaya gitti nasıl ağlıyo.ne desem susmuyo niye ağlıyo söylemiyo.en sonunda demez mi abim neden yorganımı getirdi.
sonra 3 posta daha ağladı.küsdü.
seviyorum sarılıyorum öpüyorum kokluyorum bana mısın demiyoooo.
Fatmacim uzulmezsen biseyler yazacagim..cok motive degilmissin gibi geliyor bana diyette...farkli bir diyetisyen denesen diyorum..bu hafta 200 verdiysen haftaya enaz 1000 vermeli senin bunyen..eger haftaya yine az verir veya sabit kalirsan biryerlerde hata var demektir..ya diyetisyen senin metabolizmani çözememiştir yada sen verdigi diyete tam uymuyorsundur..dedigim gibi niyetim seni uzmek degil sadece yardimci olmaya calismak.Hayırlı günler sevgili takımım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 105.9
Bu hafta 105.7
Fark 200gr
Yüzde 0.18
Benimde moralim bozuldu ne diyelim kısmet artık
Takımıma katkı sağlayamadığım için
Çok üzgünüm
daktırım, aile sosyal politikalara yarım gün çalışma hakkının getirilmsi için bir rapor sunmayı düşünüyorum. VAllahi çok zor Kadın olmak, anne olmak... Bugün bir psikolog ve bir sosyolog ile görüştüm- bunun topluma ve insan ruhuna etkilerini yazmalarını rica ettim. Derleyip kadın bakan ve milletvekillerine göndereyim diyorum. Yarım gün iş, yarım maaş- dileyen öyle çalışsınyokk kuzumm.özlemek değilde,zaten kızmıştım ona halada geçmedi.cok yoruldum bu hafta küçük kzıım hasta olunca acayip huysuz oluyo.dün beni ağlattı resmen.ama onun derdi babası bence ben değilde kızım acayip özledi yine onunda ceremesini ben çekiyorum.dün en çok kullandıgım kelime Allahım sabır ver.bende biraz rahatsızım.
dün izin alıp 3de okula gidip 2 küçüğü aldım.kızımı yedirdim uyuttum.uyandı yatagından kalkıp kanepeye yattı.abisi ki 6 yaşında yavrum yorgan getirip örttü üzerine.bi hışımla kalktı yorganı kucaklayıp odaya gitti nasıl ağlıyo.ne desem susmuyo niye ağlıyo söylemiyo.en sonunda demez mi abim neden yorganımı getirdi.
Aebenim mesajini simdi okudum bende yazmistim birseyler..demek ayni düşünceler..biz fatmanin iyiligini istiyoruz o da bunu cok iyi biliyor..darilmayacagini düşünerek yazdim bende..Fatmam beni bilirsin çok kıvırıp yazmayı sevmem . Bana kırılmıycagınıda biliyorum kaç yıldır ahbabız şurda iyiliğin için dediğimi bilirsin.
Bu sonuca niyeyse hiç şaşırmadım
Hafta başından beri fatma niye menü vermiyor diye sordum birkaç kere sende okudun mutlaka . Hatta dedim özelden falanmı menü veriyor.
Yıllardır burdayım .biride ben olsam bile eger biri takımda olupta menüden kaçıyorsa bilinki (istisnalar hariç ) düzgün diyet tapmıyordur yada kaçamakları vardır .
Yanılıyormuyum ?
Menün yok ortada eski mesajlarına baktım şöyle ben pek göremedim.
Sence kilonun gitmemesinin sebebi nedir ???????
Yanıldıysam lütfen kusuuruma bakma
Ama yanılmıyorsan eger kendini diyet yapıyorum diye oyalıyorsansa lütfen kendine gelllllll . Sen ikili rakamlara düştüğünde burda parti yapacaktık @SARAYCA ka tüm takımla .
Hanim nerdeeeee ?????
Arkadaşların sana çok zayıflamıssın demesini senin motiveni götürüyor ??
Takıma merhaba yada iyi akşamlar birde kilo bildirmeye hal ve hatır sormaya mesaj yazıyorsun . Nerde diyetle ilgili mesajlar senden ????
Biraz yüklendim affına sıgınıyorum ama dost açı söyler ve seninde bi silkekenmeye ihtiyacın var .
Eveetttt ay cok heyecanli
Adaaaa yaaainanılmaaaz sevindim , nasıl moral oldu değil mi ?
Tebrikler tatlım , demek ki fazla spor send ekaz yapıyormuş , ahu duymasın
Süper yaa , hedef 60 lar artık
Dur biraz daha pon pon serpiştireyim şuracığa
harbiden korku filmi gibi .
Böyle daha güzel ...kafandaki programla hafta çabuk toparlanıyor
Ne güzel işte ...hiiçbunu koyma .
Eşinin destek olması süper ... burada sürekli az yiyorsun , yemedin hasta oldun , ne zaman bitecek diyet ..diyen eşlerden sonra .... bu şekilde olanı daha iyi :))
Tebrikler betülüm4 pon pon yeter sana
Tartının olması çok iyi olacak , en azından ne olup bittiğinin farkında olacaksın .
Tabii salıdan eksileri görünce kaçamak yok artık , bitti onlar .
Bu arada tartı farkı önemli , onu bana mutlaka bildir ...haftaya sonuç listesine not düşmemiz gerekecek .
Tebrikler canım , canının sıkkın olduğu bir haftada kendini yemeğe vermeyip , mutluluğu yemekte aramadığın için :)
Eminim bu haftadan itibaren eski bomba sekercimi göreceğiz sahalarda
Tatlım benimsen şimdi güzel haberlerle gel inşallah ... tartıyı salla gitsin
ay bildirimlere tartı farkı ekleniyor ya kural gereği ...
+300 don farkı yazsam mı
tebrikler canım , çok iyi sonuçç
79 un güzelliğine bak bak mumu ....tamam yeter baktık beğendik :) şimdi artık 78 zamanı
Tebrikler canım .
wc farkı yazayım mı sana da bildirimde
Bu hafta daha güzel olacak .. verdiğin sözü ben unutmadım sana da unutturmam ..kaçtı o 4.59 mu
Tebrikler ..... bu hafta lütfen ama lütfen geçmişe dalmadan önce anı yakala , gir bir selam ver menü yaz .... gerisine sonra bak .
Yoooook , bunun önlemini baştan aldım benKurallara yazmıştım 3-0 kaybedene kaptan tarafından ceza var
Eşinin dönüşe ne kadar kaldı ? Sormuş muydun aklımdan mı geçirmiştim unuttum :) yabancı değilsin bir daha sorayım
Hmmm regl etkisi metkisi ...geldi mi 79 lar geldiiiiiiiiiii , o zaman gelsin
Tebrikler , sende regl sonrası haftayı iyi değerlendir ahum , bulunmaz nimet ....79 dan koşarak uzaklaşman için
Sende mi armutsun ben gibiah olsa bende basenleri yontacam.
Hayret canim ya niye öyle oldu acabaMerhaba
Ayran.detoksu.sonuc.fiyaskosu
+ 100
Ve kilitlenen sistemim. Wc zaar zor oda yetersiz!
Bir daha yanaşmam bu diyete.
İlginçtir 2011 de yapmisim, kilo vermisim.
Bu kez.arti 100.
Neyse bu haftaki bildirimim
Geçen hafta 79,3
Bu hafta 79,1
Fark 200 gr
Yüzde 0,25
Bu sefer süreyi uzun tutmuyorum , hedefi de haftalık olarak ben belirliyorum . Herkesin kilosuna , verme oranına , geçmiş hafta performansına göre ...Yeni Umut Yeni Hedef
Önümüzdeki Cuma 24 Şubatta hedefi tutturana gelsin ödülü .... Yalnız bu sefer ucundan kıyısından yakalama sayılmıyor ... O ilk elin günahı olmaz diye geçen hafta idi
1 hafta sonra kim yanda belirtilen hedefe ulaşabilecek
Betulina 75 / 76.1
@tuba52 84.5 / 85
@masumm 67.2 / 68.9
@DelyDoly 85.5 / 86.2
Ahu060812 79.5 / 79.8
kelebekolacam 73.9 / 73.8 √
@Sekercikiz 61 / 61.5
@fatmanurkaya 104.7
ada81 71.8 / 71.6 √
@mimu88 73 / 74.6
@Dersaadet_ 72 / 72.2
@Sherrysherrylady 78.6 /79.1
pamukskr 63.2 / 63.9
@vorones 62 / 62.9
cydnz_1 78.8 /78.7 √
A arselka 68 / 68.3
begum75 58 /58.7
Daydream- 74 /74.9
MuMu85 79.4 /79.1 √
@ecemavi 75.5 /75.9
@Bebetomm 62.4 / 62.2 √
@Dilekiyi 76 / 75.4 √
@aeben 71.5 / 71 √
@Davina 93 /93.5
1.grup
kelebekolacam %1.07
Betulina %0.78 Ortalamaları %0.93 .... ile Kazanan 2.kez Kelebek ve Betül
@masumm %0.58
ada81 %1.24 Ortalamaları % 0.91 ....
2.grup
Ahu060812 %0.75
@DelyDoly %0.81 Ortalamaları % 0.78 .... ile Kazanan 2.kez Ahuu ve dely
@mimu88 %0.13
@Dersaadet_ %1.10 Ortalamaları %0.62
3.grup
@tuba52 %0.47
pamukskr %1.54 Ortalamaları %1.01
@vorones %0.47
@fatmanurkaya %
4.grup
@Sekercikiz %0.49
@Sherrysherrylady %0.25 Ortalamaları % 0.37 ile Kazanan 2.kez Sherry ve Sekercikız
begum75 + %0.51
A arselka %0.87 Ortalamaları %0.30
5.grup
Daydream- sabit
@kuzularinannesi %0.13 Ortalamaları %0.06
cydnz_1 %1.01
MuMu85 %1.62 Ortalamaları %1.32 ... ile Kazanan 2.kez Ceyda ve Mumuuuu
6.grup
@Bebetomm %1.58
@ecemavi % 0.78 ortalamaları %1.18
@Dilekiyi %2.08
@Benim adim uzum %3.60 Ortalamaları %2.84 ile Kazanan Dilek ve Üzümmm
Cok mersi canimm darisi basiniza
Himmmmm bilemedim simdiiii
Bu hafta 2-3 ismin çok iyi sonuçları var .
Onun dışında elinden geleni ardına koymayıp gr verenler istisna , diyetten ve takımdan kopuşlarda var .
Daha yol uzun ...hedefe yaklaşan bir iki isim dışında çok kişinin en az 10 kilosu var postalanacak , en az ...
Dinamik değiştirme vakti geldi bence ... Burada amaç herkesin aynı motive ve hırsla , hem de hiç sıkılmadan , stres olmadan kilo vermesini sağlamak .
Ne dersiniz ? Her fikre açığım ben . Bu takımı ve sizi başarılı görmek istiyorum . Yılmış ve sıkılmış değil .
Benim önerim taze kan . Çoğu zaman işe yaramıştır ... Ben yine buralarda olayım ama yeni bir soluk gelsin kaptanlığa ... herkesin motivesi bir kez daha silkelensin .
Bir yere gitmem ... Yeşil yeşil görev icabı diyet başlığından zaten :)
Tek istediğim kaybedilen enerjinin bir şekilde ve hızla toparlanmasıZaman zaman benimde enerjim düşüyor olabilir .. Çünkü hepinizi tanıdım , kim ne yer ne zaman wc ye çıkar , ne yerse tartı o lalal der ... yani sunacak fikirde tükeniyor böyle olunca ...
Hadi sunun fikirleri , toparlayalım el birliği ile ... Yaza buradaki tüm hatunlar fit girsin
Ay hadi canim insAllahŞekerler transfer e çağırdılar yoldayım gidiyorum dua edin kuzularım tutunsun sımsıkı ♡♡♡
Canim almancam iyudirde ne oldugunu anlamadimöhömm öhömm çeviriyorum ki betülinam benden eminim iyidir.mumu canım senin alamanca nasıl.
seni seviyorum,seni sevmiyorum,hayır seni artık sevmiyorum,yada senden daha az seviyorum senin beni sevdiğinden daha az.
güzel kızlar güzel değil eller artık sıcak değil,bütün saatler durmuş.gülüşler artık sağlıklı değil.
seni arıyorum ışığın arkasında nerdesiiiiinnnnn nerdesiiiiinnnnn .böyle yanlız kalmak istemiyorum nerdesinnnn nerdesiinnnnn.
bu arada çok şükür biraz toparladım.
yokk kuzumm.özlemek değilde,zaten kızmıştım ona halada geçmedi.cok yoruldum bu hafta küçük kzıım hasta olunca acayip huysuz oluyo.dün beni ağlattı resmen.ama onun derdi babası bence ben değilde kızım acayip özledi yine onunda ceremesini ben çekiyorum.dün en çok kullandıgım kelime Allahım sabır ver.bende biraz rahatsızım.
işveren kabul edermi acep,bü düşündüm de ı ıhhdaktırım, aile sosyal politikalara yarım gün çalışma hakkının getirilmsi için bir rapor sunmayı düşünüyorum. VAllahi çok zor Kadın olmak, anne olmak... Bugün bir psikolog ve bir sosyolog ile görüştüm- bunun topluma ve insan ruhuna etkilerini yazmalarını rica ettim. Derleyip kadın bakan ve milletvekillerine göndereyim diyorum. Yarım gün iş, yarım maaş- dileyen öyle çalışsın
ay bana çok cazip geliyor
ayyy yerim ben bu nazik arakadaşımıFatmacim uzulmezsen biseyler yazacagim..cok motive degilmissin gibi geliyor bana diyette...farkli bir diyetisyen denesen diyorum..bu hafta 200 verdiysen haftaya enaz 1000 vermeli senin bunyen..eger haftaya yine az verir veya sabit kalirsan biryerlerde hata var demektir..ya diyetisyen senin metabolizmani çözememiştir yada sen verdigi diyete tam uymuyorsundur..dedigim gibi niyetim seni uzmek degil sadece yardimci olmaya calismak.
Ne kadar adeletsiz bi dünya bu kadar zorluga ragmen erkeklerle ayni isi yapsan bile daha az maas aliyorsun gelde feminist olmadaktırım, aile sosyal politikalara yarım gün çalışma hakkının getirilmsi için bir rapor sunmayı düşünüyorum. VAllahi çok zor Kadın olmak, anne olmak... Bugün bir psikolog ve bir sosyolog ile görüştüm- bunun topluma ve insan ruhuna etkilerini yazmalarını rica ettim. Derleyip kadın bakan ve milletvekillerine göndereyim diyorum. Yarım gün iş, yarım maaş- dileyen öyle çalışsın
ay bana çok cazip geliyor
sizinkine şimdi deme o zamanişveren kabul edermi acep,bü düşündüm de ı ıhhbizimki istemez öyle eleman ama kamuda olabilir ona bişey diyemem
o zamana kadar emekliliğim gelmez demisizinkine şimdi deme o zamanbi kabul olsun öyle deriz
Kaptanim canım sen bizim için elinden gelen herşeyi fazlasıyla yapıyorsun bundan sonraki haftalarda da biz üzerimize düşeni yapıp daha güzel sonuçlarla gelicez inşallahSen bana siz diye hitap ediyorsun ya ondan
Yok canım benim yoğunluk vs . değil , biraz enerji düştüğünde ilk teklif edeceğim şey bu olduğu için .
Hep sizi mi izne çıkaracağımkilo gitmediğinde
Üzülün diye yazmadım yahu , hem yeni biri derken içimizden biri tabii ki , öyle yabancıları sokmam buralarabizim çöplük burası
Offf doktorcum off seni en iyi ben anlatım benim eş her zaman erken geldiği akşam 9 -10 hafi ona alıştık babasız yemek babasız ders ödev hele bide gece gelmesin contayı yakıyoruz ailecek herkes kavga dövüş ağlayanlar dövüşenler hepiniz bir bağrış bir çığrış bide ağlayanı susturamama gibi bi durum var kiii beynim yanıyo o anlardayokk kuzumm.özlemek değilde,zaten kızmıştım ona halada geçmedi.cok yoruldum bu hafta küçük kzıım hasta olunca acayip huysuz oluyo.dün beni ağlattı resmen.ama onun derdi babası bence ben değilde kızım acayip özledi yine onunda ceremesini ben çekiyorum.dün en çok kullandıgım kelime Allahım sabır ver.bende biraz rahatsızım.
Ne is yapiyor canim esin zormus yawwwOfff doktorcum off seni en iyi ben anlatım benim eş her zaman erken geldiği akşam 9 -10 hafi ona alıştık babasız yemek babasız ders ödev hele bide gece gelmesin contayı yakıyoruz ailecek herkes kavga dövüş ağlayanlar dövüşenler hepiniz bir bağrış bir çığrış bide ağlayanı susturamama gibi bi durum var kiii beynim yanıyo o anlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?