Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlar kuzularimi aldım geldim yatıyorum. Inşallah sımsıkı tutunurlar anneciğine canlarım dualariniz güzel dilekleriniz için hepiniz sağolun Rabbim nasip etsin inşaAllah
Masallah masallah anneleri hayirla kucagina alirsin insallah..

Yazıda bak şurası doğru değil,evet burası sert,şurada haksız dediğim tek bir kelime yok..tek bir kişi bunca kişinin sorumluluğunu almışken bir kişinin sadece kendisinin sorumluluğunu alması tabiki beklenir ve olmalıdır...listede olmak çok farklı arkadaşlar...yazmıştım az kilo verdiğim için listeden çıktım keşke mezun olabilseydim ama olmadı...kazların hikayesi vardır gücü biten arkaya geçer arkadaki öne ve böyle göç ederler bu sinerjiyle..gücünün bittiğini yada yapamayacağını düşünen arkadaşlar listedışı olmak kötü birşey değil ki,,ben istisnalar hariç her akşam mutlaka menümü yazmaya çalışıyorum..çünkü amaç aynı zayıflamak.,listedışıda olur..

Ausencia güzelim Ahu060812 ortisim
Ve tüm cankizlar hayirli akşamlar
Menum 24.02.2017 Cuma
Sabah
1 yumurta
7 zeytin
2 dlm kizarmis ekmek
2 bardak cay

Öğle
2 kck lahmacun
1 kase yogurt
Salata

Aksam
2 yk tavuk sote
1 kase yogurt
Salata

3 lt su 1 sade nescafe 2 kayisi cayi 1 türk kahvesi sade 45 dakika yürüyüş

@ Ahu060812 okudum kabul ediyorum.....

dilekcim öncelikle geçmiş olsun .

Menübe yoruma gelince eger bugun hedefe ulaştın ödül gününde ala yok değilse diyet menüsü olmamış .
Afiyet olsun .

Bu hafta kafamda yemekleri oturtmaya calisiyorum.
Aksam yemekleri...
Kabak yemegi
Tavuk köfte
Ton balik
Kabuska
Ton balik
Et kofte
Menemen ...

Tabiii yanlarina ya salata ya yogurt ekleyecem nasil kizlar ??gunleri belli degil ben birgun sebze birgun protein gibi yapiyorum....

Ausencia birtanem güzel yureklim sensiz burasi asla olmazz olamaz üzme kendini başarı varsa ortada sayende ve hepsi seninde çabalarınla ben kendim adima sana minnettarım 42 bedene düşmüşüm daha da düşeceğim inşallah eger silkelen kendine gel demeseydin asla toparlanamazdim.Emeğin büyük özletme kendini sen kocamann yürekli mükemmel bir dostsun seviliyorsun.Kaçmak yokk öylee sakinles vee bizimlee kallll
Ben varim mezun olasiya kadar mezun olduktan sonrada varimmm
Okudum kabul ediyorum.imzaaa

@Benim adim uzum
Ahu060812 bende okudum kabul ediyorum

Menu yazayım.
Sabah
2 zeytin 2 dilim peynir 1 dilim ekmek
Öğle
2 yumurta kizartma
3 dilim peynir
Lorlu salata
2 zeytin küçük parça yufka ekmek

Ara gofret incir çay
Akşam
1 tabak keskek
3 yemek kaşığı pirinçli yogurt çorbası
Salata
Çay 1 incir yarımdan az gofret biraz dut kurusu
Spor yok su 2lt

Canim cook sekerli seyler tuketmissin incir dut gofret ....yani sadece incir olsa 2 adet gunde yeterli olmaz mi..??

Kızlar 42 bedene kadar düşmüşüm şükürler olsun.Lakin eş ile tartışınca alamadan çıktım Pes etmeyelimm devammm edelim lütfen kendimizz içinn...
Tebriklerrr canımmm. Ben dé bugün yazliklarimı. Ve alt s beden olan iki eşofman ımj denedim oldüuuu biraz toto ve göbus var o da ekSi 4 kilodan sonra gitmiş olur insallah

Tebriklerrr canımmm. Ben dé bugün yazliklarimı. Ve alt s beden olan iki eşofman ımj denedim oldüuuu biraz toto ve göbus var o da ekSi 4 kilodan sonra gitmiş olur insallah
Sagolasinn canimm cok sevindim magazada tepinesimm geldii tepindimde ama sinirden sagolsun benim kütük hevesimi kursagimda biraktii

Canim cook sekerli seyler tuketmissin incir dut gofret ....yani sadece incir olsa 2 adet gunde yeterli olmaz mi..??
Evet haklsin canım. İşte bugün Cuma katliamı oldu . Aradaki gofret bi dà olmaz söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…