Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vorones
pamukskr

canlar çok çok tebrikler . çok yakıştınız bireysel listesine

Bu hafta 5. bitirdik ..diğer takımların ortalaması da düşükmüş hep . geçen hafta ki 4.yapan ortalamamız bu hafta olsa 1.idik akım olarak .

yine de vero , pamuk , shery nin 2 yüzdeleri ve yeni giren beebetom olmasa nota alacaktık muhtelemelen

En sevdiğim alintilarini birbir okudugm keyif aldigim mesaj.
Benim cumalr böyle galiba ablam.yediklerim çıktı biraz aciktim ben. Bu ekmek olayina dönsem mi diom. Hiç değilse tam buğday neyin alıyim. Beyaz yemem. Cok çıtır olunca canım çekio

Aslan pamuk aslan seri.. biz bu yola baskoydik. Basım agrio yavrum kalkmadn. Gidem ben de.. ne yalan soyliuim kaptanim..Sen in şu mesajlarını görüp öyle uyumak istedimm teşekkür ler geldiğin ilgilendgn için

En sevdiğim alintilarini birbir okudugm keyif aldigim mesaj.
Benim cumalr böyle galiba ablam.yediklerim çıktı biraz aciktim ben. Bu ekmek olayina dönsem mi diom. Hiç değilse tam buğday neyin alıyim. Beyaz yemem. Cok çıtır olunca canım çekio

tb ekmeğini sabah 1 dlm yesen yeterli senin için .
ama 1 dlm he miiii ?

@auscencia
Enerjimin %80 i yagdan olmali ya
Onu.hesaplamam.zor
Bende.kh.hesapliyorum
Sabahki omlet.bol.tereyağlı idi.
Dukutella.da büyük oranda.tereyağı içeriyor

Benim hazırdı , ama açamadım konuyu . nasip hafta sonuna .
Evet karbonhidrat %5 geçmemeli.
protein de %20-30 civarı ...geri kalan yağ.

bir de hesaplama prog. var .

Neyse şu konuyu bi açaydım :)))

Aslan pamuk aslan seri.. biz bu yola baskoydik. Basım agrio yavrum kalkmadn. Gidem ben de.. ne yalan soyliuim kaptanim..Sen in şu mesajlarını görüp öyle uyumak istedimm teşekkür ler geldiğin ilgilendgn için

Bende yorgunum gözlerim kapanıyor ama biriksin istemedim iyice ...sen okumadan ben de yazmadan yatamadım

Cokella.kadar degolverom
Buruk.biraz tatlandirici olduğu için.
Nefis korelttik
Ama demin.3.gong.1 kase.yogurt yedim
Benim buzdolabi.yine arizali yaptı
Canım sıkıldı
Gong mısır patlagimi 3 tane mi yedin .. 1 kase yoğurt iyi mis. Ben dé çok aciktim. Sistim de reGL gelemedi hala. Napsam yatsam . . Yemesem. . Su içsem. Anam başım agrisi açlıktan mi acaba

Merakla.bekliyorum
Ben.firsat buldukca okuyorum netten.
Ecemden.de.zor.firsat buluyorum
Ogrendikce improvize.edicem tabi
Düşük kh ye.adapte olmakcok zormus..

Haklısın canım, aynen. Benim bir teyzem 4 çocuğunun tabağındakileri yiye yiye 90 kilo olmuştu bu arada ben de beğendim yorumunu. Sen yorum yapmıcaksın da kim yapacak, ikinci oldun kızııımmm alkış alkış :)
Suyum az oldu. Ve Su içince insan açlığını hissetmiyor gerçekten. Gerçi biraz önce bir bardak içtim. 12 saat olmuş yemek yiyeli ondan heralde acayip açım. Çocuklar uyusa da uyusam =)
Haftada 1 kilo vermek bana yetmeli, psikolojik olarak. Bana az geliyor 1den aşağısı. 1de öyle. Ama aslında normal olduğunu senden duymam çok iyi oldu. Moralim bozuluyor yoksa. Çok teşekkür ederim yorumların için.sevgiler =)

Günaydın kızlar mutlu hafta sonları olsun herkese

Ausencia cnmm Allah kabul etsin.
Ya gereksiz bir kilo dengem var Cnm
Misal bu sabah 68.8 çıktım -1 kilo ama daha geç tartildim , en azından listeye girmek isteyenler girer 66 göreyim yine giricem listeye

Bugün bende kuzenlerim ile buluşacağım
Alışveriş vs çocuklar annemde
Diyetteyim ben dedim köfte yiyeceğimiz bir yer olsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…