Sanırım ondan.canımOrtim sen geçen hafta çok verdin ama vücut alışıyor şimdi o kiloya bendede Öyle oluyo bi hafta iyi verirsem diğer hafta yavaş gidiyo vücut yerleşiyor o yüzden
Sağol ortim desteğin içinAaaa olurmu öyle şey ortim arada duraklama olur hiç sıkma canını haftaya daha iyi gider yeterki sen azmini ve istegini kaybetme canim
yaniiii, bi ben kadar
Daydimmmmm, ay ne farkettim şimdi kız benle sen aynı olmuşuz yaay çığlık atabilirim şimdi
Tabi sen benden uzunsun, hemi de çok ama ben resmen 75e yaklaştığımın farkında idrakinde değilim
ayy ne heyecanlıııCanlar kuzularimi aldım geldim yatıyorum. Inşallah sımsıkı tutunurlar anneciğine canlarımdualariniz güzel dilekleriniz için hepiniz sağolun Rabbim nasip etsin inşaAllah
aynen.ben 2 kere süt izni kullandımda üzerime gelmeyen kalmadı kaç kere hastalarım şikayet etti aylarca alışamadılar,ki ben süt iznimi çocuklarıma ve hastalarıma göre ayarladım.mesela 1 saatini 9 bucuk 10 bucukta kullandım yani şe gidip biraz hasta bakıp koş eve cocugu emzir kahvaltı yaptır koş işe.günde 4 kere asm e ev arası koşuyordum.
adım çıkmıştı cok doguran doktor.sanki 10 tane dogurdum.yahu altı üstü 2 tane arka arkaya dogurdum.hatta bi kere avukatlık okuyan bi kız beni şikayet etti kullanma süt iznini dedi yuh dedim evlenip dogurasında beni anlayasın dedim.bide hemcinsiz.
sabah uyandı surat bi karış anladım hemen gittim elbise getirdim güldü.giydi elbiseyi bi mutlu ki.ay ne yapacam bununla üstünede yelek giydirdim ama kesin çıkartmıştır süslü.
Bende aymutumBen armut oglu armutummmm
Ortim sen geçen hafta çok verdin ama vücut alışıyor şimdi o kiloya bendede Öyle oluyo bi hafta iyi verirsem diğer hafta yavaş gidiyo vücut yerleşiyor o yüzden
Teşekkür ederim canım rakibem guatr var bende bigun biyopsi oldum sonucuna göre ameliyat diyolar bakalım iste
Bide avukat olucak böyle mi savunacakmis hakki hukuku kadinin düsmani yine kadin bi müshil yazaydin ona
bide bunu severim
İnşallah annesi insallah şimdi içinde kendine rahat bi yer ariyodurCanlar kuzularimi aldım geldim yatıyorum. Inşallah sımsıkı tutunurlar anneciğine canlarımdualariniz güzel dilekleriniz için hepiniz sağolun Rabbim nasip etsin inşaAllah
Kız doktora ot denmezSağol ortim desteğin için
Güzel haberlerini bekliyorum ...
@kelebekolacakelebekolacam maşallah yaa.
Rammstein lar vs.
Benim asm doktoru tam bi.ot.
Konusurken yuzumuze.bile bakmiyir.
Keskem sen.benim daktirimolsan .
Her.hafta giderdim sana
Bu.rammstein denen Adamlarin konserine gitiydim istanbula.gelince.
Çok severim cok ta eglendim ama epey cilgin tipler hee
Bu.arada en zoru ıtalyancaMuMu85
Simsiki sarilin bebisler boyle tatli anne birakilir mi hic :))))Canlar kuzularimi aldım geldim yatıyorum. Inşallah sımsıkı tutunurlar anneciğine canlarımdualariniz güzel dilekleriniz için hepiniz sağolun Rabbim nasip etsin inşaAllah
Menümu paylaşayım
Sabah (07:45)
1 yumurta
4 zeytin
Peynur
1 dilim ekmek
Öğlen (11:50)
Pirinçli mercimek çorbası
Kıymalı fırın patates
Yarım dilim ekmek
Ara öğün (17:00)
1 elma
Akşam (19:30)
1 kepçe tarhana çorbası
Ispanak yemeği
Salata (yalnız salata baya bayaaaa çok yedim)
Yoğurt
20:30 gibi eliptik yapmayı planliyorum
A arselkaAusencia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?