Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy kıyamam canım oryağım hasta olmuş büyük geçmiş olsun bünyene göre çokmu az geldi bu kadar yemen
Ayy bilemedim şimdi tekrar geçmiş canım
Evet ablam emziren anneler bi dilim ekmek yemeli yazıo her yer ben dün de perşembe die çok aç kaldım . Helé bu hafta fazla stres yaptm 1000 gr vercem die. . Gerildim ! Sonuç bunyem yenik düştü tarti da istedgm gibi olmayınca mimu88 dediği gibi kendime olan saygimi yitirdim. YaNlış yapmamam lazım

Canim bugün mesaj yazamadım hiç kusura bakma bugün telefonda bir sorun var çok zor bağlanıyor internete önümüzdeki hafta güzel sonuçlar alalım ikimizde inşallah bugün öğle olmamış onun harici menun güzel ortim

Verom ben hep senin arkanda oldum biliyorsun listedışındayken yediklerin eleştirildi ve ben seni savunduğum için Nare83 la hiçbir problemim yokken neredeyse 1 ay hiç iletişim kurmadık..ama şimdi durum farklı listedesin dikkat etsen 2 hafta sonra mezunsun...bu menülerini acımasızca eleştiririm.,sabah güzel...öğlen yumurta kızartma olmaz olmasın yani..akşam tam bir facia..keşkek çok kalorili pirinç olmamalı..kuzum bu gofretler keşkekler süt yapmaz ki..su bile tek başına süt yapar ki Ömercik zaten ek gıda alıyor bildiğim kadarıyla..diyetten 6 ay sona istenirse sıkı diyet yapılabilir...eşinden de rica et hedefime inene kadar almayalım bunları de...kırılmaca gücenmece yok ama tamam mı?.

Kız abla soylemeyeyim soylemeyeyim diyorum ama yine kilo alıp veriyorsun

Ne is yapiyor canim esin zormus yawww
Dekorasyon aslında elektrikçi kendi işi serbest çalışıyo.bi yerde işi bitene kadar gelmez yada kuyumcu yapılacak gece çalışırlar ankara Ulus'taki tadilat gören kuyumcuların nerdeyse hepsini benimki ve diğer ekip yaptı öyle işte maddi durumumuz çok şükür ama benim adam 3 mesai yapıyo nerdeyse
bi almanca video paylaşmıştım ondaki şarkıyı kendimce tercüme ettim.
armut ne ki ben vazoyum.
He he vazoymuş görmesek yutturacak hiç te okadar değilsin doktorcum
Canlar kuzularimi aldım geldim yatıyorum. Inşallah sımsıkı tutunurlar anneciğine canlarım dualariniz güzel dilekleriniz için hepiniz sağolun Rabbim nasip etsin inşaAllah
Ayyy çok duygulandım Rabbim tamamına erdirmeyi Nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallah
Okudum kabul ediyorum

Kizlarrr saflari sıkılaştırın. Kim kilo verir kendine verir.
Bu agir sorumlulugu kaldirip kaldiramiycamiza karar verip liste de mi disinda mi baska takimda mi devam edicez bu aksam karar vermeliyiz ve geregi neyse yapmaliyiz.

Son düzenleme:
Ortim menulerin çok güzel,sen hic meyva yemiyosun heralde

Gene neler oldu yahu ..

Genelde geçmişi okuyamıyorum beni etiketleyenlerden yada alıntılardan ,son mesajlardan bişiler bakıyorum .

Ausencia bacım niye ağladın neye kızdın ,evet ben anlamadım halada anlamaya çalışıyorum . Yazık değilmi sana ağlayacak ne var????????? .

Takım 3 hafta üst üste derece yaptı bu haftada ortalama gayet iyi ...

Listede olan arkadaşlardan çabalayan mükafatını alan yada alamayan arkadaşlar var .

Evet işi gevşek tutanlarda var .
Sen takım kaptanısın uyarmak yeri geldiğinde kapıyı göstermekte hakkın .
Buna kimsenin lafı yokki uyarırsın baktın olmuyor çıkarırsın listeden .

Bana gelirsek gerek tecrübeleriden gerekse gözlemlerimden takılan , az yiyen kilo veremeyen , menü yazmayan takip edebildiğim kadar tabi , gerekli uyarı ,eleştiri yada önerilerimi sunuyorum .

Tıpkı senin çabaladıgın gibi bende kendimce bunca yıldır çabaladım çabalarım . Bunca yıldırda burdayım kimseninde kalbini bilerek kırmadım kırmamda .
Ama ben şu an kırıldım Diyetle ilgili bazı önerilerimi benimsemediğini hissediyordum hatta bir çok kez yazacak olsam bile sırf sen rahatsız olma diye yazmadım . ama bu kadar rahatsiz ettiğimi fark etmemiştim .

Bende buyum bacım neysem o , hiç değişmedim ,kıvırmam ne diyorsan o tıpki senin gibi .

Bu takımda emegin çok allah razı olsun senden . Çok emek veriyorsun bilirim bende yaptım .

Seni çok seviyorum biliryorsun ,benim için kk daki özel insanlardan birisin . Öylede olacak .

Şu an çok üzüldüm . Ayrıca senin bu kadar üzülmede üzüldüm , hayat bu kadar ayrıntıya takılmaya değmez sağlıgından olursun .

Bundan sonra abla abla gelirim o kadar . Diyetle ilğili konuşmak istemiyorum ..

Son olarakta takımdaki bacılarıma seslenmek istiyorum .
Hepinizi çok seviyorum .

Hedefinize , kaptanınıza sıkı sıkı sarılın . Kiloda gider önemli olan bu dünyada hoş bir seda bırakabilmek

Yok dayddreamim balım . Yani Haklisn olmamalı böyle . Hele ki listedeykén. Ben diyet menüsü vermeye çalışıyorum ama illa diyet olamio bazen bunun dà sozunü verdgimi hatirlamiom. Masum bana menü yazma derken bilmiodu benim az az yedigimı ya da yesem de kilo verebileceğime inandigimi. Ha canı çekerdi yazma derdi. Haklı dà. . Burda yeri gelio benim lapa yazan arkadaş in yazdıgnda aklıma mis gibi pilav gelio canım çekio ya da ayran aşı bile. .
Gofret ve keskek Facia biliom da. Yakarim insallh ben onu. Listede olup dà
Bir gün menü yazmasam. Geç kilo bildirim yapsam. Ya da artı cikarsam işte o zaMan liste nin hakkını vermemiismdir emeğe saygizlık etmişimdir. Valla bilmiom verirken takım 1. Ken iyiyiz . Bizden iyisi yok. Ama iş yanlış yapmaya hastalıkli bunalım halimé gelince .ne halin varsa gör oluo. Ben bu işi anlamadım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…